Nikdy není pozděAndri píše:Já stále přemýšlím na tím, jestli ten "únik" SDček na Sinfortii nebyl úmyslný a plánovaný (tím nechci podezřívat team). Podle mě to dost zvedlo prostě zisky no, když najednou pruty 100kk za 15SD. Pokud to bylo úmyslné, tak dobrý tah
, pokud to bylo pouze nedopatření, tak to stejně byl hezký výdělek
.
Každopádně druhý server byl omyl no. Ale tak, prostě ho zatím necháme běžet, třeba se po delší době zaběhne. Chtělo by to každopádně nějakou reklamu (kdekoliv). Ono když se někde napíše, že se spustil nový server (Metin) tak se tam přece jen jde poměrně dost lidí...
Zrušit Sinfortii, na to je pozdě, psal jsem to tady první celý týden od spuštění x - krát, aby se ještě zrušil, to ještě byl čas. Teď už je dost pozdě.
Druhý svět
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Re: Druhý svět
Naposledy upravil(a) Chyu dne pon 09. zář 2013 20:17:12, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tak ja tam mám postavu 130 level a celkom by ma zamrzelo keby mi ju zrušili. Tiež som do toho vrazil nejaký ten čas (žiadne peniaze) a čo by som mal potom z toho? 2 svety 2 rôzne názory, určite som proti zrušeniu. Ku tej komunite detí: Nie je to celkom pravda, my máme vlastný cech kde si voláme a každý sa tam vie správať normálne, nie pojašene a nikomu tam tuším nie je pod 16.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Pro
Riddle a pro všechny rejpali co se nudí a nevědí s čím si hrát.
Tak abych se ti představil : je my 23 let, Sindicate/ EKURU hraju od 3 dne po spuštění. Hrál jsem ji v kuse 2 roky. Přestal jsem hrát z jedinýho důvodu, a to z toho že jsem měl už všechno udělaný..to nebyl důvod mýho ukončení, ale postupný změny, DĚLÁNÍ serveru VÍC privátním a uplně jednoduchým - že to co jsem dělal já 2 roky májí hráči teď za necelí měsíc...A to se GP nedá vyčítat, každý chce prachy a já je obdivuju ..
Během hraní jsem ve 22 letech(né jako dítě) žádal o nový server a čekal jsem že to aspoň trošku udělají jako dřív.. teď jsem se zase nově zaregistroval hraju měsíc a půl, a vubec to není jako sindi na začátku kvůli black marketu a velký nabídce v itemu.
Tak se nediv že se tady snažíme přijít na něco co by to vynahradilo a né tvýma urážkama, že si stěžujou děcka. :wannafight:
Komentáře ať se smaže server muže napsat zrovna jen dítě a nebo hodně hloupej člověk.. Vysvětlím
\. nikomu to nepřekáží a ani nemuže vadit, ale aby člověk zapad do komunity/ party tak proto udělá cokoliv ( stejnej jev se děje u začínajících feťáku, kuřáků nebo třeba hip hoperů co zvedají ruce..).
Pokuď je pro tebe ale věk 23 málo, tak je ti asi 50 a jsi hodně hloupý a nebo nevíš do čeho si rejpnout..Ty si chlapče totiž protiřečíš..
Vím že my odpovíš že jsi nemyslel zrovna mě, ale pokuď nevíš - tak nepiš a neurážej. Pak vypadáš jak tatar (teda záleží co je tady za komunitu
)
Jinak to není urážka, ale komentář vystihnout popis konkrétní komunity, která se v dnešní době uplně všude usazuje a je potřeba ji dál navést (očistit), jak se mají dál pohybovat v dalším dnu..
\\\\\\\\\Děkuju za pochopení.

Tak abych se ti představil : je my 23 let, Sindicate/ EKURU hraju od 3 dne po spuštění. Hrál jsem ji v kuse 2 roky. Přestal jsem hrát z jedinýho důvodu, a to z toho že jsem měl už všechno udělaný..to nebyl důvod mýho ukončení, ale postupný změny, DĚLÁNÍ serveru VÍC privátním a uplně jednoduchým - že to co jsem dělal já 2 roky májí hráči teď za necelí měsíc...A to se GP nedá vyčítat, každý chce prachy a já je obdivuju ..
Během hraní jsem ve 22 letech(né jako dítě) žádal o nový server a čekal jsem že to aspoň trošku udělají jako dřív.. teď jsem se zase nově zaregistroval hraju měsíc a půl, a vubec to není jako sindi na začátku kvůli black marketu a velký nabídce v itemu.

Tak se nediv že se tady snažíme přijít na něco co by to vynahradilo a né tvýma urážkama, že si stěžujou děcka. :wannafight:
Komentáře ať se smaže server muže napsat zrovna jen dítě a nebo hodně hloupej člověk.. Vysvětlím

Pokuď je pro tebe ale věk 23 málo, tak je ti asi 50 a jsi hodně hloupý a nebo nevíš do čeho si rejpnout..Ty si chlapče totiž protiřečíš..

Vím že my odpovíš že jsi nemyslel zrovna mě, ale pokuď nevíš - tak nepiš a neurážej. Pak vypadáš jak tatar (teda záleží co je tady za komunitu

Jinak to není urážka, ale komentář vystihnout popis konkrétní komunity, která se v dnešní době uplně všude usazuje a je potřeba ji dál navést (očistit), jak se mají dál pohybovat v dalším dnu..

LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL JSEM MUŽ ÚTRAPY !!!!!
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
No na plno souhlasím, taky si pamatuji ty nejlepší časy (doby), byli jen vodní brnění zbraně maximálně 95lv, prostě ideálka, a vodko na +9 pouze 5% úspěšnost, po spuštění rokle to ještě šlo, celkem aji ten kerindor když se otevřel, byla hodně legrace ty začátky kování, pamatuji že jsme šly s cechem 3vK první den hned KERINDOR, a nikdo nevěděl co platí za bonusy nikdo nevěděl jaké postavy maj nejvyší vliv atd, rozdělovali jsme si úlomky asi mezi 6-8 hráčů každej úlomek a tak do kola a největší haluz že po skončení kerindoru mi padli 3 zbraně (uran, jaspis, žralda nebo korál, teď si nejsme jistej), tak jsem napsal na chat a hned byli nabídky 800kk+ za +0 zbraň čistou jo, tohle byli nejlepší časy, ale jak se přidala zručnost, karma atd už to začalo chodit do pryč, a už to strácelo celkovou chuť hrát ten metin, prostě to nebylo jak dív PvP, postupem času už odešlo a už to bylo akorát horší a horší.CalidorM2 píše:ProRiddle a pro všechny rejpali co se nudí a nevědí s čím si hrát.
![]()
Během hraní jsem ve 22 letech(né jako dítě) žádal o nový server a čekal jsem že to aspoň trošku udělají jako dřív.. teď jsem se zase nově zaregistroval hraju měsíc a půl, a vubec to není jako sindi na začátku kvůli black marketu a velký nabídce v itemu.![]()
Komentáře ať se smaže server muže napsat zrovna jen dítě a nebo hodně hloupej člověk.. Vysvětlím\. nikomu to nepřekáží a ani nemuže vadit, ale aby člověk zapad do komunity/ party tak proto udělá cokoliv ( stejnej jev se děje u začínajících feťáku, kuřáků nebo třeba hip hoperů co zvedají ruce..).
Pokuď je pro tebe ale věk 23 málo, tak je ti asi 50 a jsi hodně hloupý a nebo nevíš do čeho si rejpnout..Ty si chlapče totiž protiřečíš..![]()
Vím že my odpovíš že jsi nemyslel zrovna mě, ale pokuď nevíš - tak nepiš a neurážej. Pak vypadáš jak tatar (teda záleží co je tady za komunitu)
Myslím si že možná mě teď tímto napadl další nápad i když by to už nešlo udělat, protože by to okradlo lidi na sintforii.
Ale kdyby se tam nastavila pouze rokle, 1 svatou tam dát 95lv zbraňě pouze, tak by mě zajímalo jestli by to hráči hráli, bez zručnosti, karmy, bez dračích věcí atd, prostě zlatej starej základ.
Můžu garantovat, že já bych se tam vrátil na 110% kdyby se tohle stalo, ale bohužel se nestane.

- Riddle
- Lv.20
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
CalidorM2-časy se hold mění, doba jde dopředu
a dám ti příklad:
na jednom serveru, který běží 3 roky hraje 2000 lidí pravidelně
na druhým serveru, který běží 6 měsíců se zaregistrovalo 3000 lidí a z toho pravidelně hraje 200 lidí.
Jak by jsi to vyřešil
chápu, je tu pár hráčů co si říkalo, že odznova to na Sindicate nemá cenu, tak to zkusí na Sinfortii
ale jak sem psal asi 10xkrát a napíšu to zase:po 2 letech tvrdýho makání, kde někdo něco dokázal ti nepůjde jinam
a dám ti příklad:
na jednom serveru, který běží 3 roky hraje 2000 lidí pravidelně
na druhým serveru, který běží 6 měsíců se zaregistrovalo 3000 lidí a z toho pravidelně hraje 200 lidí.
Jak by jsi to vyřešil

chápu, je tu pár hráčů co si říkalo, že odznova to na Sindicate nemá cenu, tak to zkusí na Sinfortii

ale jak sem psal asi 10xkrát a napíšu to zase:po 2 letech tvrdýho makání, kde někdo něco dokázal ti nepůjde jinam

BvB!
- MegaSuraS
- Lv.21
- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Riddle.. a proč ne ?
Nevím ted myslím že Lovec Stínu ? hraje na sinfortii ...a spousta dalších dobrých hráčů hraje i na sinfortii.. btw ti nejlepší se toho včas zbavili 

-
- Lv.3
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Nechápem prečo berete do úvahy len ľudí, ktorí predtým hrali na sindicate a prešli na sinfortiu. Ja som predtým nehrál na sindicate tak berte aj takých hráčov do úvahy. Rušenie serveru podľa mňa nepripradá do úvahy
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Docela škoda,že se tu neozval někdo z vedení...Očividně mají moc práce s vývojem pro nikoho
Čekal jsem něco...cokoliv

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
A co jako čekáš? Co ti k tomu mají říci? Že si tu kvanta hráčů vybrečela druhý server, naskočili na něj, pak zjistili, že jsou opět špatní hráči a přestalo je to bavit. Že tam hraje 200 hráčů a server je mrtvej? To mají prosit někoho, aby tam šel hrát? Můžete si za to sami. Oni vám je vyšli vstříc. To že to dopadlo, jak dopadlo, za to můžou jen hráči.Shockys píše:Docela škoda,že se tu neozval někdo z vedení...Očividně mají moc práce s vývojem pro nikoho![]()
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »