Lois píše:
Nic tady promazávat neni potřeba, sami jste tu ze sebe udělali uplný magory.
Kdyby fungovala čest a dostání vlastnímu slovu oboustranně, tak tu neni nikdy k rozebírání vůbec nic. Vycházíte z jednostranných informací, správně byste neměli mít ani ty, protože se vás to prostě netýká. Fakt zabedněnci. Musíte mít ty životy opravdu chudý a prázdný, když se místo o svoje věci staráte o ty naše.
K cele teto konverzaci, ja to vidim tak, že hur jsi z toho v očích lidi vyšla ty a ne oni (Jsi v te žlute tak dlouho a ješte sis nezvykla na potrebu obyvatel rozebrat všechno do detailu ? )
K tvým prispevkum predtím:
Spoiler:
Ty z toho tu treti svetovou už deláš, ty deláš treti svetovou ze všeho co se nedeje tak jak chceš. Pojem spravny vudce určite nesedí na tebe. Vedete společne ? - ne, nejradeji bys mela všechny na vodítku. Ty si členy sveho cechu vážíš jen do te doby dokud skačou jak ty pískáš a jakmile se člen rozhodne k nečemu z vlastné vule už to je odpad. Nemyslím si že Luca ty tvoje moudra potrebuje, jak se tak dívám její cech je v mnoha ohledech lepší jako tvuj. Jako hvezda se možná cítíš ty ve chvíli kdy si mužeš dokazovat svoji moc na nekom kdo je pouhy mravenec a neuvedomuje si, že ty ve skutečnosti žadnou moc nemáš. Kdyby ses nechovala tak jak se chováš byvalí členove cechu by možná nemeli duvod mluvit o tom jak to tam funguje.
TxGaRxT píše:Jo a teď mi prosím definuj "správného člena" ... Dle mně člen co odejde nmůže být pro cech správnej Hmm ale vidím že slovné války by vám trochu šli ... co tak si poměřit síly ve válečném poli ... sem zvědav na další výmluvu
Ave JÁ !!
S váma to není válka, je to závod o to kdo má vetší počet postav s herbarenim na P (anebo víc penez) a kdo má víc lidí co umí šikovne zdrhat + kdo má lepšího stunera
Lorianne píše:
S váma to není válka, je to závod o to kdo má vetší počet postav s herbarenim na P (anebo víc penez) a kdo má víc lidí co umí šikovne zdrhat + kdo má lepšího stunera
1)Stunera můžete mít taky
2)Herbařit můžete i vy (vydělávat taky)
3) takže za to že ste líní nikdo jinej nemůže
Lorianne píše:
No nevím, sama říkáš "šikovně zdrhat", však to je jedno jak bojujou. Když jim to vychází, tak je to jejich strategie a váš problém jestli prohráváte. A že používají stunery... To vy snad nemůžete? Od čeho teda potom jsou Je to jako by jsi teď fňukala, že jste prohráli válku, protože neumíte taktizovat.
Já teda vůbec netuším jak vypadá jejich válka, ani jak dopadla válka mezi vašimi dvěma cechy. Jen píšu co mi vyplívá z tvého příspěvku.
Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
Lorianne píše:
No nevím, sama říkáš "šikovně zdrhat", však to je jedno jak bojujou. Když jim to vychází, tak je to jejich strategie a váš problém jestli prohráváte. A že používají stunery... To vy snad nemůžete? Od čeho teda potom jsou Je to jako by jsi teď fňukala, že jste prohráli válku, protože neumíte taktizovat.
Já teda vůbec netuším jak vypadá jejich válka, ani jak dopadla válka mezi vašimi dvěma cechy. Jen píšu co mi vyplívá z tvého příspěvku.
Lorianne píše:
Tady jde o to, že meji zajem bojovat jen s cechem,který považuji za slabší at si rikaji co chteji. Jo ted je to tak, že tohle a tohle a tohle mužete mit i vy ale ja nejsem slepá a videla jsem i ty prispevky jaký to byl pláč pred valkou nebo po valce s križaky, o tom jak nevim koho nabrali pred valkou a podobne. To taky muže udelat kterejkoliv cech. (Vymluvy jsou jejich slova ne slova jinych cechu)
Ja nejsem za Pretorians ani za LR mne to je uplne jedno. Podle všeho ale meji pravdu Pretorians a já nesnašim když se nekdo pretvaruje jakej je skvelej a pravda je jiná.
Lorianne píše:
Tady jde o to, že meji zajem bojovat jen s cechem,který považuji za slabší at si rikaji co chteji. Jo ted je to tak, že tohle a tohle a tohle mužete mit i vy ale ja nejsem slepá a videla jsem i ty prispevky jaký to byl pláč pred valkou nebo po valce s križaky, o tom jak nevim koho nabrali pred valkou a podobne. To taky muže udelat kterejkoliv cech. (Vymluvy jsou jejich slova ne slova jinych cechu)
Ja nejsem za Pretorians ani za LR mne to je uplne jedno. Podle všeho ale meji pravdu Pretorians a já nesnašim když se nekdo pretvaruje jakej je skvelej a pravda je jiná.
S příspěvky od tebe se bojovat musí, ale vyhrát se nedá ;(
Lois píše:
S příspěvky od tebe se bojovat musí, ale vyhrát se nedá ;(
Moc mne to mrzí, že pravda je krutá a ty se za ni zlobíš a nezmužeš se na nic jineho než na tohle
PS: Už ti to tu nebudu spamovat aby ses nahodou nerozbrečela za pc snad budeš mit do budoucna hodne zajemcu o vstup do cechu
Lori i ty jedna bojovnice
Už zase bojuješ na fóru a na nás ve hře pěkně kašleš, už dlouho si za náma nepřišla. Nad čí ''inteligencí'' se teď mají modráci bavit?
Noták nech mne být nebo se rozbrečim . Modrá má prece tebe jiste se bezemne zaobejdeš. Já už moc nehraju - informace pro tvoje potešení. Na tvem miste se starám o sebe a o tvou zábavu se jiste postará inteligence Humanoida
Naposledy upravil(a) Lorianne dne čtv 10. črc 2014 15:13:59, celkem upraveno 2 x.
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.