Veřejný testovací server (VTS)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Už jste se byli podívat na VTS?

Ano
138
69%
Ne
34
17%
Ne, ale mám to v plánu
28
14%

Celkem hlasů: 200

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Re: Veřejný testovací server (VTS)

Příspěvek od Chyu » sob 05. črc 2014 22:37:19

Taky jsme zkoušeli testovat zapálení, šamanka měla šanci na zapálení 63% a má odolnost proti zapálení je 60%.
Zde jsou na kolikátý pokus se mě podařilo zapálit:
16.
22.
13.
4.
43.
Děkuji hráčce Aylie za spolupráci.
Naposledy upravil(a) Chyu dne ned 13. črc 2014 4:19:48, celkem upraveno 1 x.

Nikkinnka
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Nikkinnka » ned 06. črc 2014 11:28:47

Ahoj, mé poznatky z testování :-)

1. začarovaná čepel - ok
2. silné tělo - příšery jsou si již vědomy přesné polohy postavy
3. měděná ruda + mramor požehnání - již lze dát do soukromého stánku
4. průnik + kritik - lze rozdělovat a stohovat
5. ohně v cidonii - odzkoušeno s lv 144 - drop obdobný jako u ohňů 100lv
6. příšery patříci k určité říši již vůbec neútočí - odzkoušeno v kolonii cidonie - ochranka jinno - postava v jinno
7. změna CH - ok
8. elixír vitality - skutečně již přidává max. ZB
9. pergameny a začarované předměty již lze stohovat bez házení na zem
10. příšery již nepronásledují do safe zóny hráče
11. CTRL + V se již žádný znak neobjevuje
12. DRAČÍ SLŮJ + KOUZELNÝ DŮL - obě mapy jsou buglé - vypadá to jako jeden velký kráter :-) - nemohu tedy odzkoušet
Edit: Děkujeme za nahlášení, na opravě pracujeme.
/Script

13. šaman muž - již při zasáhnutí šípem nedělá krok zpět (zkoušeno i na příšerách a při zásahu příšery se nerozběhne jak tomu bylo do teď)
14. Jeskyně vyhnanství I. a II. - příšery se již nebjevují za zdmi ani po zabití a opětovném portnutí (odzkoušeno v I. i II.)
15. Maska emocí již nemusí být nasazena pro použití emocí vyjma líbání, kdy je nutné povolit emoce na obou stranách
16. žalářník - nevybavuji si moc jak byl natočen na sindi :-) ale tady je čelem ke mě
17. zatím posledním testováním z mé strany je samozřejmě odolnost proti zapálení (pro mě jako šamanku velmi důležité :-))
- první testování proběhlo při 45% odolnosti a 83% šanci na zapálení - výsledky 5,2,3,1,1,3,6,10,3,6,2,3,3,1,7,4,5,11,1,4 (20 pokusů - číslo udává na který pokus se mi podařilo dotyčného zapálit)
- druhé testování proběhlo při 30% odolnosti a 52% šanci na zapálení - výsledky 5,8,9,6,7,3,7,7,3,3,3,3,11,4,11,6,1,6,1,7
18. Smazání přítele z messengeru - funkční na obou stranách
19. Již není třeba při čtení knih využívat pergamen exorcismu a soustředěné čtení
20. Reset schopnosti - základní kouzla zůstavají (odzkoušeno na lv 45, kdy měl zručnost 2 a po vyresetování a následného vybrání povolání opět zručnost 2)
21. Yangbomby - odzkoušeno, padají rovnou do inventáře
22. Čtení knih na "hromádce" - funkční
23. Divák ve válce ze stejného cechu, který právě válčí není zabit - ok
24. Prosekávání šamana/ky při boje z koně - ok (odzkoušeno při útoku rychlostí 153)

Věřím, že vetšina mých testovacích poznatků byla již zde zmíněna, ale čím víc tím líp :-)
Naposledy upravil(a) Nikkinnka dne ned 06. črc 2014 18:48:10, celkem upraveno 1 x.
Nemmesis - dračí šamanka 150lv

strelmistr
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od strelmistr » ned 06. črc 2014 14:43:37

Ahojte,
zajimalo by me jestli budou GM upravovat to VTS. Ja vlastnim postavy na Sinfortii a na VTS mam teda smulu. TO tam mam expit od zadacatku a delat veci ybych si neco zkusil?

Nejak to GM neporesili kdyz lidi maji ucty na Sinfo.

Jde mi o to ze si na VTS muzu vylepsit nebo pretocit taliyk co tam mam. Je krasne ze i muou GM neco dat ale uplne k hovn* kdyz nebudu mit veci stavajici. K cemu me budou nejake Draci +9 kdyz je normalne mit ani nebudu.
Naposledy upravil(a) strelmistr dne ned 06. črc 2014 15:33:35, celkem upraveno 1 x.

strelmistr
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od strelmistr » ned 06. črc 2014 15:23:32

Ja nerozumim ale asi se odpovedi nedockam?? Gm tu jsou nefunkcni nebo jen nechteji reagovat uz to sem pisu po druhe a furt nic.

Edit: Warn za doublepost.
/Script

Obter!vr
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Obter!vr » ned 06. črc 2014 15:32:29

a jako odpověď za půl minutky od přidání tvé zprávy bys nechtěl?? je neděle a svátek ... každej má tak náladu každou chvíli koukat na forko .... za to že ty zrovna nemáš co dělat, nemusíš hned buzerovat lidi tady ....

sorry za spam, ale tohle mě vždycky nějáko dokáže vytočit...

strelmistr
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od strelmistr » ned 06. črc 2014 15:35:07

Obter!vr píše:a jako odpověď za půl minutky od přidání tvé zprávy bys nechtěl?? je neděle a svátek ... každej má tak náladu každou chvíli koukat na forko .... za to že ty zrovna nemáš co dělat, nemusíš hned buzerovat lidi tady ....

sorry za spam, ale tohle mě vždycky nějáko dokáže vytočit...
Nervi hnedka, vis prd a budes tu rvat ne. Ja psal uz vcera a odpovedi jsem se nedockal. Ve hre GM neodepisuje Pres hodinu .....

Script
Lv.33
Lv.33
Dal poděkování: 299 poděkování
Dostal poděkování: 1470 poděkování

Příspěvek od Script » ned 06. črc 2014 17:46:21

Ohledně serveru Sinfortia jsme bohužel došli k závěru, že převod stávajících postav a řešení konfliktů mezi nimi je příliš zdlouhavý a složitý problém, který by mohl spuštění nového jádra velice zbrzdit. Postavy tedy na VTS převedeny nebudou. Pokud si však založíte postavu novou, GM vám ji ve hře opatří odpovídající úrovní a výbavou.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)

Itako
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 447 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Itako » ned 06. črc 2014 19:32:02

Ekura píše:Yangbomby budou od nynějška automaticky sesbírány, pokud bude mít postava aktivní VIP premium
Poprosil by som o zavedenie VIP premia pre odskúšanie tejto novinky :)
ObrázekTheItakoObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
102k+ min
Jinno
131
6xP
Hotovo
P
M4
17
P
30
Návrhy:Zrychlené prodávaní,Remake questu "Odplata bažin",Nové úlohy pre knihy misí
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj

"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou" :fight:

gramatyk
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od gramatyk » ned 06. črc 2014 19:36:05

Chtěl bych GM poprosit o přidání věcí na vylepšování takže např. Runy,perly,střepy dračí věci +0 (pirátky)by tam mohli být jantarová ruda a pod.
Nevím jestli je více lidí co nemají v PVM třeba meč (prodali ho nebo cokoli jiného), tak co mají dělat když nemají čím mlátit nebo nemají něco jiného např. Štít. Já osobně bych navrhnul ten VTS co tu byl naposled se všema věcma u soona, lidi si mohli zkoušet plno věcí. Vyřešil by se i problém že na ninějším VTS lidi ze Sinfortie nemaj na VTS nic !!

Script
Lv.33
Lv.33
Dal poděkování: 299 poděkování
Dostal poděkování: 1470 poděkování

Příspěvek od Script » ned 06. črc 2014 23:46:14

Tehdy se ale spousta z výše zmíněných věcí testovala. Momentálně se však testují novinky úplně jiné, které lze vyzkoušet prakticky s jakoukoliv výbavou. Nic ve zlém, ale pokud někdo nemá na své postavě například meč, měl by se snažit hlavně na herním serveru (Sindicate, Sinfortia) aby nějaký získal. Protože až VTS skončí, nebude mít takhle zase nic.

Nejsem žádný odpůrce uvedení těchto věcí do stánků, ale argumenty většiny hráčů mi v tomto ohledu přijdou zcestné. Až se budou testovat války a královský systém, budiž. Víte, docela rád bych viděl nějaké příspěvky týkající se našeho seznamu změn od lidí, kterým jsem věnoval svůj čas na VTS a vyrobil jim třeba i kompletní výbavu včetně levelu a kouzel. Ano, jsou i světlé výjimky, kterým za to patří velký dík, ale je jich zoufale málo.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
@ Grout « pát 5:30 pm »
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... :D a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw. :D
@ noxforko « pát 3:42 pm »
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části
@ LazyMole « pát 2:54 pm »
co nějakou indícii jak na černou pumu? :D drobnou :D
@ OrangEE « pát 1:52 pm »
Keď máš 10 kusov, klikneš pravým na jednu z nich a urobí ti Denník + dílek na výmenu
@ TomasFoxx « pát 1:13 pm »
@ChunjoKing,  možná když jich máš v invu 10 tak na jednu stačí jen kliknout a nabídne ti to, fakt nvm :D
@ ChunjoKing « pát 1:12 pm »
TomasFoxx píše: @ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
tak díky aspoň za info o počte. Skúsim vyheň, soona atď. Ešte raz dík 🙂
@ TomasFoxx « pát 1:08 pm »
@ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
@ ChunjoKing « pát 1:05 pm »
Tak neviem ako ty, ale ja mám fyzicky náročnú prácu na 3 zmeny
@ Vydesenej « pát 7:32 am »
noxforko píše: Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
Pracuju každý den po-pá a už mám 3 pumy skoro :D takže není třeba ale jako ulehčilo by to i mi tu třetí / čtvrtou pumu :D
@ NedGabriel « pát 5:42 am »
Jak víte kolik je stránek knihy ?

Who is chatting

offline Akemos 
offline Ashen 
offline Azaril 
offline Dejvosh 
offline Fogru 
offline LazyMole 
offline Lelaion 
offline Mionix 
offline Nebiros