Zmizela svatá a hráči i s průměrným a podprůměrným PvP chodí zabíjet raději na PvM mapy.LOCO30 píše:Tak pro mě je to, že se z celkem kvalitní PVP hry, stala hra obchodní. Už jsem to psal jednou. Zmizela rivalita mezi hráči, a to po té, co zanikla svatá. Dneska už je to jen o tom, kdo má na kontě více kkkkkkkkkkkkk.
K oživení PvP mě napadlo, co takhle udělat mapu, nebo použít už nějakou, která je nejméně používaná a udělat moby, kteří by měli PvP obrany a platilo by na ně jen PvP výbava?? nemyslím jen silný proti lidem, ale plácnu byl by tam třeba Šampion - bonus silný proti warům + obrana na něj, Kouzelník - Silný/odolnost proti šamanům. Vrah - silný/odolnost proti ninjům. Nekromant - silný/odolnost proti surům. Samozřejmě obrany ny zbraně podle toho s čím by kdo bojoval, ochrana proti magii. + Nějací ti bossové a tím myslím bossové jako bossové a ne tihle šašci v PvM, které sundá i lvl 35. Drop by si mohli zvolit sami hráči. Co by tam tak nejvíce chtěli - tím GM můžou říkat: Máte tam to co jste chtěli. To je už jen na uváženou, ale zatím jsem si nevšiml, že by někdo z týmu odpověděl. Myslím si, že tímto krokem by byl sindi o pár úrovní výš oproti jiným serverům.