Ahoj lidi mám dvě otázky.
1) Všiml jsem si toho jen já nebo i ostatní? Zmizel drop barev na vlasy ze schopnosti rybaření...za boha to nemůžu dohledat na foru. V případě, že je to pravda a barvy na vlasy opravdu ukončily svojí působnost, nebylo by špatné aby byl drop obnoven...nebo při nejmenším zařazen jako item do IS
2) Jsem Warrior na auru lv. 98 Tak nějak mi dochází, že mě začíná nudit a chtěl bych změnit specializaci, tedy na "Mentála". U stařenky je to možné do lv. 50.
Novou postavu se mi expit nechce a chci se zeptat, zda je možné skrze resety schopností docílit na tomto relativně vysokém levelu změny specializace (použít 5x reset schopností, kompletně je zapomenout a namaxovat skilly Mentála.) V případě že to možné není, rovnou bych navrhl nějaké "udělátko" , se kterým by to šlo (samozřejmě opět zpoplatněný item na IS). Díky za odpovědi.
Specializace + barva
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Specializace + barva
1- myslím že je to odstraněno no
2- nejde bohužel ani reset 5 skillů nepomůže
2- nejde bohužel ani reset 5 skillů nepomůže

-
- Lv.20
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
1.- Nejde, je to odtsaněno.
2.- Bohužel nejde a je to dobře.
K tomu tvému návrhu. Nesouhlasím. Proč? Je to nesmysl. Někteří hráči by si vzali BM do války, předělali se a šli by do HG za WP..Což by byla značná výhoda.
Hold, zvolil sis takoý charakter, tak s ním musíš hrát. Nebo postavu prodej a kup mentála.
2.- Bohužel nejde a je to dobře.
K tomu tvému návrhu. Nesouhlasím. Proč? Je to nesmysl. Někteří hráči by si vzali BM do války, předělali se a šli by do HG za WP..Což by byla značná výhoda.
Hold, zvolil sis takoý charakter, tak s ním musíš hrát. Nebo postavu prodej a kup mentála.

Jedu si pořád to svoje brácho,víš?! Klidně si počkám, než to celý pochopíš. <3
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.

Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Mentála si chci koupit já
1) je to vždy při Vánočním Eventu, kdy z ponožek zavěšených na strom dostaneš odměnu. V tomto případě to někdy byli barvy na vlasy. To že nemůžeš barvu chytit je už víc jak 2 roky
. O Vánocích si pamatuji jen jak je dost lidí vykupovalo za 5kk/ks a třeba teď je prodají i za 100kk.
2) rozhodně nesouhlasím. Klidně to dej do návrhů, ale nikdo nebude souhlasit, je to blbost. Co sis zvolil, za to hraj. Nebo si vyexpi nového či dokonce kup postavu. Máme tu HM takže nevidím důvod proč by sis měl měnit specializaci na jakémkoliv levelu.

1) je to vždy při Vánočním Eventu, kdy z ponožek zavěšených na strom dostaneš odměnu. V tomto případě to někdy byli barvy na vlasy. To že nemůžeš barvu chytit je už víc jak 2 roky

2) rozhodně nesouhlasím. Klidně to dej do návrhů, ale nikdo nebude souhlasit, je to blbost. Co sis zvolil, za to hraj. Nebo si vyexpi nového či dokonce kup postavu. Máme tu HM takže nevidím důvod proč by sis měl měnit specializaci na jakémkoliv levelu.
Podpis smazán moderátorem fóra.
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Barvy tu opravdu nejsou a je to škoda
Ještě mám myslím pár hnědých barev a možná i nějakou blond, ale musel bych dlouho projíždět "skladovací" účty.
Změnu zaměření ti výš než do padesátky nikdo nepovolí... To bych pak udělal s WP, nebo dýkařem, či drakem, nebo aurákem max level a pak bych se změnil a vualá, TOP BM, mentál, archer, heal by byli na světě ein zwei. Má to svou logiku. Narozdíl od barev

Ještě mám myslím pár hnědých barev a možná i nějakou blond, ale musel bych dlouho projíždět "skladovací" účty.
Změnu zaměření ti výš než do padesátky nikdo nepovolí... To bych pak udělal s WP, nebo dýkařem, či drakem, nebo aurákem max level a pak bych se změnil a vualá, TOP BM, mentál, archer, heal by byli na světě ein zwei. Má to svou logiku. Narozdíl od barev

"Happines only real when shared."
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
1-odstreneno
2 - sem proti protoze hned bych si zmenil daggera 142 a WP 142 auraka 129 na ich opaky
aby som bol bomba na pvp takze do 50tky sa ams rozhodnut ci budes 1/2. verze postavy a jesli se ti aurak nelibi tak ho prodej a kup si mentala

2 - sem proti protoze hned bych si zmenil daggera 142 a WP 142 auraka 129 na ich opaky

Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- bavorak
- Lv.26
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
1) Jak už říkali - odstraněno
2) Je dobře, že to jde jen do toho lv. 50. Vezmi si, že by si se vyexpil s WP a na lv. 130 přehodil na BM. To samý dagger a lukař, dragon a healer, aura a mentál. Vždy za jednu postavu se expí líp a tohle by bylo hrozný ulehčení hry...
2) Je dobře, že to jde jen do toho lv. 50. Vezmi si, že by si se vyexpil s WP a na lv. 130 přehodil na BM. To samý dagger a lukař, dragon a healer, aura a mentál. Vždy za jednu postavu se expí líp a tohle by bylo hrozný ulehčení hry...
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »