jaký máte názor na hero market? Já si myslím že je to na pytel. Neboť že nemohu prodávat účty kdy se mi zachce a musím mít dole pečetidla, je ještě větší blbost... Neboť, sundám pečetidla, ale když budu prodávat účet s věcmi, tak mi to může lehce vzít...
HeroMarket
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Ing
- Lv.4

- Dal poděkování: 6 poděkování
HeroMarket
Zdravím,
jaký máte názor na hero market? Já si myslím že je to na pytel. Neboť že nemohu prodávat účty kdy se mi zachce a musím mít dole pečetidla, je ještě větší blbost... Neboť, sundám pečetidla, ale když budu prodávat účet s věcmi, tak mi to může lehce vzít...
Nebo snad nemám pravdu? Byl bych pro nechání pečetí + zrušení lhůty prodeje. 
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: HeroMarket
lhuta prodeje je podle mne dobra vec protoze nemuzes pak saskovat s postavami a porad menit majitele a pak nevedet komu pises ve hre atd
- BlueStorm
- Lv.3

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Já mám ale za to, že ta lhůta prodeje jde obejít, ne? Když si založím novej účet a dám na něj yangy, tak pak ten účet s lhůtou prodeje můžu vložit do nabídky, i když to není 30 dní, že?
-
Ing
- Lv.4

-
Nix
- Lv.16

- Dal poděkování: 107 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Účet, který prošel za posledních 30 dní úspěšně přes HM, nelze vložit ani jako nabídku k jinému vystavenému účtu.BlueStorm píše:Já mám ale za to, že ta lhůta prodeje jde obejít, ne? Když si založím novej účet a dám na něj yangy, tak pak ten účet s lhůtou prodeje můžu vložit do nabídky, i když to není 30 dní, že?
- BlueStorm
- Lv.3

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Aha.Sibyla píše:Účet, který prošel za posledních 30 dní úspěšně přes HM, nelze vložit ani jako nabídku k jinému vystavenému účtu.BlueStorm píše:Já mám ale za to, že ta lhůta prodeje jde obejít, ne? Když si založím novej účet a dám na něj yangy, tak pak ten účet s lhůtou prodeje můžu vložit do nabídky, i když to není 30 dní, že?
- Nippousek
- Lv.23

- Dostal poděkování: 136 poděkování
Nene,do nabídky to fakt nejde.
A lhůta co nesmíš hrát,je nějako 2h či tak a nesmíš mít pečetidla.
A lhůta co nesmíš hrát,je nějako 2h či tak a nesmíš mít pečetidla.
-
RemykCZ
- Lv. 11

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Mno, jesli chceš vydělávat na tom, že koupíš levně postavu od někoho, kdo nezná ceny a pak najdeš někoho dalšího, co nezná ceny a dáš mu to 2x tak dráž, tak by se ti to určitě hodilo. Pokud ovšem chceš koupit / prodat postavu, která už je ti na nic a nehraješ s ní, pak ti může být nějaký limit u :warn: ...
Ps. pokud si chceš vydělat, zajdu si swamp / HG... za den si vyděláš mnohem víc než co by sis vydělal přes HM :normal?:

Ps. pokud si chceš vydělat, zajdu si swamp / HG... za den si vyděláš mnohem víc než co by sis vydělal přes HM :normal?:
-
Ing
- Lv.4

Nejde o výdělek, jen jsem si koupil postavu s tb, na který jsem se zapomněl podívat a nechci ji. Nerušil bych limit, ale dal bych ho na týden... Navíc, když fakt budu prodávat třeba postavu do swampu, s věcmi, tak zruším pečetidla a někdo přes key loger mi zjistí heslo a jsem jasnej, postavu mít budu, ale už nebudu mít věci... Což mě mrzí, myslím že ty pečetidla byli dobrý!