Oživení Cidonie

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

Líbí?

Ano
15
43%
Ano, ale pouze za podmínky, kterou jsem právě napsal do diskuze
3
9%
Ne
15
43%
Chci si jen kliknout
2
6%
 
Celkem hlasů: 35

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Příspěvky: 489
Registrován: úte 24. zář 2013 11:22:32
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1049 poděkování

Re: Oživení Cidonie

Příspěvek od Mithra » sob 21. čer 2014 12:59:03

male3D píše:Pro me byl celkove majovy event zklamani. Cekal jsem, ze po zabiti hrace s pilou z nej tato pila vypadne a bude tim moznost utocit i na jinou majku. Pokud by mel tento navrh kopirovat tento evetnt tak v nem nevidim zaden potencial.
Zajímavá myšlenka. Nicméně se obávám, že by boj o Májku v tom případě sestával především z přejezdů od hradu ke hradu. Toto by bylo samozřejmě zajímavé pokud by Májky stály blízko u sebe na jedné mapě. To už by ale zase ztratil celý Májový event pointu. Nicméně pokud bychom to udělali takovým způsobem, že by na palouku v Cidonii stálo uprostřed jedno vejce a kolem něj v trojúhelníku 3 Májky, pak je to určitě dobrý nápad. Zkusím prověřit možnosti realizace. Každopádně bych podobnou "zábavu" nejprve "otestoval" formou ohlášeného minieventu.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Neos
Lv.17
Lv.17
Příspěvky: 175
Registrován: pon 23. led 2012 18:56:48
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Re: Oživení Cidonie

Příspěvek od Neos » sob 21. čer 2014 15:20:29

Cidonie me vubec, ale vubec nicim neoslovila. Mapa je strasne obrovska, lehce se tam da zabloudit, ted si nejsem jistej, pokud tam vubec existuje mala mapka, jelikoz tam vubec nechodim. Dale ta mapa je docela dost takova nevesela, barvy hodne tmave a mapa je taky neprehledna. Priser tam je jak premnozeno, ze tam clovek nemuze ani chvili stat, kdyby si clovek potreboval nekam odbehnout.

Napad je to zajimavy, mozna asi jediny, jak vskrisit po mrtvici svatou risi, ale ruku do ohne bych za to nedal. Kdyby se tenhle napad realizoval v mape stare svate, tak by to bylo pekne. Ja osobne bych se do te stare svate mapy docel arad sel podivat, kdybych mel cas, ale toho casu moc nemivam.

Stara svata byla na vrcholu slavy, protoze tam byl meteor do keri a pak taky vstup do keri, tzn. snadne CB body pro lovce droperu a pak take LEGENDARNI Tanakove, ktere byli unikatni !!! Vzpominam si, ze sem obcas chodival lovit jen piraty Tanaky :)
Tim, ze ve stare svate byl vstup do keri, tak se zarucovalo pvp hracum, ze tam budou snadne koristi a proto tam bylo zivo porad. Jenze to bylo zas spatne pro ty chudaky dropery, co se tam nervovali a tim padem spousty emoci, sprostejch slov a TB bodu. Jinak ta mapa byla super.
Kazdej mel moznost, kdyz se odhlasoval buzer plac, tak najednou pvp hraci se prestali mlatit, jednoduse tam prestali chodit. V te mape musi byt trochu lovne zvere, ale neprehanet to se vstupem do nektere mapy s velice frekventovanym poctem hracu.
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Uživatelský avatar
peryos
Lv.14
Lv.14
Příspěvky: 114
Registrován: úte 06. srp 2013 14:50:24
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Re: Oživení Cidonie

Příspěvek od peryos » sob 21. čer 2014 16:43:16

Já osobně bych z Cidonie udělal samostatnou expící mapu a přidal starou svatou jako samostatnou pvp mapu s bossama jak to bylo. Minimálně by se mohl upravit ten způsob získání CB. S postaovu 120 sem zabil postavu 135 a dostal najednou 25 CB. Naopak když lvl 135 sundá lvl 96 tak mu veme i 11 CB. Kdyby to bylo po 3 tak se to ještě dá, ale takhle zajdete válku kvůli CB, jdete expit, jednou vás sundají a musíte čekat do další války.

Uživatelský avatar
Ghibli
Lv.24
Lv.24
Příspěvky: 479
Registrován: úte 10. kvě 2011 13:53:40
Bydliště: Chunjo - Joan
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Re: Oživení Cidonie

Příspěvek od Ghibli » sob 21. čer 2014 18:45:34

Lois a xBarix - ahoj, nápad se soutěží se mi líbí, jenže...

1.) Aktivita říší
Spoiler:
Když připomenu a zevšeobecním aktivitu každé z říší u Májky, tak Červená říše hrála víc na pasivní obranu (když Máju neaktivujeme, nemusíme nic bránit), Žlutá naopak hodně útočila, ale někdy až hyperaktivně, kdy daný den zaskórovala a navíc zablokovala jakékoliv další akce posbíráním všech Pil, co šly a Modrá byla aktivní skoro jako Žlutá - jen kdyby se víc rozehrála, bylo by to ještě zajímavější.

Tohle celé by chtělo rozhýbat, aby si na "balón" sáhla každá říše a hlavně ta, které se dostalo té cti, že dostala "gól". Chunjo sice nemohlo za to, že Shinsoo ignorovalo májkování - ale nechtějme stejný průběh v opakování, kdy dávno tomu ve Svaté dominovala jedna říše (počtem, kvalitou) a ostatní tam postupně přestali chodit i proto, že nikoho nebaví hrát pořád v "oslabení". Nakonec to skončí jako tenkrát = nezájmem a upadáním.
2.) Místo provedení
Spoiler:
Kolonie Cidonia. Pěkná mapa a příšery, co dost hráčů ani nezná a Bosse, co jen tak nikdo nedá. Bohužel, pro 4/5 hráčů (a to ještě ubírám) zavřeno. Ano, běž si udělat CB a dostaneš se tam. A že jsi čistě PvM, to nevadí, ve Válce tě sice zabijí nepočítaně, ale i tak se tam dá urvat nějaké to CB... Ale tudy cesta k vyšší návštěvnosti Cidonie popřípadě soutěže nevede.

Budeme li chtít tu soutěž dělat nejen pro válkaře (CéBéčkáře) a "PvM kamikadze", tak buď vystoupíme do jiné, hráčské komunitě přívětivější mapy a nebo si Cidonii necháme předělat. A stačí jen rozhrabat systém pro vstup, kde se vás hra zeptá, jestli chcete být na dané mapě PvP nebo PvM aktivní, neboli máte dost CB nebo yangů na vstupa, neboli jestli za kill dostanete/zaplatíte v CB nebo v yangách.

Osobně bych si pro tuhle akci představoval ještě jinou mapu - nějakou užší obdélníkovou nudli, protože velká mapa svádí k nebojování, ale k lítání (na koních).
3.) Odměna bonus do Války říší.
Spoiler:
Války říší jsou díky aktuálně nízkému počtu bojujících dost "křehké" a stačí, když přijde/nepřijde jeden TOP PvP cech nebo několik TOP PvP jednotlivců a už se to skóre točí jinak. A i když fandím válkám, kde se dá, tak zcela výjimečně bych nepřidával možnost si před Válkou díky vítězství ve Svaté vybrat bonus - aby nám to nerozhodilo ještě víc skóre v případě větší dominance jedné říše obecně v PvP.

Ale zadarmo ve svaté nikdo nebudeme. Chtělo by to systémově "zachytit" a odměnit ty, co jsou při akci na místě a zároveň stojí na nohách při skórování. A buď na úrovni jednotlivce nebo jeho cechu.

A o bonusky před Válkou nepřijdeme. Sebereme PvM hráčům privilegium mít Kerindorium jen pro sebe a uděláme si na Seřadišti vlastní = PvP Oltář, kam budeme moct dávat za CB nakoupené lístečky s přáním o požehnání od Boha Války. Civilové max. dva, Hodnosti tři, Vojevůdce čtyři a Král pět. Malé procento náhodně na ZB/MB/Kritik/Průnik/Vyhnutí/Rychlost kouzla apod., takže by to byla spíš "utrácírna" CB (...ale co jiného zatím s CB).
4.) Co to rozjet třeba takhle
Spoiler:
Do každé z říší se odstěhuje jeden z meteorů (= to proto, aby nerozehrávala jen nejsilnější říše u společného meteoru a účelem není bitka s PvM hráči při rozbíjení meteoru vsedě na koni ale boj ve svaté viz dále), v určitou dobu proběhne respawn a následné rozbití a drop Pily. Poté se Pilkař spolu s ostatními odebere do Svaté, kde se bude snažit "fiknout" jeden ze dvou nepřátelských stožárů s vlajkou na zeleném plácku. Jeho říše mu čistí cestu, léčí ho nebo brání druhým Pilkařům a říším, aby zaskórovali. Na skórování je max. 10 minut (čas kdy Pila zmizí), poté následuje hned další kolo a to samé - s tím rozdílem, že pokud např. žlutá zařízne Stožár s Vlajkou Modré, tak v druhém kole MUSÍ zařezávat Červený (aby se nám neútočilo dokola jen na nejslabší).

Hraje se na čas, body a kola = první říše, co přeřízne, dostává 2b, každá další říše 1b a říše, co nezařízne nic, tak 0b. Proběhne 6 kol po deseti minutách (17-18h), po každém kole se upravuje skóre a výsledek po šesti kolech určí vítěze.

Vítězí říše s největším skóre a odměnou je teleportování všech účastníků (aktivních) do kovářské zóny = mapa s triem Kovářů, co umí kovat o trošku líp, než ti v Rokli (...že by nastoupil na scénu můj oblíbený Magický kovář, co nic nerozbije, i když se mu to nepovede?).
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Odpovědět

  • You do not have permission to post in chat.
@ KerkyzAfterky « stř 2:34 pm »
už to jde, díky
@ KerkyzAfterky « stř 2:26 pm »
díky bohu, už sem myslel, že sem jediný :D
@ TomasFoxx « stř 2:18 pm »
https://ctrlv.link/pMrm hazi to toto a prej nejsem jediny
@ TomasFoxx « stř 2:17 pm »
nejdou logovat postavy, help
@ Pajik « pon 7:53 pm »
jojo, přesně ten ;)
@ Trubice « pon 7:08 pm »
@Pajik,  Myslíš tenhle ? Smluvní strany se dohodly, že ozbrojený útok proti jedné nebo více z nich v Evropě nebo Severní Americe bude považován za útok proti všem
@ TomasFoxx « ned 10:58 pm »
@Mionix,  to já nepoznám, nevim kolik jsem jich měl :D
@ Pajik « ned 10:45 pm »
@Ezzo95, v 99,9% půjde o článek 5
@ kovardominik « ned 10:01 pm »
je jich hodně no
@ Ezzo95 « ned 9:22 pm »
co si predstavit pod porusenim podminek pouziti. za co ti lidi dostavaj bany? :D
@ Ezzo95 « ned 9:22 pm »
ahoj
@ Medvidek « ned 2:11 pm »
Ahoj, slang - u každého vlákna pod jeho nadpisem je ikonka odpovědet. Klikněte na ní a zjeví se textové okno, kam můžete psát. :-)
@ Mionix « ned 10:34 am »
@TomasFoxx,  Ale huš. Radši si zkontroluj, zda máš bod do hodnosti na foru. ;-)
@ TomasFoxx « sob 6:53 pm »
@Mionix,  na forum přeci
@ Mionix « sob 6:28 pm »
@slang,  To záleží, kam ho chcete vložit? :-)
@ slang « sob 2:54 pm »
potřebuji poradit jak napíšu přispěvek na forum děkuji
@ Annatar « sob 1:04 pm »
A kdy zase zprovozníte arénu? Protože při téhle obtížnosti tam nikdo nebude chodit dalšího pul roku
@ Mionix « pát 12:29 pm »
@cleo,  Mělo by být opraveno při dnešní ranní údržbě.
@ MoCKeR « čtv 10:20 pm »
😎
@ cleo « čtv 7:54 pm »
@Mionix,  nefunguje ducha plamene
@ Mionix « čtv 6:43 pm »
:lol: tak kdo tipoval vítězství Rakouska nad Finskem 3:2? Koukám, že Loupežník byl kousíček. :up:
@ TomasFoxx « čtv 3:54 pm »
@Mionix,  vpohode, ja vam to pro tentokrat odpustim
@ Mionix « čtv 11:36 am »
Tak snad opraveno. Omlouváme se.
@ ShienZhao « čtv 10:44 am »
Děkujeme
@ Mionix « čtv 10:37 am »
Jasné. Děkuji všem. Naháním GA. - dohnal. GA už na tom pracuje.
@ Hugolaus22 « čtv 10:33 am »
Nefunguje vôbec sekanie, tak ako noach napísal žiadne DMG
@ NOACH « čtv 10:32 am »
Fyzické seky nefungujú, ani promena nefunguje. Nedá sa sekať. Len kúzliť
@ Mionix « čtv 10:28 am »
@NOACH,  Můžete to nějak rozvést?
@ Mionix « čtv 10:27 am »
@ NOACH « čtv 10:09 am »
Mobky sa nedaju sekať
@ Lejno « čtv 9:36 am »
Za mňa veľmi slušne nájdená alternatíva pre spawny vo war, good job
@ RAMHH « stř 11:45 pm »
Kdy půjde kupovat karmy za CB na úrovni P1 a dále? V návrhu úprav karem to bylo slíbeno..
@ Pajik « stř 5:12 pm »
@ddavidd,  jono, zrušil bych to
@ Mionix « stř 4:54 pm »
Hrozný ten hokej naši. :-(
@ gagefranjo « pon 7:42 pm »
Klobouky v IS budou do dnešní, nebo zítřejší pulnoci?
@ ddavidd « sob 10:27 pm »
Teoreticky tu offline stánky sú... Za SDčka. :)
@ Suko201 « sob 3:39 pm »
Kdybyste ještě přidali offline stánky, tak by to bylo top, ale chápu, že nemůžeme být nenažraní 😆
@ Suko201 « sob 3:39 pm »
Díky za update těch karem. Je to opravdu skvělá věc pro lidi, co si nemohou dovolit klikat každých 6h. Za to obrovské díky.
@ Sirrey « pát 9:44 pm »
@Mionix,  nedá se nic dělat, tak zase za rok 😇
@ TomasFoxx « pát 6:30 pm »
@Mionix,  tak nám domluv zapnutí eventu ještě na den <3
@ Mionix « pát 4:45 pm »
@Sirrey,  i pro nás to bylo překvápko, také jsme včetně našeho cechu počítali, že ještě dnes budeme do půlnoci dělat vagtru.
@ Sirrey « pát 8:45 am »
Zdravíčko :D , pokud to dobře chápeme, tak event měl skončit s dnešní půlnocí, ,,Ty potrvají až do 10. května." ale asi to každý chápeme jinak. :D hezký den přeji
@ Sirrey « pon 3:41 pm »
@NikolAstrid,  Ano nelze, jak píše @Narumikazuchi,  postavu lze zabít přímo ve městě, pro splnění úkolu. Děkuji za radu. ♥
@ NikolAstrid « sob 10:19 pm »
@Sirrey,  Souboj tam dát nejde? Myslím, že tak to dříve fungovalo... Ale jistá si nejsem
@ Narumikazuchi « sob 6:33 pm »
@Sirrey,  Zkus to normálně ve městě :)
@ Sirrey « sob 3:39 pm »
Zdravím, zdravím... Malý dotaz, jak zabít v Ugorohu vlastní mužskou postavu, pro získání tajného úkolu, když to píše neustále a všude hlášku ,,Nepřítel je na daném místě chráněn." děkuji za kloudné odpovědi. ;) :)
@ Akemos « sob 5:59 am »
U Wp ti síla zvedá základní dmg a int hu na kouzlo začarovaná čepel. Takže int a sílu určitě. Na sekání ze země alespoň 79 pohyblivost,pokus sekas z koně tak je poh jedno jelikož ti ji zvedne kůň.
@ goddamnbary « pát 12:16 pm »
Sup, našiel som starú tabuľku “útočne bonusy” sú tam rozpísané všetky postavy a status body ktoré pridávajú hodnotu útoku postave. Sura WP ma písanú silu nie int. (Viem že int pridáva magickú hodnotu útoku). Postava šaman to má rozdelené do sily aj int. Chcem sa spýtať prečo? A u WP je dobre kombinovať int+silu?
@ gagefranjo « pát 8:31 am »
👍🏼
@ Mionix « pát 7:51 am »
@gagefranjo,  GA:"staci kdyz dokonci uroven a dostanou to na tyden (to je max delka bonusu), maximalne to ale muzou protahovat do toho 11.5 do zhruba 9 ráno"
@ JIGsaw1 « čtv 9:26 pm »
@noxforko,  a nebo vytvotiř nějakou "databázi", kde by tito lidi co si změmili jméno byli uvedení, kde by se dalo dohledat kdo se jak kdy jmenoval... Když si dnes postava pamatuje jakou měla v předchozí generaci karmu, kouzla atd. nevím proč by si nemohla pamatovat jména.
@ noxforko « čtv 8:56 pm »
jo však v pohodě, jen říkám když už teda něco takového jde, a dokonce je, proč se to prostě nehodí třeba do IS za 500, u změny jména hodně lidí namítalo, že lidé se špatnou pověstí by tak lehce "vymazali svou minulost" tak proč alespon neudělat změnu charakteru, nebo ještě jednodušeji prostě alespon možnost smazání postavy pro možnost založení nové...
@ Obter!vr « čtv 8:51 pm »
jen jsem opravoval tvé sdělení, jinak se nehádám :)
@ noxforko « čtv 8:42 pm »
změna povolání? jasně, naexpit lv 160 u charakteru který chci v podstatě změnit kvůli jména, takže z BM udělat šamana... proč to dělat lehce když to jde složitě
@ Obter!vr « čtv 8:37 pm »
změna charakteru je ...
@ noxforko « čtv 8:33 pm »
ne jako vážně,změna jména tu nejde, změna charakteru není, a smazat postavu jde jen do nízkého lv vzhledem k pokroku co se týče úrovní postav kdy to jde mnohem lépe naexpit by se měla posunout i hranice, server běží už prostě moc dlouho a výběr jmen postav je omezený, třeba s tím něco dělat ... když už se rozhodnu ztratit několikaletý progres a začít nanovo jen kvůli toho abych měl jinou postavu se stejným jménem ... umožněte alespon něco z toho ...
@ noxforko « čtv 8:28 pm »
možnost mazaní postav do lv 110 včetně, kdo je pro?
@ gagefranjo « čtv 8:12 pm »
Jak je to s bonusem z vatry? Na vatře to píše, že bonus bude aktivní do 10.května, ale bonus aktivní není na úrovni 8. To se musí vatra pořád vylepšovat, aby ten bonus byl aktivní ?
@ Mionix « čtv 3:08 pm »
@TheDobbyk,  údržba byla. Je vždy pokud to GA neposune nebo nezruší.
@ TheDobbyk « stř 11:51 pm »
Ahoj, bude zítra údržba?

Who is chatting

offline Mionix 
offline Obter!vr 
offline Pajik 
offline QuepLop 
offline Sirrey