Křižáci- nábor do cechu !! Vytvorena Sin Slavy na strane 88 !!!

Ideální místo pro cechovní prezentaci, sjednání války či nalezení útočiště u nového herního společenství.
Odpovědět
Grejdy
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Re: Křižáci- nábor do cechu !!

Příspěvek od Grejdy » úte 24. pro 2013 19:02:52

Nagaši :D počkej :D vykucháme tebe !

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » stř 25. pro 2013 19:35:47

Obrázek
Byla zahajena bojova pohotovost vsech rytiru naseho klanu !!! Nase vysunute a nikdy nespici hlidky zaregistrovaly pohyb barbarskych Wikingu kolem naseho uzemi, takze vsichni statecni rytiri, kteri pysne nosi cerveny kriz na brneni, budou vzdy pripraveni na stec !!!
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » stř 25. pro 2013 20:58:53

Neos píše:
Obrázek
Byla zahajena bojova pohotovost vsech rytiru naseho klanu !!! Nase vysunute a nikdy nespici hlidky zaregistrovaly pohyb barbarskych Wikingu kolem naseho uzemi, takze vsichni statecni rytiri, kteri pysne nosi cerveny kriz na brneni, budou vzdy pripraveni na stec !!!
To není možný. To se zase Wikings ožrali a zabloudili :lol:
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Nagashek
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Příspěvek od Nagashek » stř 25. pro 2013 21:32:09

I já mám být v pohotovosti? :fight: Já jsem maurský válečník, který se jen tak poflakoval po světě a lámal nohy v kolenou. Pak ste mi navrhli abych se přidal k vaší křižácké partě a vyplazoval na nepřátele jazyk... to mi jde výborně. :off: :lol: :lol: :lol:
Narodil sem se, abych zaplatil složenky a umřel :roll:
Sem starej, sem negativní, sem svůj, sem nasranej... a hlavně ste mi ukradený :shoot:

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » čtv 26. pro 2013 0:30:30

Nagashek píše:I já mám být v pohotovosti? :fight: Já jsem maurský válečník, který se jen tak poflakoval po světě a lámal nohy v kolenou. Pak ste mi navrhli abych se přidal k vaší křižácké partě a vyplazoval na nepřátele jazyk... to mi jde výborně. :off: :lol: :lol: :lol:
Nejsem nějakej odborník přes tuhle historii ale, Maur a křižák? :shock: :? no nejde mi to moc dohromady... (ale ocenim lekci z dějepisu :think: )

Nagashek
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Příspěvek od Nagashek » čtv 26. pro 2013 2:06:33

:) ty hledáš na metinu dějepis? :) Tady sou i ufouni :D tak co by nemohl být třeba křižák a robocop v jednom cechu, tady je každý kým chce být :D
Narodil sem se, abych zaplatil složenky a umřel :roll:
Sem starej, sem negativní, sem svůj, sem nasranej... a hlavně ste mi ukradený :shoot:

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » čtv 26. pro 2013 3:32:03

Nagashek píše::) ty hledáš na metinu dějepis? :) Tady sou i ufouni :D tak co by nemohl být třeba křižák a robocop v jednom cechu, tady je každý kým chce být :D

Křižácké výpravy pokračují :chunjo: :fight:
Někdo by si mohl myslet, že Křižáci už zanikli, omyl, stále tu jsme. Bojujeme za svou pravdu a za naší říší jak v dobrém, tak i zlém. Každý cech si prožil doby slávy a doby temna, ale opravdová síla cechu se pozná, když drží hráči při sobě i v dobách nejtemnějších. Společnými silami se postaráme o to, aby síla cechu jen vzkvétala. Každý, kdo má srdce bojovníka a chce se přidat k nám, nesmí zapomenout na to, že píše historii cechu a podílí se na jeho reputaci. Proto od vás požadujeme: loajalitu, pokoru, upřímnost a respekt k ostatním.

Idelogie vašeho cehu,mimochodem boží bojovníci,bojovníci chránící poutníky...
Ty seš fakt černá ovce ;)
Nevadí, my arabáše,křestany a podobný bordel nemáme moc v lasce a mile rádi je pošlem za jejich bohem ;)
Obrázek

BloodRayne
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od BloodRayne » čtv 26. pro 2013 3:39:17

BloodRayne píše:
Nagashek píše::) ty hledáš na metinu dějepis? :) Tady sou i ufouni :D tak co by nemohl být třeba křižák a robocop v jednom cechu, tady je každý kým chce být :D

Křižácké výpravy pokračují :chunjo: :fight:
Někdo by si mohl myslet, že Křižáci už zanikli, omyl, stále tu jsme. Bojujeme za svou pravdu a za naší říší jak v dobrém, tak i zlém. Každý cech si prožil doby slávy a doby temna, ale opravdová síla cechu se pozná, když drží hráči při sobě i v dobách nejtemnějších. Společnými silami se postaráme o to, aby síla cechu jen vzkvétala. Každý, kdo má srdce bojovníka a chce se přidat k nám, nesmí zapomenout na to, že píše historii cechu a podílí se na jeho reputaci. Proto od vás požadujeme: loajalitu, pokoru, upřímnost a respekt k ostatním.

Idelogie vašeho cehu,mimochodem boží bojovníci,bojovníci chránící poutníky...
Ty seš fakt černá ovce ;)
Nevadí, my arabáše,křestany a podobný bordel nemáme moc v lasce a mile rádi je pošlem za jejich bohem ;)

Mimochodem LOCO:No Náš general Romča zas někde se svojí družinou zautočil lehce,povraždil sice všechny muže, ale ženy a děti nechal být, to víš on je takovej lidumil,zastavkou tam přiště pozastavím a dokončím to, :)

Jejda pardon za double post ;)
Obrázek

nox125
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od nox125 » sob 28. pro 2013 18:10:10

Neos píše:
Kvalitnich pvp hracu neni nikdy dost !!! Stale rekrutujeme pvp hrace do nasich rad !!!
I TY se muzes stat nasim clenem !!!
Obrázek
Obrázeknox125ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
BM
Jinno
143
6P
full
M3
P
P
10k

BloodRayne
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od BloodRayne » sob 28. pro 2013 21:41:38

Tak jak s váma?Za tu dobu sem zjistila,že nejste tak uplný Křižáci, když tam máte Maura :) Ste zběr všeho...
A však naši je viking vedle druheho ;)
Nebudem dále polemizovat, prostě vás vyzýváme na war na 5.1 ...
Ve 20:00 ;)
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline Trubice