Jelikož jsem si nedávno psal s týmem ekury, tak se chci zeptat i vás.
1)Jaký máte názor na EKURU?
2)Co si myslíte o ekonomice jako takové a jak by se dala nejlépe řešit?
3)Myslíte si že SWAMP, by se měl zrušit?
4)Co nejvíce zatěžuje ekonomiku sINDICATE?
5)Jaký je váš současný názor na tým? Myslíte si že pracují na plno, nebo že mají rezervy?
Abychom jeli fifty, fifty, tak zde máte moje odpovědi. [Prosím dodržujte pořadí a číslování, ať se v tom lepší vyznáme]
1)Pro mě, je, byla a bude EKURA nejlepší server. Je pravda že změnit by toho potřebovalo dost, ale tým na tom dělá a já jim pevně věřím.
2)Dle mého ekonomika je katastrofální. Na jedné straně hrůza, na druhé parádní. Např. když jsem začínal, mapu jsem prodal za 95kk!! Dneska ji prodávám za 280kk. Když jsem začal chodit do kerindoru, střep jsem prodával za 45-55kk, v současnosti ho neprodám ani za 20kk. Což mě, jako velkého milovníka mrzí. Ekonomika se dá napravit. Jak jsem psal na začátku, hovořil jsem o tom s týmem EKURY a já jim pevně věřím.

3)Myslím si že SWAMP jako takový je největší narušitel samotné ekonomiky, ale můj názor. Zrušit možná ani tak ne, ale zpřísnit, či omezit...
4)SWAMP, neboť vezmu to takto. Dají se tam vydělat parádní prachy, i já tam sám chodím a když vydělám za 2H 30min 1,2kkk, tak to je docela extrém!
5)Názor na tým nemohu povídat. Neboť všechny je neznám, ale myslím že starý tým byl lepší. Zase jen můj názor. Nemám nic proti současnému týmu. Ale musím říct, že pracují lépe než starý a tak jim přeji mnoho úspěchů.
Děkuji...
S pozdravem David