5 min. čekání po špatném zadání hesla

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

Myslíte si, že je to užitečná věc?

Ano
31
40%
Ne
47
60%

Celkem hlasů: 78

megac
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Re: 5 min. čekání po špatném zadání hesla

Příspěvek od megac » úte 24. čer 2014 12:15:59

načo to je dobré nestačí vám pečatidla? zatím sem si toho ani nevšiml že by to tu bolo pridané :)
Zaynev BM sura 109

menší comeback ;) tentokrát už nie tryhard :hello:

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Příspěvek od slusnej » úte 24. čer 2014 20:12:07

Aylia píše: Ano, jednou jsem se 2x přepsala a už neumím psát :) A vlastně všichni co tu psali.. nikdo z nás vlastně neumí psát :think:
Zase nemluv za všechny, ano ? Mně tu třeba nevadí nic ;)
Tak píšeš na mě že neříkej že ses nikdy nespletl, a já to bral tak že jsi proti návrhu, a já celé téma nečetl jen první 2 strany, a to jak jsem psal že když s tím máte problém neuhodnout na 3 pokus heslo tak se fakt potřebují naučit psát, a bylo to určeno na ty, kterým se návrh nelíbí např zakladateli atd, tak se hned neurážej.
Obrázek

Aylia
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 233 poděkování
Dostal poděkování: 248 poděkování

Příspěvek od Aylia » úte 24. čer 2014 22:28:14

slusnej píše:
Aylia píše: Ano, jednou jsem se 2x přepsala a už neumím psát :) A vlastně všichni co tu psali.. nikdo z nás vlastně neumí psát :think:
Zase nemluv za všechny, ano ? Mně tu třeba nevadí nic ;)
Tak píšeš na mě že neříkej že ses nikdy nespletl, a já to bral tak že jsi proti návrhu, a já celé téma nečetl jen první 2 strany, a to jak jsem psal že když s tím máte problém neuhodnout na 3 pokus heslo tak se fakt potřebují naučit psát, a bylo to určeno na ty, kterým se návrh nelíbí např zakladateli atd, tak se hned neurážej.
Proč jsi tedy citoval můj příspěvek? :) Neurážím se, takovéhle věci mě rozhodně neurazí, takže se neboj :)
A k tématu, abych taky furt jen nespamovala .. Zkoušela jsem to a konečně to funguje, tak jak má .. že to při šestém pokusu už nepustí a ne jako předtím, že to nepustilo už po druhém pokusu a rozhodně je to lepší než jen ty 3 ;) :up:
:chunjo:

Odpovědět