A za tím si stále stojím.Prospekt píše:Lolaa píše:Být tebou, mlčím.Prospekt píše: Né opravdu se nevysmívám Teamuvysmívám se těm co sekají a průnikují v chumlu a na kouzla nic nedají Samozdřejmě stěžujete si že mají (BMka,Healeři a draci výhodu) ale zamysli se! mají výhodu ? přece jenom ten kdo má hotovou výbavu nebude hrabat aby měl obranu na průniky
Přece jenom - Jakou mají Magické postavy za výhodu ? Full magii ? Plno schopky ? Ono to není vůbec lehké mít za healera velkou DMG
.
To co k postavě patří tak jeco se týče kouzel
každá Postava(Char) má své +/- Healeři (Heal),Dagger (Zamaskování a větší % na léčku),Warrior (Aura/Zuřko),Shaman drak (Oheň,Buffy - Což buffy může mít každý),BMko (Ochrana) a dál myslím nemusím pokračovat
:)
Taky si byl ten, co držel mezerník, vyžíral.
Dobře, napiš mi +/- u WP suru.
3 útočná kouzla? Z toho zruško nic nebere.
Já nikdy nevyžíral Mezerníkem/průnikamaSamozdřejmě když jsem čekal na kouzla tak sem střílel a nestál:)
To že ty ses do mě začala navážet Tím že jsem
(Vyžírka,Požehář,Fullka,Bugér šeků atd atd...)
Nevím jestli závidíš nebo ti to dělá dobře se do všech navážetale jednou na to doplatíš realném životě velikou přítěží Protože v Virtualním životě už přítěží si
Dále by sis měla uvědomit že nejsi žádná královna a Bezchybné děvče které si na všechny může otevírat pusu
Nepřeji ti nic Špatného =) protože takový já nejsem
ale jenom tě chci upozornit že je spousta lidí kteří si nenechají líbit tvé pomluvy/narážky Zde i v realném životě a jednou na to tvrdě Doplatíš
.
Tož napsal sem co jsem chtěl:) a dále se k tomu nebudu vyjadřovat![]()
S Pozdravem Calween.
Nevyžíral? Ále, minimálně po Pyungmu si běhal s průmkovou zemí.
Trošku transféru jsme taky zažili, viď? (Zabíjení vlastních postav/duálových postav s warem DDeys)
Ale to je jedno.

V reálném životě se do nikoho nenavážím. Teď začni psát, že jsem strašně silná za Pc.

Ne, je to hra, já si hraju.

V reálném životě se s lidma, kteří mi nesedí přestanu stýkat. Ovšem tady to nejde.

Zajímavé, jak se lidi mění, viď? Jeden den seš ''tvrďák'', druhý den tu posíláš pozdravy.

Bože,bože..

S pozdravem ''Královna nebo co si to napsal za srandu''

(Když už se snažíš psát tak slušně, zdvořile, zopakuj si místa, kde se píší velká písmena, vypadá to potom divně.)
Edit: Warn za spam.
/Script