Knihy klateb - drop na levelu 80
Knihy klateb - drop na levelu 80
zdravim delam biologicky ukol na knihykledeb a nechcou mi padat sem lv l80 nevite prosim nekdo co stim??byl sem 2 hodiny u chramu a ani jedna nepadla
- kucino
- Lv.9

- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: knihy kledeb
Založit Drop...Popřípadě je od někoho koupittumeron píše:zdravim delam biologicky ukol na knihykledeb a nechcou mi padat sem lv l80 nevite prosim nekdo co stim??byl sem 2 hodiny u chramu a ani jedna nepadla
Nechoď do chrámu, jdi do přitažlivosti na metiny - jsou tam stejné postavy jako u chrámu, tam by ti měly padnout i v tomto lvl.
(za prvním mostem vlevo)
(za prvním mostem vlevo)
-
MonkeyZombie
- Lv.9

- Dostal poděkování: 2 poděkování
suhlasimgreedsvk píše:veci pre biologa padaju v kadom lv zub orka by padol aj v lv 125
-
levc
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
- KakiteX
- Lv.8

- Dostal poděkování: 2 poděkování
omg, tie kladby nepadaju z neba proste ked ste tam na tych metinoch 2 hodiny tak date tych klateb cca 80...
- chaolaastros
- Lv.7

levc ono je pravda, ze veci pro biologa padaji v kazdem lvlu, ale musis ten ukol od nej mit...nemuzes odevzdavat zuby orka, a chtit aby ti padali vetve...
tudiz, kdyz budu odevzdavat napriklad upominky, tak ty mi padnou v kterymkoliv lvlu, kdezto zuby(ani cokoliv jineho) nikoliv, ty uz mi nikdy nespadnou
tudiz, kdyz budu odevzdavat napriklad upominky, tak ty mi padnou v kterymkoliv lvlu, kdezto zuby(ani cokoliv jineho) nikoliv, ty uz mi nikdy nespadnou