Zlepšení cen
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Zlepšení cen
Tak a jelikoz uz me dosli nervy tak asi takhle: Nadavate na cenu map a kupujete je za vysoke ceny...kazdy si muze udelat dropa a jit si ji dropnout
Ja vim 2 dny napadne a hned je spatnej drop. A co kameny? No joooo stojej moc a nedaj se koupit....udelej lvl 100 a bez si ho dropnout do swampu, nebo si ho kup! Proc furt brecite??? Kazdej hrac si prosel tim co vy!!! Tim ze budete na sebe zalovat na forku nebo psat at daj mapy k NPC a kameny tim to uz nebude sindicate ale zase moc lehkej private kde vas to co? NEBUDE BAVIT A ZASE BUDETE BRECET ZE NEMATE CO DELAT!!!! Saggi a ostatni v tymu delaji co muzou...obcas se chybicka vloudi a vy okamzite nadavate jak je to zle a spatne...pamatuiju tady nekolik velkych vypadku a vzdy to bylo ok. A jen posledni vec kdyz vas ta hra tak strasne stve hrat tu nemusite s pozdravem Honzis

Jako malý jsem byl hloupý, arogatní a ošklivý, ovšem teď už nemam chybu 

- BloodyCip
- Lv.9
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Nějak si pořád nemůžu pomoc
). Regulace cen prodejem "určitých" itemů u NPC je totální nesmysl, tím bude opětovně vždycky někdo poškozen, neřku-li že problém to nijak neřeší.
Cesta nekupujte předražené věci, je stejně tak během na dlouhou trať, prakticky nic neřeší, jelikož pitomců s nakradeným oběživem tu přes veškerou snahu týmu zůstane spousta a než se vyčerpají, objeví se s největší pravděpodobností další podělávka a vše je zase na začátku
)
Dle mého jediné trochu schůdné řešení je jisté navýšení dropu na úroveň jaká byla cca před rokem. Byť jsem byl ze strany týmu několikrát ujišťován že s úrovní dropu se dlouhodobě nehýbá, praxe je diametrálně odlišná.
Pro příklad, dřív jsem z každého swampu přinesl cca 4-8 kamenů +6. Dnes s bídou jeden za 2 swampy. Pokud jsem šel dropovat mapy, do hodiny jsem pravidelně alespoň jednu měl a to zcela bez vyjímky, teď po 30 hodinách dropu 0, slovy nula
).
Dřív jsem z cca 10 mušlí obdržel +- 6 "černých perel", dnes 1-2, takže ani ten sajrajt není jak vylepšovat.
Takže kde je řešení nechť posoudí každý sám.

Cesta nekupujte předražené věci, je stejně tak během na dlouhou trať, prakticky nic neřeší, jelikož pitomců s nakradeným oběživem tu přes veškerou snahu týmu zůstane spousta a než se vyčerpají, objeví se s největší pravděpodobností další podělávka a vše je zase na začátku

Dle mého jediné trochu schůdné řešení je jisté navýšení dropu na úroveň jaká byla cca před rokem. Byť jsem byl ze strany týmu několikrát ujišťován že s úrovní dropu se dlouhodobě nehýbá, praxe je diametrálně odlišná.
Pro příklad, dřív jsem z každého swampu přinesl cca 4-8 kamenů +6. Dnes s bídou jeden za 2 swampy. Pokud jsem šel dropovat mapy, do hodiny jsem pravidelně alespoň jednu měl a to zcela bez vyjímky, teď po 30 hodinách dropu 0, slovy nula

Dřív jsem z cca 10 mušlí obdržel +- 6 "černých perel", dnes 1-2, takže ani ten sajrajt není jak vylepšovat.
Takže kde je řešení nechť posoudí každý sám.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Tak ono to jde v ruku v ruce s dropem. Po dobu co by byly u NPC tak by se snížil, po odstranění navýšil. Když budou mít lidi věcí dostatek tak už to dráž kupovat nebudou. Tady jde hlavně o to aby se yangy z oběhu stahovali. Ne aby se přehazovali z postavy na postavu. To ty ceny nikdy neklesnou. osobně mi to je jedno, mám vše hotové, ale být začínající hráč a vidět ceny co tu jsou, tak mizím hodně rychle.ImLegend píše:Jasně dají se za 250kk lidi jich nakoupí plno pak to zase odeberou od NPC a lidi ty mapy budou prodávat ještě dráž řešení jak cyp..LOCO30 píše:Možná poslední volba, ale v tento moment pro hráče, kteří se nenapakovali, dosti zásadní ukázka reakce provozovatele na daný problém.Saggitarius píše:Zdravím,
co se týče možnosti přidat předměty k nákupu přímo NPC postavám tak jsem v zásadě proti, neboť tímto by se přímo reguloval trh, což je až poslední možna volba. Jistě si pamatujete, že jsme v minulém roce udělali opačný krok a to odebrání dvou předmětů od NPC.
Nicméně chápeme, že vlivem chyby ve hře, za kterou se opět omlouvám, jsou ceny vyšroubované směrem nahoru. A i když se nám podařilo odstavit, pro někoho astronomické, částky tak je mezi hráči roztroušeno stále dost peněz.
Pro podporu jsme pro tento víkend vydali voucher, který zajistí vyšší drop neboli GOLD Premium pro všechny, kteří si jej aktivují. Stačí zajít na web a tam kliknout na odkaz.
Nikdo zde nepíše, na trvalé přidání a regulování cen, ale na určitý čas. Jestli se nemýlím, tak je možnost sledování yangů v oběhu. Tímto by se některé ztratily u NPC postav. Ceny by se ustálily po určité době, a hráči by si pak už volily znova svůj průběh hry. Je zde spousta hráčů mladšího věku, pro které by to byla určitě velká pomoc

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.14
At je to jak chce stejne s nakradenyma vecma ci penezma nic neudelate. Stalo se stalo. Ale tim ze se zacne hybat opet s dropem a vsim moznym okolo, dopadne to jen tak ze lidi budou zase drzkovat. A pro ty co rikaj ze nic nepada: Jedna se jen o tzv. sysleni!!! Lidi si nadropujou cca 25 mapa. daj je do skladu na 2 mesice...jelikoz je stanovenej limit na max veci ve hre, coz tehdy psal nejaky gm, tak cim je vyssi limit veci blizici se max. hodnote tim skoro nic nepada. Proc jednou za swamp odnesu 10 magicaku a medenejch rud a dalsi swamp ani jeden? Smula? Tomu silne neverim
Neeee jdu pak na trzku a kazdej treti stanek je narvanej magicema ks za 50kk. Bodejt by nepadali kdyz si je lidi schovavaj ve sklade!!! V tom je celej drop
A cim vic lidi hraje tim vic jich to schovava
A kolik je zde postav nehrajicich co zacnou hrat po roce
S tim by se melo neco udelat 

- login
- Lv. 12
- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 58 poděkování
Rád bych, kdyby se k tomuto vyjádřil SAGGI. Taky už jsem to slyšel, ale přišlo mi to jako fikce.honzisv píše:At je to jak chce stejne s nakradenyma vecma ci penezma nic neudelate. Stalo se stalo. Ale tim ze se zacne hybat opet s dropem a vsim moznym okolo, dopadne to jen tak ze lidi budou zase drzkovat. A pro ty co rikaj ze nic nepada: Jedna se jen o tzv. sysleni!!! Lidi si nadropujou cca 25 mapa. daj je do skladu na 2 mesice...jelikoz je stanovenej limit na max veci ve hre, coz tehdy psal nejaky gm, tak cim je vyssi limit veci blizici se max. hodnote tim skoro nic nepada. Proc jednou za swamp odnesu 10 magicaku a medenejch rud a dalsi swamp ani jeden? Smula? Tomu silne neverimNeeee jdu pak na trzku a kazdej treti stanek je narvanej magicema ks za 50kk. Bodejt by nepadali kdyz si je lidi schovavaj ve sklade!!! V tom je celej drop
Prosím, podpořte můj návrh o Rybářském prutu v sekci Návrhy
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Tohle je strašná hloupost. To by některý věci nepadaly vůbec. Co vím tak se nastavuje jen drop na % a ne počet na serveru.honzisv píše:At je to jak chce stejne s nakradenyma vecma ci penezma nic neudelate. Stalo se stalo. Ale tim ze se zacne hybat opet s dropem a vsim moznym okolo, dopadne to jen tak ze lidi budou zase drzkovat. A pro ty co rikaj ze nic nepada: Jedna se jen o tzv. sysleni!!! Lidi si nadropujou cca 25 mapa. daj je do skladu na 2 mesice...jelikoz je stanovenej limit na max veci ve hre, coz tehdy psal nejaky gm, tak cim je vyssi limit veci blizici se max. hodnote tim skoro nic nepada. Proc jednou za swamp odnesu 10 magicaku a medenejch rud a dalsi swamp ani jeden? Smula? Tomu silne neverimNeeee jdu pak na trzku a kazdej treti stanek je narvanej magicema ks za 50kk. Bodejt by nepadali kdyz si je lidi schovavaj ve sklade!!! V tom je celej drop
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.14
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Mám nejlepší řešení.
Mapa ve stánku za víc jak 300kk = BAN! 

Bilgot - 118+ Lv. - Mental warrior
Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior
Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.
NO FUTURE
Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.
Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior
Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.
NO FUTURE

Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.
-
- Lv.14
lordsword: Vzpominam si ze se o tom mluvilo...a i kdyby ne tak musi bejt s mnozstvym upravena nejak sance na drop...protoze se mi to nejak nezda...

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Je to tak, na tomhle principu je založena celá hra metin2. Jsou nastavené hodnoty počtu dropovaných věcí, poku někdo začne věci schovávat, tak se drop samozřejmě začne snižovat, protože ty věci jiš dropunuté jsou. Zeptejte se třeba Electrixe, určitě vám to potvrdí. Už kdysi jsme se na tohle téma bavili na ofiku a kdosi nám to tam potvrdil.lordsword píše:Tohle je strašná hloupost. To by některý věci nepadaly vůbec. Co vím tak se nastavuje jen drop na % a ne počet na serveru.honzisv píše:At je to jak chce stejne s nakradenyma vecma ci penezma nic neudelate. Stalo se stalo. Ale tim ze se zacne hybat opet s dropem a vsim moznym okolo, dopadne to jen tak ze lidi budou zase drzkovat. A pro ty co rikaj ze nic nepada: Jedna se jen o tzv. sysleni!!! Lidi si nadropujou cca 25 mapa. daj je do skladu na 2 mesice...jelikoz je stanovenej limit na max veci ve hre, coz tehdy psal nejaky gm, tak cim je vyssi limit veci blizici se max. hodnote tim skoro nic nepada. Proc jednou za swamp odnesu 10 magicaku a medenejch rud a dalsi swamp ani jeden? Smula? Tomu silne neverimNeeee jdu pak na trzku a kazdej treti stanek je narvanej magicema ks za 50kk. Bodejt by nepadali kdyz si je lidi schovavaj ve sklade!!! V tom je celej drop
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Věř,že tak dokonalej systém metinu nenihonzisv píše:lordsword: Vzpominam si ze se o tom mluvilo...a i kdyby ne tak musi bejt s mnozstvym upravena nejak sance na drop...protoze se mi to nejak nezda...

Si stáhni server a zkus se podívat do nastavení. Ale tak nakonec možné je vše

Takovýhle systém nastavení,právě podporuje ty co si nahrabaly yang podvodem a pak jen zkoupí na nasyslí itemy.
Naposledy upravil(a) lordsword dne sob 01. úno 2014 10:55:49, celkem upraveno 1 x.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »