Saggitarius píše:Zdravím,
co se týče možnosti přidat předměty k nákupu přímo NPC postavám tak jsem v zásadě proti, neboť tímto by se přímo reguloval trh, což je až poslední možna volba. Jistě si pamatujete, že jsme v minulém roce udělali opačný krok a to odebrání dvou předmětů od NPC.
Nicméně chápeme, že vlivem chyby ve hře, za kterou se opět omlouvám, jsou ceny vyšroubované směrem nahoru. A i když se nám podařilo odstavit, pro někoho astronomické, částky tak je mezi hráči roztroušeno stále dost peněz.
Pro podporu jsme pro tento víkend vydali voucher, který zajistí vyšší drop neboli GOLD Premium pro všechny, kteří si jej aktivují. Stačí zajít na web a tam kliknout na odkaz.
Je to sice hezké, ale jen víkend? Nic ve zlém, ale 2x více předmětů lidi zrovna nevytrhne. Já mám prémko na drop aktivované téměř neustále a ten drop je vážně ubohý. mapa mi nepadla cca měsíc a to na metinech jsem furt, ale o mně řeč není. Já psal o všech hráčích, nebo alespoň o těch, kteří na těch částkách netěží. omlouvám se, ale s tímto se nic moc nevyrovná

Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!