Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
souky255 píše:Ehm takže asi takhle : prodávám kameny +6 za 125kk 1 kamen stojí 35 SD, kdyby se prodávalo 100KK za 50SD, tak by se teda fakt suprově vydělávalo ale jde o to, že ta cena takhle došla postupem času. Kdysi se prodávalo 10:7+ ... to už je dneska dávno passé, stejně jako mapa za 20kk časy se změnili, holt se musíš přizpůsobit ... to by najednou museli padnout ceny všech věcí na metinu ... to jenom těžko uděláš, zvlášť když je v oběhu už tolika yang (dost lidí má i 50kkk+)....
Holt je po nedávné aféře moc yang v oběhu a proto sou ceny takové. S tím nic neuděláte. A to že někdo kupuje kameny za takovouhle cenu? Tak je hlupák nebo ten co zbohatnul na bugu:)
A ceny cihel? Prostě už vydělává víc lidí velké částky a protože pospíchají a kupují si prémka na poslední chvíly,tak tlačí ceny dolu. Kdyby si ušetřily na prémko na 2-3 měsíce dopředu,tak se to nestane a cihly by se ustálily na tech 50sd.A pak už by každému stačilo si ty kameny kupovat za SD, než od těch vychcánků:)
To chceš říct, že jsem vychcánek ? já jenom prodávam a lidi kupujou
Sem jen prošel trhy kameny+6 sou tam v pohodě do 100kk max.I za 50-65kk.Takže říkám je to jen o hlupácích:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
Přesně tak, za poslední 3 dny cca. jsem vkládal celkem 8 kamenů, ani za jeden jsem nedal víc jak 80kk. A to to byly všechno Pvm kameny. Takže stále se dá obchodovat trošku s rozumem .
ale veď vy vôbec nemusite tie ich kameny kupovat ked sa vam nepači ich cena,tak ich neuražaj lordsword...je len na nich zakoľko si ten kamen do stanku vložia,neboť oni vedia že aj za 100kk ho predaju lebo je ich malo ..ale keď sa tebe nepači tak si čakaj na ineho borca kt.ich da za 60kk
Si PvP Hráč lvl 70-95? Hľadáš čech s pravidelnými vojnami a s aktivitou v Malej Svatej?
Darkwarrior píše:ale veď vy vôbec nemusite tie ich kameny kupovat ked sa vam nepači ich cena,tak ich neuražaj lordsword...je len na nich zakoľko si ten kamen do stanku vložia,neboť oni vedia že aj za 100kk ho predaju lebo je ich malo ..ale keď sa tebe nepači tak si čakaj na ineho borca kt.ich da za 60kk
Však mě je to ukradený za kolik je prodáváte,či kupujete.Jen se musí umět spočítat do kolika yang se ten kamen vyplatí vůbec koupit.Onop třeba vyjde levnějš prodat pár cihel a za ně ty kameny koupit,nebo nebejt línej a jít tak dropovat a ne jen množit.Ale je to o každém.Tady by chtěl každý všechno hned.
Pro rýpaly na chod serveru sem taky přispíval a není problém přispět opět,ale zatím k tomu nemám důvod.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
Darkwarrior píše:ale veď vy vôbec nemusite tie ich kameny kupovat ked sa vam nepači ich cena,tak ich neuražaj lordsword...je len na nich zakoľko si ten kamen do stanku vložia,neboť oni vedia že aj za 100kk ho predaju lebo je ich malo ..ale keď sa tebe nepači tak si čakaj na ineho borca kt.ich da za 60kk
Však mě je to ukradený za kolik je prodáváte,či kupujete.Jen se musí umět spočítat do kolika yang se ten kamen vyplatí vůbec koupit.Onop třeba vyjde levnějš prodat pár cihel a za ně ty kameny koupit,nebo nebejt línej a jít tak dropovat a ne jen množit.Ale je to o každém.Tady by chtěl každý všechno hned.
Pro rýpaly na chod serveru sem taky přispíval a není problém přispět opět,ale zatím k tomu nemám důvod.
Moc lidí si tohle neuvědomuje proto šutry prodávám po 125kk za kus, všechny kromě, když padne sura, ninja šaman, ty za 100
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam
(verze pro GM ... abych nedostal ban )
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."