To není možný. To se zase Wikings ožrali a zabloudiliNeos píše:Byla zahajena bojova pohotovost vsech rytiru naseho klanu !!! Nase vysunute a nikdy nespici hlidky zaregistrovaly pohyb barbarskych Wikingu kolem naseho uzemi, takze vsichni statecni rytiri, kteri pysne nosi cerveny kriz na brneni, budou vzdy pripraveni na stec !!!
Nejsem nějakej odborník přes tuhle historii ale, Maur a křižák?Nagashek píše:I já mám být v pohotovosti?Já jsem maurský válečník, který se jen tak poflakoval po světě a lámal nohy v kolenou. Pak ste mi navrhli abych se přidal k vaší křižácké partě a vyplazoval na nepřátele jazyk... to mi jde výborně.
![]()
![]()
![]()
Nagashek píše:ty hledáš na metinu dějepis?
Tady sou i ufouni
tak co by nemohl být třeba křižák a robocop v jednom cechu, tady je každý kým chce být
BloodRayne píše:Nagashek píše:ty hledáš na metinu dějepis?
Tady sou i ufouni
tak co by nemohl být třeba křižák a robocop v jednom cechu, tady je každý kým chce být
Křižácké výpravy pokračují![]()
![]()
Někdo by si mohl myslet, že Křižáci už zanikli, omyl, stále tu jsme. Bojujeme za svou pravdu a za naší říší jak v dobrém, tak i zlém. Každý cech si prožil doby slávy a doby temna, ale opravdová síla cechu se pozná, když drží hráči při sobě i v dobách nejtemnějších. Společnými silami se postaráme o to, aby síla cechu jen vzkvétala. Každý, kdo má srdce bojovníka a chce se přidat k nám, nesmí zapomenout na to, že píše historii cechu a podílí se na jeho reputaci. Proto od vás požadujeme: loajalitu, pokoru, upřímnost a respekt k ostatním.
Idelogie vašeho cehu,mimochodem boží bojovníci,bojovníci chránící poutníky...
Ty seš fakt černá ovce![]()
Nevadí, my arabáše,křestany a podobný bordel nemáme moc v lasce a mile rádi je pošlem za jejich bohem
Neos píše:Kvalitnich pvp hracu neni nikdy dost !!! Stale rekrutujeme pvp hrace do nasich rad !!!I TY se muzes stat nasim clenem !!!
![]() | nox125 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BM | Jinno | 143 | 6P | full | M3 | P | P | 10k |