War říší a PVP návrhy na oživení

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
KeriBM
Lv.17
Lv.17
Dostal poděkování: 36 poděkování

Re: War říší a PVP bude oživení

Příspěvek od KeriBM » ned 15. čer 2014 19:59:05

Arminius píše:Ja by som uplne zrušil kosti v PvP oblastiach, pripadne ich zakázal kazdy tyzden napr. top päťke z každej ríše :) potom by sa to samozrejme menilo podla poctu cb...
:normal?:

Edit: Warn za spam.
/Script

Orald
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Orald » ned 15. čer 2014 20:00:53

Jenže tady nejde o výbavy za sta miliardy, ale jen o to jestli umíš dobře sekat a tím krásně vyžrat zabití. Samozřejmě člověk musí něco ustát, ale s tím co jsem koukal na tržnici a narazil jsem na zdobený nebeský náhrdelník 3x 15 za 1,9kkk to nebude takový problém. (Furt lituju, že jsem ho nevzal) :lol:
Belichar kundy.
Obrázek

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » ned 15. čer 2014 21:35:08

LOCO30 píše:
KeriBM píše:taky sem se na to dival no konecne clovek dodela PvP a takova ucast jeste ze sem zvyklej ze sinfortie :lol: chtelo by to treba novou mapu kam by se mohlo zase jen pres CB nebo jinak uz nevim jak se dostat k vysim poctum ucastniku ve valkach :)
No já mám obavy, že to dopadne jak na Sinfo. Počet osob ve war 3-1-2 a to už bude nášlapáno. Ze 150 hráčů dostat se na 50 za dva roky, tak je vidět, že je něco špatně.
Ano to máš pravdu že je něco špatně a hned mě napadl 1 důvod, a je to určitě tím že dřív když byli jen vodní brnka, 95 zbraně, to lidi bavilo protože byl furt hon na vodního draka, a bylo to vše vyvážené, vzpomínám na starou dobrou svatou říši, furt tam někdo byl, teď tu má skoro každej 150lv, vše si pomalu každej solne, prostě to nemá smysl. Samozřejmě že je furt co dělat, ale prostě to není co dřív, že se expilo na 100lv nějakej ten pátek, měl jsem prsten a zabil jsem draka a měl jsem 3% a byl jsem happy.
Bohužel nemám čas to líp rozepsat.
Obrázek

BeerBelly
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování

Příspěvek od BeerBelly » ned 15. čer 2014 22:27:48

Časy, kedy najcennejsou vecou boli boty 3x15 su preč, osobne si myslím, že už len tie talizmany a Dračí set znížil aktivitu ľudí v pvp.. Ja by som kľudne vrátil veci bez talikov a max shell a zdobené, každý by si bol aspoň ako tak rovný a vo war by to bolo o niečo zaujimavejsie
Jeho revírom je Shinsoo :shinsoo:. Jeho tempo je smrtiace. Jeho súpermi sú afk hráči, dropovia a buffky. Je v nasadení vo dne v noci. Lejno z Jinna :jinno:. Naša smrť je jeho prácou :hello:
Obrázek
BeerBellyYT:https://www.youtube.com/channel/UCksM6G ... subscriber

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » ned 15. čer 2014 22:36:35

Tak osobně mi z toho vychází, že PVP nejvíce ubližuje ekonomika servru. Mám na to podobný názor. Ceny jsou neuvěřitelné a mě jako nově příchozímu, někdo napsat, že na výbavu na PVP musím vydělat 150kkk a pak mi bude k čemu?

Rozvoj postavy- PVM
Výdělek- PVM
Spolupráce cechů-převážně PVM (war cechů na bodu mrazu)

Nápadů zde bylo již celkem dost, za dobu co hraji. Osobně se mi nejvíce líbil od KapkyRosy tenkrát. Už ho ale nenajdu.

Taky čekám na nové jádro, a jsem zvědav co přinese.
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » ned 15. čer 2014 22:42:49

KeriBM píše:
Ahoj v hodne veceh mas pravdu ale jestli si mel veci za 190kkk a nedal si ani rytire chyba bude asi ve troji zrucnosti.
Ja osobne sem udelal PvP asi za 70kkk+ mam samana 131 m1 karma full bio a za 1 war 300 CB byl sem 2x za tyden a hned sem rytir,takze si myslim ze by si tomu mohl dat jeste sanci s tak peknou postavou.
E:kdyz sem zacinal tezil sem pozdeji drop na metinech pozdeji swamp pozdeji HG a netrvalo ani 3 mesice a uz si litam ve valkach a sbiram CB :)
Dosť záleží na tom z akej si ríše za akú postavu hráš. Ja som PvP hral v dobe kedy vo vojne už veľa ľudí nebolo, v dobe keď tam bolo 40 ľudí z každej ríše by som tých 400cb vymlátil.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » ned 15. čer 2014 22:53:37

Povím vám tak - já nepotřebuju, aby do válek chodil další milión topek. Já potřebuju, aby tam chodil milión noobů, který konečně dokážu zabít. Ale mám obavu, že je tam ani odměny nepřitáhnou, protože jestli budou vázány na CB, tak ty noobové jich moc neposbírají. Takže odměny by byly zase jen pro pvpery, silní budou ještě silnější a my chudáci zase ostrouháme. A nenapadá mě jiný způsob než vázání na CB. I když by byla odměna náhodná, víc CB - víc náhodných odměn. Kdežto ten můj noobik, kteryho ve válce chci já, bude muset jít do války třeba 3x, aby si vubec něco mohl vybrat. Takže tam zase nepřijde.
Obrázek

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » pon 16. čer 2014 3:46:22

Zdravim vazena komunito,
uz je to pro me take asi rok co jsem si od sveta Sindicate dal pauzu a po delsi dobe se nestacim divit jaky je upadek v pvp.Bohuzel mnozi z vas mate pravdu v tom zvlastim zbirani cb,ktere nejsou nejak moc vyuzitelne a samotne hodnosti jak by smet.
Libil se mi zde jeden navrh,napr. prave na karmu,kterou by jsme mohli ziskavat i ve valkach,prikladove 50cb-1karma,100cb-2karmy atd.Nebo proste nejake odmeny ve forme potrebnych veci pro postavu,potom by to urcite vice lidi motivovalo.
Pokud je vsak valka jen o topkach a pravidelnych souperich co hre davaji spoustu casu a my si ani proti nim necuchnem,pak je to i pro prumerneho hrace o nicem.
Co se tyce vydelavani na pvp,kazdy vime jaky to je,bohuzel jakmile prisel do sveta Sindicate draci set a taliky,to uz i me v pvp odradilo.
Celkove si myslim,ze samotne budovani postavy je narocne na cas a pak uz je to o tom vydelavani nespocet miliard yangu,pravda je takova,ze i me nebavi jenom bouchat priserky nebo kameny.PVP chce oziveni a kdyz budu neco ziskavat ve valkach risi,neco opravdu potrebneho pro svou postavu,potom tam pujdu klidne umirat dobrovolne...
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

StyleFunPlay
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od StyleFunPlay » pon 16. čer 2014 13:10:47

já bych dal nějaký nový mod na PVP válka jednou za dva dny na hodinu proč by si lidi kůly tomu dělaly výbavu za xxxx yangů dal bych nový mod 3x3 5x5 nebo něco takového malinkou arenů kde stačí být jen spolu ve skupině a jít do arenky dát si proti někomu jinému souboj 3vs3 a to by bylo úplně něco jiného // bez elíků // podle mě by jen kůly tomu začaly lidi dělat pvp // dále bych dal odměny za par výher třeba nějaký L elíky nebo tak něco (drobnosti) // také bych to dal na nějaký určitý lvl třeba 50-80 81-108-109-120-121-150
podle mě by to mělo větší zájem než války :)

StyleFunPlay
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od StyleFunPlay » pon 16. čer 2014 13:19:12

a také bych dal větší obnovu elíků(více zb za jednu S) pro menší lvl ve válkách . Čím větší lvl tím méně bude to vyrovnané protože lvl 95 jako já a mam ve válce 24k zb a někdo na lvl 130+ 35-45 v pohodě a ty obrany je to fakt znát

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Revus « ned 10:07 am »
Zdravím, poradí někdo kdo chodí ninju do kerindoru - jsou potřeba šípy?nebo je to v proměně nebere- díky.
@ TomasFoxx « pát 10:01 pm »
ona je slunicko
ale ja ji mam rad
vklidu
@OrangEE,  vsak pockej, zachvili dostanem zprdnuto, ze nema na blbosti cas a mela toho hodne a ted uz to nemuze najit
@ OrangEE « pát 9:59 pm »
@TomasFoxx,  "tady si všichni všechno pamatují a ví" tento citát úplne sedí na Nessu :D
@ TomasFoxx « pát 9:58 pm »
:D :D
@ OrangEE « pát 9:56 pm »
@LittleNessa,  to je moc dlhý nadčas v práci
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd
@ Revus « čtv 9:50 pm »
zdegenerovany jsme vsichni az moc xd
@ TomasFoxx « čtv 9:50 pm »
nechce nekdo zgenerovat healera se spellama L? pujcil bych si ho na stredni valku
@ Revus « čtv 9:38 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat

Who is chatting