Ako bolo povedané, za mňa

čo sa týka tých nových ukolov ale rozhodne to nesmie byť nič tipu Herbarenie, Karma a spol to potom

viac nás je takých ktorý nemáme čas naladu ani nervy sa s takým niečím zdlhavým otravovať ... max ked mam esenciu a spomeniem si na karmu tak ju odovzdám inak to kašlem ....
Keby ta sprostá esencia aspoň 3 dni vydržala a ne par hodín tak by sa to dalo ale takto len sem tam nejak mňa osobne to nebere...
Biolog fajn kľudne nech pokračuje ale neprehaňajte to je čas aby proste tie všetký úkoly ... v jednom bode skončili a finito tým pádom nový hráči aj ked im to zabeie čas majú šancu ostatných dohnať doexpiť lvl a dorobyť ukoly nie je až tak strašné sam som si tým prešiel ... ale ak to budete stále naťahovať jak žuvačku že to nebude mať konca ...tak to potom je cesta do pekel ...
Ktomu bonusu na pruniky hmm čo dodať uvidíme čo stoho výjde bud to bude totálna kravina alebo sa to bude používať výhradne do PVM čo by bolo ++ hlavne vo vodku... ak sa to bude dať natočiť inde neš vo vodku tak

ninje a warovia si môžu dať PN-Ku , a ak kôli novému bonusu sa niekto začne sprepačením srať do bonusov a statov či hodnôt kuziel u BM alebo WP tak to už doseriete hráčov max ...
Všeobecne platí:
čím viac sa v hovne šprtáte tým viac smrdí ...!!!!