Druhý svět
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- DragonFlash
- Lv.8
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Re: Druhý svět
3 roky jsem hral 1 server ted hraji 2 nechat jak to je :Hello:
-------------------------------------------------------------------------
Sinfortia
Jinno
Šaman lečitel-DragonFlash

Sinfortia
Jinno
Šaman lečitel-DragonFlash

- Riddle
- Lv.20
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
- MegaSuraS
- Lv.21
- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Chyba to od saggiho byla, ale byla to i naše, tím že jsme si to vyprosili ..
No co, když už, tak by se mohla sinfortie sloučit se sindi.. přece tolik k SD jen tak někdo nesmaže..
(Nemluvím o tom, že jsem itemák, ale o tom, že si někteří chytří jedinci stihli převést SD na sinfortii pro chytřejší..)

(Nemluvím o tom, že jsem itemák, ale o tom, že si někteří chytří jedinci stihli převést SD na sinfortii pro chytřejší..)
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Myslím si, že by to bylo také správné rozhodnutí zamezit na nějaký čas registraci na sindicate...lidé by možná konečně začali chodit na druhý svět a mohlo by dojít k rovnováze mezi servery.Riddle píše:TheSimon-za tu poslední větu bych tě s chutí kopl do hlavy :wannafight:
Jinak k tomu tvému předchozímu příspěvku...Ty se nauč laskavě číst a než něco napíšeš, tak si to téma nejdříve pročti. Prospěje to všem...
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Nevím jestli jsem psal do větru, ale nemůžeš lidi nutit hrát na tom nebo na tom serveru, vem si že někdo nějakej kámoš řekne čauko, hraji metin sindicate znáš ho?? jo jo slyšel jsem o něm dobrej privat atd, a frajér se ho zeptá a nechceš jít hrát semnou třeba bys udělal buffa a mohl bys být můj buff (společně hráli), protože já nemám bohužel žádný účet co bych ti daroval jen jeden hlavní, a borec tak okay pak se domluvíme večer např, tak příjde a řekne no kámo ale nejde registrace, píše mi to nelze se registrovat, pouze na 2 světě, a co potom ?? udělá postavu na sintforii bude hrát sám, a pak tu postavu vymění za postavu na sindicatu?? to je 20% šance že mu to někdo vymění, protože nevidívám často že by někdo vyměnoval účet na sintforii za sindicate nebo naopak.Shockys píše:Myslím si, že by to bylo také správné rozhodnutí zamezit na nějaký čas registraci na sindicate...lidé by možná konečně začali chodit na druhý svět a mohlo by dojít k rovnováze mezi servery.Riddle píše:TheSimon-za tu poslední větu bych tě s chutí kopl do hlavy :wannafight:
Jinak k tomu tvému předchozímu příspěvku...Ty se nauč laskavě číst a než něco napíšeš, tak si to téma nejdříve pročti. Prospěje to všem...
Prostě když si někdo bude chtít zahrát na sindi ať hraje na sindi, když někdo bude chtít hrát na sintforii, ať kotí na sintforii, to je prostě na člověkovi kde bude chtít hrát.
Vem si kdyby to udělali tak s offikem např, Thalion,Ganymeda,Elhorir, atd plnej a spustí novej svět, myslíš že by zastavili registrace jen aby všichni šly hrát na novej svět? to pochybuji..
To by se jim na to vykašlalo hodně lidí, tak jako tady potom.
Je to prostě volba hráče kde chce být, když někdo bude chtít hrát tam kde je víc lidí, víc zábavy, ať hraje tam, když někdo bude chtít hrát na serveru kde je víc klid víc prázdno, menší lagy, bude chtít být tam.

-
- Lv.9
Jo to uznávam a beru to. Jenže jestli si byl v posledních dnech se jen tak podivat na Sinfortii, tak mi porozumíš a pochopíš mě a tohle téma, že na tom serveru hraje denně online tak 50 lidí...víc bych tomu nedával...slusnej píše:Nevím jestli jsem psal do větru, ale nemůžeš lidi nutit hrát na tom nebo na tom serveru, vem si že někdo nějakej kámoš řekne čauko, hraji metin sindicate znáš ho?? jo jo slyšel jsem o něm dobrej privat atd, a frajér se ho zeptá a nechceš jít hrát semnou třeba bys udělal buffa a mohl bys být můj buff (společně hráli), protože já nemám bohužel žádný účet co bych ti daroval jen jeden hlavní, a borec tak okay pak se domluvíme večer např, tak příjde a řekne no kámo ale nejde registrace, píše mi to nelze se registrovat, pouze na 2 světě, a co potom ?? udělá postavu na sintforii bude hrát sám, a pak tu postavu vymění za postavu na sindicatu?? to je 20% šance že mu to někdo vymění, protože nevidívám často že by někdo vyměnoval účet na sintforii za sindicate nebo naopak.Shockys píše:Myslím si, že by to bylo také správné rozhodnutí zamezit na nějaký čas registraci na sindicate...lidé by možná konečně začali chodit na druhý svět a mohlo by dojít k rovnováze mezi servery.Riddle píše:TheSimon-za tu poslední větu bych tě s chutí kopl do hlavy :wannafight:
Prostě když si někdo bude chtít zahrát na sindi ať hraje na sindi, když někdo bude chtít hrát na sintforii, ať kotí na sintforii, to je prostě na člověkovi kde bude chtít hrát.
Vem si kdyby to udělali tak s offikem např, Thalion,Ganymeda,Elhorir, atd plnej a spustí novej svět, myslíš že by zastavili registrace jen aby všichni šly hrát na novej svět? to pochybuji..
To by se jim na to vykašlalo hodně lidí, tak jako tady potom.
Je to prostě volba hráče kde chce být, když někdo bude chtít hrát tam kde je víc lidí, víc zábavy, ať hraje tam, když někdo bude chtít hrát na serveru kde je víc klid víc prázdno, menší lagy, bude chtít být tam.
Vymysli, navrhni něco jak přilákat na ten server více lidí....Ani lidi, co nechtějí lagy tam hrát nebudou chtít, protože tam je nuda a nemůžeš tam nic dělat kromě pvm
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Tu je právě problém, že to jede na stejném core, takže co se přidá na sindi se přidá i na sintforii, a já bych např ten server rozdělalil na 2 typy sindicate PvM i PvP(do budoucna by se to mělo nějak obnovit to PvP), důvod proč PvP i PvM je ten, že Sindicate běží jako první, a měli by tam být oba typy, ale zatím je jde vidět pouze PvM no, a vlastně když to jede na stejném core i sintforia, tak by se zas naopak na sintforii mělo projevit PvP, podle mě by aji přešlo více lidí ze sindy tímhle způsobem na sintforiu, takže nějak tam dát něco do PvP, ať to namotá víc lidí, dřív když tu jelo PvP furt, tak lidi tu hráli kvůli němu hlavně, a potom už to upadalo, a aji díky tomuhle skončili, tak si myslím že by bylo dobré tam udělat na sintforii s toho PvP server, a PvM by tam měl váznam na lepší výdělky, a v PvP by si vydělávali líp, tímhle způsobem by se nic nepokazilo si myslím, PvM by tam bylo stále a PvP by tam bylo jako hlavní, možná jsem to napsal špatně teď mám jinčí práci, takže jsem to možná napsal nějak nesmyslně, kdyby mě někdo nechápal ať napíše, skusím to pak líp sepsat.Shockys píše: Jo to uznávam a beru to. Jenže jestli si byl v posledních dnech se jen tak podivat na Sinfortii, tak mi porozumíš a pochopíš mě a tohle téma, že na tom serveru hraje denně online tak 50 lidí...víc bych tomu nedával...
Vymysli, navrhni něco jak přilákat na ten server více lidí....Ani lidi, co nechtějí lagy tam hrát nebudou chtít, protože tam je nuda a nemůžeš tam nic dělat kromě pvm

-
- Lv.9
Jo, nápad máš určitě dobrý ale možná bych ho upravil.slusnej píše:Tu je právě problém, že to jede na stejném core, takže co se přidá na sindi se přidá i na sintforii, a já bych např ten server rozdělalil na 2 typy sindicate PvM i PvP(do budoucna by se to mělo nějak obnovit to PvP), důvod proč PvP i PvM je ten, že Sindicate běží jako první, a měli by tam být oba typy, ale zatím je jde vidět pouze PvM no, a vlastně když to jede na stejném core i sintforia, tak by se zas naopak na sintforii mělo projevit PvP, podle mě by aji přešlo více lidí ze sindy tímhle způsobem na sintforiu, takže nějak tam dát něco do PvP, ať to namotá víc lidí, dřív když tu jelo PvP furt, tak lidi tu hráli kvůli němu hlavně, a potom už to upadalo, a aji díky tomuhle skončili, tak si myslím že by bylo dobré tam udělat na sintforii s toho PvP server, a PvM by tam měl váznam na lepší výdělky, a v PvP by si vydělávali líp, tímhle způsobem by se nic nepokazilo si myslím, PvM by tam bylo stále a PvP by tam bylo jako hlavní, možná jsem to napsal špatně teď mám jinčí práci, takže jsem to možná napsal nějak nesmyslně, kdyby mě někdo nechápal ať napíše, skusím to pak líp sepsat.Shockys píše: Jo to uznávam a beru to. Jenže jestli si byl v posledních dnech se jen tak podivat na Sinfortii, tak mi porozumíš a pochopíš mě a tohle téma, že na tom serveru hraje denně online tak 50 lidí...víc bych tomu nedával...
Je samozřejmě blbost, aby se v pvp vydělávalo víc jak v PvM...To pak nemá smysl ale udělal bych asi to, že bych do PvP přidal odlišné zbraně než jsou na Sindicate. To by zvedlo určitě větší návštěvnost.
A změnil bych vzhled dračích brnení....
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Za mojich starých čias keď som tam hrával sa to tak robilo že sa zamedzilo registráciám na určitých serveroch. Ináč ten čo mi chce kopať do hlavy by mohol skludniť slovník, bol to obyčajný návrh.Vem si kdyby to udělali tak s offikem např, Thalion,Ganymeda,Elhorir, atd plnej a spustí novej svět, myslíš že by zastavili registrace jen aby všichni šly hrát na novej svět? to pochybuji..
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Tak osobně bych ze Sinfortie udělal serv pro postavy např.150+. Staré mapy pro malé lv by se daly nahrazovat novýma. Pvp by se dalo taky oživit a udělat jinak. Nový hráči by měli, motivaci se dostat na tento servr, aby viděli co tam je atd. Bylo by toho hodně jak to vymyslet a udělat. Jenže by toh asi na Saggiho bylo moc. Nedokážu si představit, kolik by to bylo práce.
Mě by se to líbilo, že by většina hráčů už hrála jen za své postavy, bez droperů a milionu jiných postav.
Mě by se to líbilo, že by většina hráčů už hrála jen za své postavy, bez droperů a milionu jiných postav.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
SELDA « pát 11:02 pm »

@
D3rmott « pát 7:23 pm »

@
Mionix « pát 7:09 pm »

@
ChunjoKing « pát 11:24 am »

@
Mionix « pát 10:58 am »

@
07lukasek071 « pát 10:27 am »