Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Pokud za ty postavy umíš hrát, můžeš být velice dobrý za každou. Ovšem podle mého názoru je stejně z těch tří nejlepší BM sura...
Testováno:
Ninja dagger (84% průnik, 6x talik schopka, 70% sura + nejj věci a kosti)
Sura BM (8% otrávení, 48% MISS, bez taliků, 50% ninja + nejj věci a kosti)
V tomto nastavení jsou si obě postavy takřka rovny. Z toho plyne, že BM sura je při stejně kvalitní výbavě lepší. Jak vidíš, není počítáno s takřka nafullenou výbavou (full bio + výměna štítů), ale pouze válečné staty.
Ovšem mě BM sura stejně nebaví... Ninja dagger 4ever
DonDonald - Ninja blizko(lv95)hl. postava Lusyn - Shaman drak(lv103) Donald - War aurak(lv55) "Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
Donald píše:Pokud za ty postavy umíš hrát, můžeš být velice dobrý za každou. Ovšem podle mého názoru je stejně z těch tří nejlepší BM sura...
Testováno:
Ninja dagger (84% průnik, 6x talik schopka, 70% sura + nejj věci a kosti)
V tomto nastavení jsou si obě postavy takřka rovny. Z toho plyne, že BM sura je při stejně kvalitní výbavě lepší. Jak vidíš, není počítáno s takřka nafullenou výbavou (full bio + výměna štítů), ale pouze válečné staty.
Ovšem mě BM sura stejně nebaví... Ninja dagger 4ever
By mě zajímalo, jak si přišel k takovému výsledku, když si měl na obouch postavách jinou výbavu.
BM má menší DMG.
Jinak..Docela mě tam fascinuje ta věta.
Donald píše:V tomto nastavení jsou si obě postavy takřka rovny. Z toho plyne, že BM sura je při stejně kvalitní výbavě lepší.
Přitom si měl tuhle výbavu.
Donald píše:Ninja dagger (84% průnik, 6x talik schopka, 70% sura + nejj věci a kosti)
Což je dost odlišná výbava. (Tedy, spíše výbavy)
Kdyby si chtěl plnohodnotný test, musíš zvážit i kolik toho ustojí. (Respektive, jak dlouho stojí), za jak dlouho dokáží někoho zabít. (Poté by si mohl zvolit hráč lépe postavu. Zda- li je mu přednější aby více ustál, nebo více toho zabil). Jestli vůbec někoho dokáží zabít. (Například BM sura proti fullce má rozhodně meší šance než dagger s průnikem) a milion dalších testů.
Takže nevím, z čeho si usoudil, že je BM nejlepší. BM je nejlepší v jedné části testu- a to v tom, že toho více ustojí. Ovšem- skoro nikoho nezabije, což dagger ano.
Jedu si pořád to svoje brácho,víš?! Klidně si počkám, než to celý pochopíš. <3
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
Že to bude chtít někdo pitvat sem tušil
Heleď snažím se být stručný. Samozřejmě jsem toho mohl napsat hodně, ale kdo by to potom četl, že?
Udělal jsem na test serveru ninju na PvP s takřka nejlepší výbavou co jde (ještě nebyly taliky). Potom jsem testoval souboje s různými hráči a postavami. Všechny postavy jsem více méně dával (někdy vyhrál, někdy prohrál - proti stejnému hráči) a jen BM sury jsem nedával takřka všechny. Když měl BM sura stejné věci co já, tak jednoduše nebyla šance ho porazit.
Měl jsem k dispozici BM suru bez talismanů (já už měl 6x schopku). Ten měl klasické věci a 70% na ninju. Po každém boji mu zbylo cca 7-9k HP. Pokud nasadil 40% na ninju, tak jsem ho dával (nezbylo moc HP). A s 50% mě zase dával on - ovšem po každém boji mu zbylo takřka 1HP, tak jsem to bral, jako vyrovnaný souboj.
Z toho co jsem napsal, je patrné, že při stejné kvalitě věcí byl výrazně silnější pouze BM sura. Snažil jsem se proto natalikovat ninju v domnění, že by se to mohlo vyrovnat. Ovšem spletl jsem se, a tak jsem musel ještě trochu upravit obrany, abych se dostal k takřka "vyrovnanému" stavu.
1)Na obou postavách byla výbava skoro stejná - uváděl jsem pouze nejdůležitější bonusy každé z postav - aby byly vidět % na char; talismany; na ninjovi průnik a na surovi je tedy potřeba znát MISS; otrávení, které v soubojích dělá hodně - na ninjovi mi nepřišlo důležité ho uvádět. Na konci jsem psal "nejj věci", což má znamenat totožnost výbav ve všech ostatních důležitých ohledech.
2)Nechápu jak můžeš posuzovat testy proti fullkám? Vždyť je úplně jedno za kterou postavu hraješ. Proti fullkám ať už DMG máš nebo ne (ninja x BM) tak stejně nemáš nejmenší šanci. Při 70% na char dostáváš kouzla za 10k+ a sama budeš brát 0 a sem tam průnik. Tady se zase může vzít v potaz aurák, kterého ninja asi jen těžko uprůnikuje. Testování válkařů proti fullkám beru proto za zbytečné - zaměřuji se na válečné nastavení.
3)Tvrdíš, že BM sura je suprovej na výdrž oproti ninjovi, kterej je zase suprovej na DMG. Víš tady není tak lehké něco podobného tvrdit. Oba se můžou navzájem otrávit. Ninjovi se každý 2,5tý sek povede průnik (beru nastavení 50% MISS a 80% průnik) za cca 600-700 DMG což neberu za nějak závratné - temná ochrana totiž nemilosrdně snižuje i DMG na průniky. Oproti tomu zase můžu zmínit ducha plamene který dává také pravidelný DMG. A když chceš porovnat DMG na skilly, tak zjistíš, že ten ninja bere nakonec proti Temné ochraně vcelku málo oproti BMku, které dává plnohodnotné rány rychleji a přesto s takřka srovnatelným DMG. Když elikuješ a jsi dobrý hráč - ať je proti tobě kdokoliv, stejně ho sama nedáš.
Doufám, že to pro objasnění stačilo, nechce se mi psát něco podobného jen aby mi někdo věřil. Vím tak trochu jsem si o to koledoval, ale toto stejně nikdo číst nebude...
DonDonald - Ninja blizko(lv95)hl. postava Lusyn - Shaman drak(lv103) Donald - War aurak(lv55) "Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
Cav.
Ak by som ti mohol poradit. Z toho co pises som pochopil, ze zacinas uplne od zaciatku. Ak si chces naozaj uzit hru, kup si postavu s minimalne hotovym biologom. Za dva mesiace dokazes na nu zarobit aj na celkom dobru vybavu.
Ak budes chciet ist pvp s tvojou postavou je to na rok, kym budes na akej takej urovni.
Za mna rada, radsej kupuj vybavu, nerob si ju sam. Ja som toho odstrasujucim prikladom. Za vyse 2 roky hrania som nedokazal nic poriadne natocit a to uz peknych par desiatok kkk padlo. Teraz isli aj ceny dost dole, takze kvalitna pvm nie je problem, za relativne malo. Ked sa dostanes uz do swampu, je to otazka dvoch tyzdnov zarobit 20 kkk.
Vela ludi, mozno aj ty napises, ze si chces vsetko spravit sam - biolog, karma, zrucnost... atd. Teraz je toho uz vela. V pvp je biolog zaklad, proste tych 22% na char sa neda nicim nahradit, ani tou naj vybavou.
A ci ninja alebo BM sura? Ak si makac tak urcite ninja. Na BMko netreba mat az taku top vybavu (tym nechcem nikoho urazit). A co sa tyka HG, tak su na tom obidvaja dobre. Ninja berie vela a zasa BMko moze plastovat vo velkom.
Donald píše:Že to bude chtít někdo pitvat sem tušil
Heleď snažím se být stručný. Samozřejmě jsem toho mohl napsat hodně, ale kdo by to potom četl, že?
Udělal jsem na test serveru ninju na PvP s takřka nejlepší výbavou co jde (ještě nebyly taliky). Potom jsem testoval souboje s různými hráči a postavami. Všechny postavy jsem více méně dával (někdy vyhrál, někdy prohrál - proti stejnému hráči) a jen BM sury jsem nedával takřka všechny. Když měl BM sura stejné věci co já, tak jednoduše nebyla šance ho porazit.
Měl jsem k dispozici BM suru bez talismanů (já už měl 6x schopku). Ten měl klasické věci a 70% na ninju. Po každém boji mu zbylo cca 7-9k HP. Pokud nasadil 40% na ninju, tak jsem ho dával (nezbylo moc HP). A s 50% mě zase dával on - ovšem po každém boji mu zbylo takřka 1HP, tak jsem to bral, jako vyrovnaný souboj.
Z toho co jsem napsal, je patrné, že při stejné kvalitě věcí byl výrazně silnější pouze BM sura. Snažil jsem se proto natalikovat ninju v domnění, že by se to mohlo vyrovnat. Ovšem spletl jsem se, a tak jsem musel ještě trochu upravit obrany, abych se dostal k takřka "vyrovnanému" stavu.
1)Na obou postavách byla výbava skoro stejná - uváděl jsem pouze nejdůležitější bonusy každé z postav - aby byly vidět % na char; talismany; na ninjovi průnik a na surovi je tedy potřeba znát MISS; otrávení, které v soubojích dělá hodně - na ninjovi mi nepřišlo důležité ho uvádět. Na konci jsem psal "nejj věci", což má znamenat totožnost výbav ve všech ostatních důležitých ohledech.
2)Nechápu jak můžeš posuzovat testy proti fullkám? Vždyť je úplně jedno za kterou postavu hraješ. Proti fullkám ať už DMG máš nebo ne (ninja x BM) tak stejně nemáš nejmenší šanci. Při 70% na char dostáváš kouzla za 10k+ a sama budeš brát 0 a sem tam průnik. Tady se zase může vzít v potaz aurák, kterého ninja asi jen těžko uprůnikuje. Testování válkařů proti fullkám beru proto za zbytečné - zaměřuji se na válečné nastavení.
3)Tvrdíš, že BM sura je suprovej na výdrž oproti ninjovi, kterej je zase suprovej na DMG. Víš tady není tak lehké něco podobného tvrdit. Oba se můžou navzájem otrávit. Ninjovi se každý 2,5tý sek povede průnik (beru nastavení 50% MISS a 80% průnik) za cca 600-700 DMG což neberu za nějak závratné - temná ochrana totiž nemilosrdně snižuje i DMG na průniky. Oproti tomu zase můžu zmínit ducha plamene který dává také pravidelný DMG. A když chceš porovnat DMG na skilly, tak zjistíš, že ten ninja bere nakonec proti Temné ochraně vcelku málo oproti BMku, které dává plnohodnotné rány rychleji a přesto s takřka srovnatelným DMG. Když elikuješ a jsi dobrý hráč - ať je proti tobě kdokoliv, stejně ho sama nedáš.
Doufám, že to pro objasnění stačilo, nechce se mi psát něco podobného jen aby mi někdo věřil. Vím tak trochu jsem si o to koledoval, ale toto stejně nikdo číst nebude...
No vidíš, já to četla.
Za 1.)
Proti fullkám to musíš porovnávat. Ninja by měl mít nějakých 90%+ na průnik. Což znamená, že při spojení s obranou na miss dělá při každém seknutí průnik. Pár % na průmku. (Medúzky, z. náhrdelník, 6x talisman - dnes už tahle výbava moc nestojí. Téměř nic.)
Oproti němu BM sura nezabije nikoho. Přiběhne 70ka s 90%na suru (+nějaiá magie) a BMko se může jít houpat.
Za 2.)
Ber v úvahu, že na VTS nejsou základní PvP věci. ( Biolog, karma)
Tudíž. Myslím, že BMko, které má 62% ninju (Klasika), procenta na obranu schop, 60%dýku, karmu P. ( Co si budeme vykládat, TOP PvP hráči ju mají.)
Šel by proti němu TOP Dagger. (Např. Delian)
Rozhodně vyhraje Dagger. Proč? BMko takovému ninjovi vezme 3k na kámen. A to už musí být vymazlené BM. Tj. 1,5k na 2 zbývající kouzla + něco na ducha. Takže ninja nemusí téměř ani elíkovat. ( Ninja, co by měl 40k ZB se nedostane ani do 1/4 svého ZB)
A takový ninja? Vezme i přes temnou 3x3-4k + léčka, bleskáč+ oblak.
Tudíž ninja, který má 9xschop, titánky, procenta na průnik dostane BMko pod půlku ZB.
Za 3.)
Uděláme například pohled z války říší.
Jsou WPčka, které ''nehuntí'' CB a bojují pro říši. ( Např. Ymir)
Tudíž ruší většinou BMka. Takže hlavní výhoda pro BM suru ( temná ochrana) rychle mizí a je na tom stejně. Ninja alespoň může odhodit průnikáře. (Např. auráka), kdežto BMko se dá poměrně jednoduše i uprůnikovat.
Obranu těchto dvou charů máme ve válce vyřešenou. Nyní přejdeme na útok. (DMG)
Osobně jsem hrála Daggerku a nyní hraju BM. Za Daggerku jsem brala 2x více než za BM. Ne- li vícekrát.
Za 4.)
A na úplném testu, kde by byl jednoznačně vyhlášen ''Vítězný charakter'', by si musel pracovat týdny. To, co si dělal ty, není podle mě žádný test, promiň.
Hodně lidí říká, že je BM nudná postava, proti Daggerovi. Můj názor je ten, že je každá postava zábavná. Je 100 lidí, 100 stylu hraní.
Daggerka mě omrzela, nyní mě baví BM. (Už asi 3 měsíce. )
Prostě ať si vybere zakladatel postavu, která ho nejvíce baví a nařeší nějaké hlouposti takového typu- která postava je nejsilnější, nejlepší..
Jedu si pořád to svoje brácho,víš?! Klidně si počkám, než to celý pochopíš. <3
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
Nevím jestli to má smysl, ale ještě se zkusím vyjádřit.
1)Tady se musí vyjasnit, co považuješ za fullku. Když bereš v úvahu 100% obranu a 118% útok na typ postavy + do toho ještě nějaké užitečné bonusy, tak je to jedno proti komu jde. Nemůžeš prostě s válečnou výbavou dát fullku. A k čemu se o to také snažit? Přiběhne někdo jiný a dá ho na skill... Pokud myslíš obranové fullky bez útoku, tak tu nějaká šance je. Máš pravdu v tom, že je proti nim BM sura bezmocný. Ovšem pokud má fullka propracované % na MISS (68%), tak stejně prorveš 3 seky z 10 a toho hráče moc neohrozíš. Tím samozřejmě nepopírám, že jí dagger oproti BMku bude brát alespoň něco. Ninja je tedy proti fullkám lepší než BM sura - sice to podle mého názoru stejně moc nepomůže, ale souhlasím s tebou.
3)Když ve válečném prostředí porovnáváš tyto 2 postavy, stejně ti dle mého názoru vyjde lépe BMko. Přeci jen ta ochrana ho nemálo chrání proti všem průnikům a skillům. Je to i jeden z důvodů, proč při hromadných bitkách BMka vydrží nejdéle. Pokud mu to někdo zruší, je na tom s výdrží stejně jako ninja, pravda. Jenže ve válce nejsou pouze hromadné bitky kdy každý stojí, ale hodně lidí uhýbá a nestojí jako sloupy na místě. Z tohoto důvodu mívá ninja časové prodlevy mezi skilly a kvůli pozičním lagům také není zrovna nejjednodušší do někoho déle sekat. BMko jen mačká čísílka, nic nemusí řešit a trefuje se bez problému. Z tohoto pohledu usuzuji BM suru vhodnější postavou do válek.
A moje vyjádření k bodu č.2? Podle mě vidíš DMG daggerů proti BM surům až moc růžově a obráceně až moc černě. Uznávám, že pokud oba elikují, tak se dagger prosadí více, ale v boji bez eliků by to vyhrál BM sura. Jinak se zde zmiňuješ o vymazleném BMku. To jako bereš ninju 9x talik schopku za normálního? Podle mě je to také velký nadstandard. Jen dodám, že při nynějším nastavení udržíš s elikováním alespoň 2 dobré postavy a nevidím důvod, aby tě dagger zabil sám.
Doufám, že na 1 a 3 bodu se už jakž, takž shodneme. Na 2 to asi nedopadne, protože moje testy bereš za bezvýznamné
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."