CantStoped píše:
A myslíš si že já když teď někoho potkám a ptá se mě jestli má jít hrát na sindicate že mu řeknu že to je bezva server kde je vše jak má a kde nejsou žádní podvodníci kteří obchází systém hry a vydělávají na tom?Ihned mu to vpálím do očí a myslíš si že sem pujde hrát?Co je lepší nehrotit hru a nestávat i večer kvůli herbaření ale v pohodě ho odevzdávat třeba 15x denně nebo radši hrotit hru a hrát tady s exotama co neměli nic a teď jsou z nich pvp fajnšmejkři frajeři borci a já nevím co ještě?Nad tímhle se zamysli.Navíc oni ničí ekonomiku když kupují mapy za 300kk dračí brnění za 1,5kkk atd.To tu nikdy nebylo a myslíš si že se těch nekonečně miliard jen tak ztratí z oběhu?Jsi na velkém omylu a to vím velice dobře.A ještě myslíš že je spravedlivé třeba pro mě?ROK CHODÍM DO SWAMPU MYSLÍM SI ŽE JSEM ZA TE ROK UDĚLAL TO CO MÁLO KDO A PŘIJDE SI SEM ĚJAKÝ PODĚLÁVAČ A UDĚLÁ TO CO JÁ ZA ROK TAK O ZA 2 :warn: Dny?Víš ber to i z pozice těch co se snaží hrát podstivě i když u ostatních lidí jsou to hackeři bugeři atd viz moje jméno kterýho se asi nebavím ale já narozdíl od vás ano teď myslím ty co na těchto bugách zbohatli jsem neprodal svou výbavu ani když mi nejmenovaný hráč nabízel za ebenky 600 miliard.Bohužel myslel jsem že jsem udělal správně že jsem čestný,ale nejspíš tomu tak pravda není..
Ja to presne tak beriem, len netvrdím že vy by ste chybu vyriešili lepšie ako [GA], ak ste taký profesionáli a myslíte si že by ste všetko zvládli lepšie tak prečo ste ešte tu? Už dávno ste mali mať vlasný server, alebo hrať na inom kde si myslíte že je viac spravodlivosti.
Myslíš si že mňa baví prizerať sa ako niekto točí 10 miliárd za hodinu keď ja tu hrám od začiatku serveru a ešte nikdy som nedostal ani 1tb, ani jeden BAN len poctivo hrám?
Dropera do kerindoru mám tak dlho že si už ani nepamätám kedy som ho založil, s droperom do swampu to isté ...
To že mňa nebaví byť vo swampe viac ako 1x za deň-dva (600kk) a niekto tam ide za deň 2x (1,2kkk) je jeho šikovnosť, priznávam že je lepší.
To že do keri nechodím 3x denne ale len 1-2x za týždeň (+/- 1kkk) je moja vec,
mám toľko koľko si zaslúžim. To že ten druhý dropí viac logicky znamená že aj má viac ako ja, nehrám to len preto aby som bol najlepší
Ale to že ja tri roky dropím a mám napríklad 250kkk so všetkými účtami a vecami čo mám a niekto má 500kkk za mesiac vďaka podvodu mi tiež normálne nepríde. Avšak nezačnem tlačiť na team a navážať sa do neho, keď ja sám by som to nedokázal bezchybne opraviť.
[Edit: to s tým herbarením bol len príklad, mňa sa nijako netýka

nebudem sa predsa oberať o spánok kvôli nejakej hre]