Shockys píše:slusnej píše:Napíšu to tak, lidi plakali že chtěli druhej svět, Saggi jim vyhověl, a počítal s tím že tam bude nejspíš taky větší aktivita, na to kolik lidí tu založilo na to téma, že už nemaj co dělat na sindicatu, že už je to nebaví že by to chtělo novej svět atd, tak teď maj to co chtěli, to že tam je málo lidí je i proto že Sintforia se nerozjela ještě jak by měla podle mě, je to otázka času, já hraji ádle na sindicatu, já neplakal aby se udělal novej svět, takže mi je to celkem jedno, jestli ty postavy přesunou potom třeba na sindi nebo ne, fakt nevím, podle mě je to prostě otázka času jak se rozběhl sindi, tak i sintforia se po čase rozjede, jen chvilku počkat.
Jinak k tvojí otázce, nemůžeš lidi chtít nutit hrát někde jinde když nechtějí, tohle se prostě nevnutí nikomu, když se někomu tam bude chtít hrát, tak bude s tím ty ani GM team žádnej hráč nic neudělá.
hehe

když tě to celkem nezajímá, tak proč sem vůbec píšeš ?
Jináč nikoho jsem v žádném případě nenutil v mém tématu, aby hrál na sinfortii.
Také ten server lidi chtěli už před 1 rokem a né po roce...nikdo jen tak nevydrží rok čekat na něco, co je nejisté, když Saggi nedal znát svůj zájem o přípravu druhého světa, když jej zavrhnul po dlouhých diskuzích zde na fórum.
Jak je znát, tak spousta lidí zde nepochopila/nedospěla ještě k názoru, že tu píšu jen o ,,propagaci" serveru Sinfortia...
Ne, zde hold hloupě budou spámeři furt psát dokola ,,Nebreč" ; ,,neplakej" ....opravdu je to smutné, že k rozumné diskuzi se vždy najde nějaký ehm... který bude psát takové hloupé poznámky.
Já sám musím říct, že bych o Sinfortii ani nevěděl, kdybych tu neměl kamaráda, který tu hraje a neřekl mi o této ,,novince"
edit. GM tým, že s propagací serveru nic neudělá ?? To bych snad bral i jako urážku