Taznovejsi píše:Zrovna to čo opisuješ je mimo war asi jediná PVP zábavka .. nie som z tých čo by sa postavil ku skladu a killoval krpcov .. ono stačí stáť v inej ríši niekde poblízku a oni sa tí ľudia sami rozbehnú a ak chcem zabiť čas tak why not
bohužiaľ už ani na začiatku metinlandu ľudia nechcú bojovať takže ..
Vidím, že som natrafila na niekoho , kto mi bude vedieť odpovedať.

Takže je to dobrý pocit, ak niekoho, napr. šamanku lvl 62 bez zbrane, práve usilovne ťažiacu, zabije lvl 90 ? Je to pocit povznášajúci, dodá energiu, radosť ? Alebo čo. To mi už písali, že cisárske body nie. Ale niečo musí tomu úbohému nudiacemu sa človiečiku dať, že mu to stojí za to zabíjať mladších a slabších.
bola som v cechu s mládencami čo im svrbeli dlane , tiež robili nájazdy na iné ríše. ale nie na slabších, to považovali za znižovanie svojich schopností. vyššie levely to hej, to si užívali ... a ak padli, tak sa uspokojili s tým, že ten vyšší predsa je len dobrý ...... toto chápem, aj keď nerobím. pvp chápem, aj keď tiež nepraktizujem / no čo už nie som tenegerka a ani mužskej ,nepotrebujem to

/
Hm, odpovieš mi, fakt ma zaujíma čo také povznášajúce cíti ten hráč ktorí zabíja slabších / z inej ríše, lebo pri svojich stráca rank, to viem ...

/
hrám už od 2009 a už ma viackrát takíto zabili, ale zatiaľ mi nikto nevysvetlil to pláne v celom zabíjaní .... zaujímavé, akonáhle sa začnem vypytovať, tak radšej zdupkajú