Nové změny v PvP !!!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Re: Nové změny v PvP !!!

Příspěvek od SvetaPan » pát 02. srp 2013 16:31:36

do pvm se taky nuti a hraci tu jsou musi se to propojit ale obracene odmenu za pvp vstup do new lokace az bude treba na 4 hodiny pro risi a tak a videl bys jak by se pvp zvedlo a bez pvp by ses tam proste nedostal i kdyz by prisli o prachy za is ale jednou by to snad prezili hlavne ze by se zvedlo pvp
Sieg oder Valhöll

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pát 02. srp 2013 17:28:10

SvetaPan píše:do pvm se taky nuti a hraci tu jsou musi se to propojit ale obracene odmenu za pvp vstup do new lokace az bude treba na 4 hodiny pro risi a tak a videl bys jak by se pvp zvedlo a bez pvp by ses tam proste nedostal i kdyz by prisli o prachy za is ale jednou by to snad prezili hlavne ze by se zvedlo pvp
Už si někdy viděl, že by si na začátku když zapneš hru a založíš postavu,hned dělal PvP? Taková ta hra prostě je.Chcete jen PvP? Tak si musíte najít jinou hru.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pát 02. srp 2013 18:18:58

SvetaPan píše:
lordsword píše:
SvetaPan píše:do pvm se taky nuti a hraci tu jsou musi se to propojit ale obracene odmenu za pvp vstup do new lokace az bude treba na 4 hodiny pro risi a tak a videl bys jak by se pvp zvedlo a bez pvp by ses tam proste nedostal i kdyz by prisli o prachy za is ale jednou by to snad prezili hlavne ze by se zvedlo pvp
Už si někdy viděl, že by si na začátku když zapneš hru a založíš postavu,hned dělal PvP? Taková ta hra prostě je.Chcete jen PvP? Tak si musíte najít jinou hru.
wtf? kdo tu pise neco o zacatku? prosim te nehul to
Protože sem ti tím chtěl dát příklad,že je to převážně PvM hra.Pvm rozvíjíš postavu už od začátku.Tak klídek.To že to nechápeš je jen tvoje mínus.Nikdo tě ve hře do PvM nenutí,ale chci vidět jak uděláš postavu komplet bez něj.Na to sou jiné hry.

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » pát 02. srp 2013 18:22:48

hra je prevazne jakou ji udela majitel muze bejt i pvp od zacatku .....takze si dal docela hodne spatnej priklad...zacatek hry a pokrocilejsi faze hry je malinko rozdil tam uz se stim da neco delat
Sieg oder Valhöll

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pát 02. srp 2013 19:38:25

SvetaPan píše:hra je prevazne jakou ji udela majitel muze bejt i pvp od zacatku .....takze si dal docela hodne spatnej priklad...zacatek hry a pokrocilejsi faze hry je malinko rozdil tam uz se stim da neco delat
Přímo PvP metin server vypadá úplně jinak. Zkoušel sem jich pár, takže vím,jak to vypadá. Sindikate nebyl nikdy založen, jako primárně PvP server i když se může tvrdit cokoliv.

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » pát 02. srp 2013 21:04:27

slusnej píše:Nápadů můžem sem dopsat kolik chcem, ale stejně se tu žádný změny nebudou dít, když se založí téma o vrácení staré svaté topic se buď smaže nebo lockne během chviličky, kolikrát jsem tu zakládal témata na starou svatou tu hned první, tolik nápadů jak jí vylepšit vypisoval jsem ten nápad asi 45min, a během 10min jsem to měl locknuté a tak to bylo furt, zbytečnost se tu snažit, když to stejně nikam nevede, jednou tu brečaři chtěli změnit pvp mapu, bez tak to volila většina co v té svaté ani nebyla, a díky nim je to teď v háji.

Krucinál nebyl si zas od pravdy..
Ten co tě nazval brečícím, tak si ho pamatuju 2x po prvně na mě nadaval ve stare svate v zamasku(od te doby sem ho tam neviděla) a druhý případ co byl na buzr placu, Roman23 mu dal pádit a swordik se skácel...
Tohle je ten největší žvanil ohledně pvp a nikde ho vlastně neuvidíš..
Takže máš u mě bod scela bezvýznamnej bod, ale díky tobě se našel hned první cirkusák ;)
Co se týká sloupu ,map nechala bych bejt,Hele Neos, nedávno ste se tam cpaly knám a né , že ne ;) Kdo vás tam ted zacpal?Tušim ,že modraci, (červení stěma počtama nehrozí)
Heh dobře vám tak!!! a hole na vás ;) ;) Jestli , že chcete jít všeci na červený , jak nedávno (to vám nevadilo zacpat nás resp)tak se modří obratily proti vám a znovu říkam dobře vám tak ;)
Na mapách nic neměnila, stejně se za ně skrejvá hejno prunikářů jako kdy si udajný lukař Mansary :lol:
Sory neos, ale to by se ti líbilo, kdyby tě vaši smradi chránily šípy co? ;)
Co se týká svaté,těžko říct, i ymir navrhl jeden návrh, který sem hned podpořila a hned byl zamítnut cirkusákama typu mansary atd..

Ještě detail..Aby zas nehanila pouze Mansaryho, ták má jistý rytířský styl, bud zhebne nebo ne ;) Kouzlí ;) (war říší)Za to u mantilů typu iliaidar,LordMichal je heslo nic nebrat a bugnout do zdi aby nemohla dál být akční a udělat relog, k tomu se ten Mansary a kdokoliv jiný nikdy nesnížil :!:

Takže Ilidiar,DelianLordMichal, nefnukejte , že použiju praporky, jen k vůlxy vám, bugovat do zdi se nenechám ;)
Obrázek

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pát 02. srp 2013 21:48:09

lordsword píše:
slusnej píše:Aji kdyby se měla cena kostí zvednout tak co, vem si že z kerindoru celkem upadli ceny, 100zbraně nemaj už žádnou cenu, střepy to už je za hubičku a kosti padnou jednou za čas z úlomků, a úlomky ze stánku se prodaj pomalu za celej den (někdy ani to ne), a není už ani těžké v téhle době vydělat, spíš vůbec není problém vydělat, někdo zajde swamp boom 600-800kk někdo si zajde HG na truhle, adnou slušné věci hned se daj střelit, stačí vyjít párkrát věž s 2-3 postavami dá se to kovářovi co padne z truhli a prodá za slušnou hodnotu, a ani natočené to nemusí být, pokud to jsou využitelné věci, co se nosí..
Úlomky ze stánku mizí hned.Střepy šli dolu,protože je moc věcí hotových, každý už kupuje vykované a nekove sám.A zbraně to samé.Ty už jen kolují mezi hráči a na tech pár kování? Co by jste chtěly? Vytřískávat mraky yang pořád dokola z jedné mapy?
A kování dračích ve věži výnosné? Koval si tam vůbec někdy víc věcí najednou?

Prostě nesnažte se pořád míchat PvM a PvP dohromady.Teď to máte ne? tak to udělejte jako by to mělo být podle vás u Sentinelu ve svaté.Tam jsme taky sekaly Sentinel v PvM. Tak si ho vemte do nové svaté taky a ukažte se ne? Kdy už konečně pochopíte,ze PvP na Sindikatu,není o mapách,ale jen o hráčích? Vždyť tu řešíte dokola stále to samé.Když hráči nebudou chtít,tak to prostě dělat nebudou.Budete je nutit,odejdou.
A já nevím proč mi furt něco sypeš o PvM, když jsem jen napsal názor na kerindor, přitom jsem se nezmínil aby se do nové nebo do Cidonie vrazil Sentinel, už se vzpamatuj.
A ano, koval jsem dračí.
Vím no Rusilo.
Obrázek

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » pát 02. srp 2013 22:18:25

já už sice skoro zatím vubec nehraju ale kčemu se udělala ta nová mapa? (píšu mapa proto že se svatou to nemá nic společnýho)
jen kvuli pár tragedům co se jim nelíbylo že nedali 3 talíky na poprvé?
k tématu to přesně asi nění ale furt nechápu tu jako že novou svatou :?
při tom tam jsou docela pěkný moby který by se dali mnohem lepe využít!
oo

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » pát 02. srp 2013 22:29:44

Sakra, st už na hlavu?
Od doby co saggi zrušl denní vyučtoví šlo to do kopru..
Amůže dělat co chce,ale dokud to nervratí..
Obrázek

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » sob 03. srp 2013 6:05:42

BloodRayne píše: Ještě detail..Aby zas nehanila pouze Mansaryho, ták má jistý rytířský styl, bud zhebne nebo ne ;) Kouzlí ;) (war říší)Za to u mantilů typu iliaidar,LordMichal je heslo nic nebrat a bugnout do zdi aby nemohla dál být akční a udělat relog, k tomu se ten Mansary a kdokoliv jiný nikdy nesnížil :!:

Takže Ilidiar,DelianLordMichal, nefnukejte , že použiju praporky, jen k vůlxy vám, bugovat do zdi se nenechám ;)
Pokud vim, kdyz nekdo stoji u zdi tak se kouzlit neda ;) A kdepak, ze stojis ty? Udelam ti dalsi video jak stojis za stromeckem u zdi? :inlove: K tomu fnukani o praporech. Pamatuji si, ze si psala s velkym smichem jak jeden ninja zacinajici na De... pouziva prapory, me jsou tvoje prapory vis kde. Kdyz mas ze me traumu, tak si zajdi k lekari a nespominej me v kazdem prispevku.

A nechapu proc mas potrebu v kazdem tematu vytahovat nejake jmena kdo co a jak dela, ze to maji delat tak jak ty reknes a tim zbytecne roztahovat tema do debaty, ktere se vubec tematu netykaji. I bez tveho psani kazdej vi ze si nejlepsi.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
@ Grout « pát 5:30 pm »
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... :D a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw. :D
@ noxforko « pát 3:42 pm »
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části
@ LazyMole « pát 2:54 pm »
co nějakou indícii jak na černou pumu? :D drobnou :D
@ OrangEE « pát 1:52 pm »
Keď máš 10 kusov, klikneš pravým na jednu z nich a urobí ti Denník + dílek na výmenu
@ TomasFoxx « pát 1:13 pm »
@ChunjoKing,  možná když jich máš v invu 10 tak na jednu stačí jen kliknout a nabídne ti to, fakt nvm :D
@ ChunjoKing « pát 1:12 pm »
TomasFoxx píše: @ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
tak díky aspoň za info o počte. Skúsim vyheň, soona atď. Ešte raz dík 🙂
@ TomasFoxx « pát 1:08 pm »
@ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
@ ChunjoKing « pát 1:05 pm »
Tak neviem ako ty, ale ja mám fyzicky náročnú prácu na 3 zmeny
@ Vydesenej « pát 7:32 am »
noxforko píše: Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
Pracuju každý den po-pá a už mám 3 pumy skoro :D takže není třeba ale jako ulehčilo by to i mi tu třetí / čtvrtou pumu :D
@ NedGabriel « pát 5:42 am »
Jak víte kolik je stránek knihy ?
@ noxforko « pát 4:48 am »
Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
@ ChunjoKing « pát 2:02 am »
Nemám moc času na hru okrem víkendov a netušil som, že na tortu bude čas obmedzený. Respektíve som očakával, že mám čas do konca osláv. Bohužiaľ mi teda chýba posledný diel talizmanu pumy. Nikdy predtým som sa osláv nezúčastnil. Veľmi rád by som pumu získal. Avšak ani možnosť získania univerzálnej časti skrz súťažný týždeň mi moc nevyhovuje. Ale cez víkendy som aktívny a nadpolovičnú väčšinu stránok som si už dokázal nadropovať. Okrem toho, že ma zaujímal príbeh Ekury mám teraz znova nádej na získanie talizmanu. Budem veľmi vďačný za pomoc. Niektoré stránky mám dvojmo, takže možno by som zasa vedel pomôcť ja vám.
@ ChunjoKing « pát 1:42 am »
@TomasFoxx,  Pane, čo mám s tými stránkami urobiť, keď ich budem mať, prosím?
@ Tomori « čtv 11:13 pm »
Dobrý večer, bylo předáno dalších 98 částí amuletu v rámci soutěží zde na fóru. Pokud jste svou část neobdrželi a jste si 100% jisti, že jste se soutěže zúčastnili, zkontrolujte si prosím ještě jednou, zda jste uvedli dvě jména postav na dvou různých účtech. Hráču, kterých se to týká, budu během 48 hodin kontaktovat.
@ CrazyBull « čtv 8:30 pm »
kONTROLNÍ OTÁZKA - pokud bude za dnešní OX dílek amuletu bude to ten stejný jako minule nebo jiný/ náhradní dílek? Ptám se proto že by pak nemělo smysl chodit se stejnou postavou co posledně. Děkuji
@ diver « čtv 6:01 pm »
driftkin píše: zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Doslova to Mio o pár řádek níže píše, poukazuje na aktualizaci v novince. Sobotní půlnoc je poslední nejzašší termín
@ driftkin « čtv 5:57 pm »
zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel :) :)
@ diver « čtv 5:52 pm »
TomasFoxx píše:
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
:up:
@ TomasFoxx « čtv 5:34 pm »
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
@ diver « čtv 4:14 pm »
TomasFoxx píše: @Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
Zajímavý, složil jsem stránky a dílek žádnej :D asi to je tím, že už pumu mám, nebo novinka ode dneška po údržbě.
@ TomasFoxx « čtv 3:45 pm »
@Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
@ diver « čtv 12:58 pm »
Azi123 píše: Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
:up:
@ Azi123 « čtv 11:22 am »
Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:
1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.
2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.
3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.
4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.
5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.
6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
@ Azi123 « čtv 11:16 am »
Ahoj. :) Zjistil jsem, že mi nevychází díly amuletu do zkompletování pumy, tak zkusím, jestli mi návod na řešení skládačky u truhel pomůže :D
Kdyby to vyšlo, tak mám postavičku AziBuff
@ diver « stř 10:11 pm »
Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
@ diver « stř 9:38 pm »
Hakan píše:
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
Takže novinka nenovinka :D
@ Hakan « stř 9:28 pm »
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
@ Grout « stř 9:18 pm »
jo to píše, úplně jsem se lekl :D
@ diver « stř 9:14 pm »
@ Hakan « stř 9:01 pm »
Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
@ diver « stř 8:06 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Ale spíš jsem to špatně pochopil, ty budou v té 2. části eventu, že? :D
@ diver « stř 7:31 pm »
Zatím jsem žádné svíce nedostal ani kousky dortu, dělám něco špatně?
@ cleo « stř 6:46 pm »
kde najdu prosím to zobrazení donesených surovin stařence na dort?
@ cleo « stř 6:41 pm »
@Mionix,  takže hlášku stařenky, že dnes je posledním dnem, kdy shání suroviny nemáme brát vážně?
@ Mionix « stř 4:10 pm »
viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
@ XTYRKYSX « stř 3:25 pm »
Super diky
@ Dsurman « stř 3:25 pm »
Borec (y)
@ Grout « stř 3:20 pm »
KDYBY SI NĚKDO NEVŠIML, TAK V NOVINCE JE NOVÉ INFO (dole)
@ Petronius « stř 2:24 am »
už to vidím supr :)
@ Petronius « stř 12:04 am »
kdy je OX ? :D
@ Grout « úte 10:35 pm »
Bisky jsi ZLATÁ! přístí OX stíhám, TOOP!
@ CrazyBull « úte 8:59 pm »
Tomori píše:
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
děkuji
@ Tomori « úte 8:57 pm »
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
@ CrazyBull « úte 8:50 pm »
@Tomori,  Případně kde prosím?
@ Tomori « úte 8:48 pm »
libast píše: Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
Dobrý den, hračky padají úplně v pořádku. Zkuste si případně zkontrolovat zda máte zapnutý event. Případně se dají koupit u npc :)
@ TomasFoxx « úte 8:26 pm »
@libast,  oka

Who is chatting

offline Fogru 
offline Giant 
offline Heana 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline Petronius 
offline Tomori 
offline YoyopinX 
offline creeew