Ja myslel, ze jste Wikingove, ale Vy jste Wikingove s barbarskymi skolony

Hele na tobě sem poznala nejen ja , že si u Křižaku jen do počtuNagashek píše:By mě zajímalo, kde ty Wikingové berou furt ty Thory?Vždy dostanou přes čunu a vždy se oháněj Thorem, asi nějaká početná várka s Chiny
![]()
No, co kdybychom bratři, jim udělali vánoce a jednou je nechali vyhrát?Ušetří jednoho Thora a my budem mít jeden dobrej skutek, až nás zavolá k poslední zpovědi sám pán velkomožný.
Co se tyce Nagyho, tak je jeden ze sluzebne nejstarsich hracu v cechu a v pvp je na nej spolehnuti, kdyz je nejaka valka. Nagy rad vtipkuje, tak si z Vas trochu vystrelil noBloodRayne píše:Hele na tobě sem poznala nejen ja , že si u Křižaku jen do počtuNagashek píše:By mě zajímalo, kde ty Wikingové berou furt ty Thory?Vždy dostanou přes čunu a vždy se oháněj Thorem, asi nějaká početná várka s Chiny
![]()
No, co kdybychom bratři, jim udělali vánoce a jednou je nechali vyhrát?Ušetří jednoho Thora a my budem mít jeden dobrej skutek, až nás zavolá k poslední zpovědi sám pán velkomožný.
![]()
Každej Křižák má uctu k poraženým, proto jsou rytířivěta "čest poraženým a sláva vítězům " ti nic neříká vid?
Co se týká našeho psaní, chcem aby to mělo nějaký děj, tedy aby to nebylo tak "suchý" ovšem to nepochopiš, si obyčejný barbar bez kousku cti a tedy horší jak my, chtěla bych vidět tvé výmluvy kdyby si měl jít do předem prohrané war.
My do toho jdem vždy, nebojíme se,máme čest,budem tam až do hořkeho konce a ty?
Podle mě ti NEOS nedal ani řetězovou košily a meč či obouruč máš phnilou rezem. takže naší by v tvem případě neměly bát sečných a bodných zranění, ale otravy krve... pfujj tajbl
Neosku najdi si časMimochodem nejsme tak zlý, děti necháme žt a dokonce je i nakrmíme a pošlu svou nej družinu aby je kvám dopravily do sirotčince a družina proto aby nám nějaké decko neuteklo a nebo nebyly napadení ruznou pocestnou luzou
![]()
Takže jsme ve výsledku lidumilove
Neos píše:Jednou krizak, navzdy krizak !!! Porad nabirame PVP hrace !!!
![]() | nox125 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BM | Jinno | 143 | 6P | full | M3 | P | P | 10k |