BloodRayne
"...jinak je fakt ze nějaké ty lidi s dracima +6 a víc uz je tezke sundat.. mnohdy nemožné..."

Naprostá hloupost co píšeš, která jen poukazuje na neznalost v PvP, když nevíš jak na to, nekritizuj systém
Cepino
"...čím se asi chudák 95 může vyrovnat postavě s hotovou karmou a dračím setem..."

Hotovou karmu má vážně málokdo a i přesto si troufám říct, že se dá s 95 lvl udělat pořádněj čurbes. Kdo umí ten, umí. Když dokáže udržet jedna postava 95lvl 2 až 3 lidi 130+ a celkem jim i brát, proč ne ty/vy?
Jste ty podobné bandy, že když přišlo na svět třeba takové shellko a bylo +9, bylo pro Vás nesmrtelné a pravda byla taková, že chytřejší PvPčkář, vás sejmul nebo lehce udržel s kvalitním BS o sakra jiné ceně a námaze. Nadáváte pak akorát hory doly do setek a fullek a to podotýkám děla 95% "TOPek"
Jeden lepší hráč - Belichar, poukazoval kdysi v jednom příspěvku na Dračí brnění +9, že není nějak o tolik lepší, jako námaha a práce, která se musí udělat. Její prvky jsou téměř srovnatelné s kvalitními shellky či BS a neudělá to rozhodně z někoho supermana.
Ty
Rusilo píšeš, že už Dračí +6, děla z někoho nesmrtelného. Mě přijde, když to takhle nařkneš, že si to brnění ještě ani vůbec neviděla a že o PvP nemáš ani páru.
Já tvrdím, že "ohnivé" bojovníky v dračím setu se dají "zchladit". Chce to jen umět a chtít.
Mě mrzí, že Metin 2 jako takový (i tedy Sindicate - dnešní Ekura) není moc příjemným fantasy světem, kde by se měli lidé porážkám zasmát a hrdě se jim postavit. Umět prohrávat je tady cennější jak přátelství. Hra je akorát neustálým vymlouváním, napadáním hráčů a tvůrců co kdo má a nemá, nebo by mohl mít, dosti znechucena. Ti lepší nejdou vůbec příkladem a když cítí "malou prohru", někoho kdo by je mohl trumfnout, kritizují jej a i onen systém, kterému se říká fantasy hra, kde si je každý roven podle svého. Výzvám máme jít vstříc. Nastolovat lidské touhy a přání ve smyslu "já nejlepší vy ne" je cesta do záhuby z relaxace a zábavy, která nám hra nabízí.
Ničíte tak i samy sebe a hra vás vůbec nebaví - kvalitní postavy se vyměňují a prodávají, jeden den máte PvP, druhý den vyměňujete za PvM a tak pořád dokola.
Zamyslete se...

K tématu: Opakuji, za mě

ohledně kostí v PvP. Všichni mohou nosit kosti o 20% snížení poškození. Nic více, nic méně. Šance zabít protivníka je o 10% vyšší.