Zmetek píše:
Přesně tak, do :warn: si to tým sám, že neustál ustupoval fňukálkům a teď se diví jak to, že nikdo nedělá PvP? Proč by taky musel když ho hra k tomu nenutila...
Vzpomínám si jak tenkrát byli zajímavý boje vždy kolem 20h u sentinelu. Tam se aspoň každej vyblbnul a co dělali členové týmu? Psali mi výhružné PMka jestli nenechám hráče projít do kerindoru tak uvidím

. V mapě která je zaměřená primárně na zabíjení WTF? Poté se vyhovělo fňukálkům na fórum a sentinel byl společně se svatou zemí zrušen a svatou zemí se stal nudný šedivý kosočtverec. Ještě předtím byly zrušeny opět kvůli fňukálkům staré dobré války v poušti, v ledovce atd...

Hráči, kteří nezažili situaci před 3-4 roky neví co se vždy na forum odehrávalo.... tuny založených témat od hráču z jinna a chuja o tom jak kdo je špatný, kdo koho vyhnal z expení- dost lidí nechápalo že tohle je bojová hra a hráči PvP výbavou mají výhodu i při expení když nikde neni místo.
No nic... "bojujte" ve válce v 10 z každý říše, já za sebou mám éru, kdy do ní chodili stovky hráčů a dělal jsem přes 1000 cb za 1 válku. Nezapomenu jak si plno tupců v ledovce stěžovalo že nemohou přejít přes mot a přitom si stačilo udělat pár portů za most že Rusilo? Ty naše nezapomenutelný výsadky.
Bavte se u zdejšího PvP.
Vivat

Vidím že v tvém případě opravdu platí nomen omen. Vidět jako vrchol pvp zabíjet pvm hráče u Sentinelu ? Mě se nejvíc líbila Svatá, když tam žádnej Sentinel ještě nebyl. Ale pvp zabilo to, jak se zdokonalovaly pvp věci a začalo to být o tom, koho bude víc. Už ta věčně sentimentálně vzpomínaná "stará Svatá" končila tak. Válčit chtěli vždycky ti, koho bylo nejvíc a měli převahu. A nejvíce bylo červených, chápu, že se ti to líbilo. I ta stará Svatá končila tak, hlouček červených smutně postával před sloupy žlutých a modrých, kteří se odmítali dostavit k masakru. Protože o pvp už tam také moc nešlo.
Ano, a fňuky hráčů.
"On mi zaběhl za sloupy a nemohl jsem ho zabít, udělejte s tím něco."
"On mi ujel na koni a nemohl jsem ho zabít, udělejte s tím něco."
"On mi odportoval a nemohl jsem ho zabít, udělejte s tím něco."
Tak se udělala nová Svatá, kde to bylo o přesile tuplem a skončilo to tak, že už tam nechodil vůbec nikdo. A i kdyby se zavedla stará Svatá, nebude tam zase nikdo, protože jakmile jedna strana začne prohrávat, odejde. Tohle platilo od začátku a bude platit stále.
A když už jsme u fňuků, všimni si, že to stále pokračuje, od domáhání se zákazu dýkolukařů až po poslední "zakažte prapory".
A tvůj názor, že pvp hráči mají mít výhodu v dropování a expení když jinde není místo ? Že si prostě místečko vymlátí ? Z jiných her pamatuji proslulá pk-čka v Ultimě Online, gankování v Lineage 2. Tohle pvp spočívalo v tom, že pvp hráč s maximální možnou výhodou zmasakroval pvm hráče. Nešlo tam o žádné poměřování sil. Mě vždycky obtěžovalo, že mi někdo nutil pvp, když o to nestojím. A protože se řídím hesla nedělat ostatním to, co se nelíbí mě, vyhovovalo mi, že existovala svatá, války říší i cechovní, kam šli lidé, co se poprat chtěli a byli na to připraveni. Ale každý jsme jiný, ty rád vzpomínaš na Svatou se Sentinelem a pvm hráči.
Nemyslím si, že když začneme hromadně masakrovat pvm hráče, že si začnou hromadně dělat pvp výbavu. Spíš je to natolik otráví, že půjdou hrát jinam, kde budou mít klid.