jen tak jestli je do HG lepší zdobeny zlaty , nebo třeba perláč... na suru
a ještě od jakého + se vyplatí dračí naramek než zdobeny b. zlaty ?:D

Tak když budeš na zemi s BM kem, tak int a ano fungují ty šípya na BM? podle mě je lepší int než prunik ne?:)
a co teda ty šípy? protože jestli fungují, tak bych volil jednoznačně zlaty
..ok, takže naramek hned od +2takže nemá smysl dělat zdobeny ..

počkej, teď jsem se nějak ztratil.. slzy nahrdelnik podle tebe jo? a náramek taky slzy? není to blbost? (minimalně ten naramek.. teda pokud ses nepřeřek)slusnej píše:já bych asi zvolil spíš slzy jak píše kado, a ten náramek nevím no, ale spíš slzy bych přídil.. na wp..Tak když budeš na zemi s BM kem, tak int a ano fungují ty šípya na BM? podle mě je lepší int než prunik ne?:)
A náramek se hodí no.. zdobenej nemá význam..

No pravda, špatně jsi mě pochopil nebo spíš já možná napsal nepochopitelně.Barunecka píše:počkej, teď jsem se nějak ztratil.. slzy nahrdelnik podle tebe jo? a náramek taky slzy? není to blbost? (minimalně ten naramek.. teda pokud ses nepřeřek)slusnej píše:já bych asi zvolil spíš slzy jak píše kado, a ten náramek nevím no, ale spíš slzy bych přídil.. na wp..Tak když budeš na zemi s BM kem, tak int a ano fungují ty šípya na BM? podle mě je lepší int než prunik ne?:)
A náramek se hodí no.. zdobenej nemá význam..
a hned pak píšeš že naramek zdobeny nema vyznam?:D tak ted jsem tě moc nepochopil :'D
jinak, jestli funguji ty šipy, tak snad zlaty ne?
btw.. par lidi mi řikalo že spíš nefunguje, že žadny rozdil nepocitili s ním a bez něho

![]() | JIGsaw1 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
162k min | Jinno | 145 | Full | P | P (y/ú) | P | 6P | 0 | |||||||||

Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů