jaký máte názor na hero market? Já si myslím že je to na pytel. Neboť že nemohu prodávat účty kdy se mi zachce a musím mít dole pečetidla, je ještě větší blbost... Neboť, sundám pečetidla, ale když budu prodávat účet s věcmi, tak mi to může lehce vzít...
HeroMarket
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Ing
- Lv.4

- Dal poděkování: 6 poděkování
HeroMarket
Zdravím,
jaký máte názor na hero market? Já si myslím že je to na pytel. Neboť že nemohu prodávat účty kdy se mi zachce a musím mít dole pečetidla, je ještě větší blbost... Neboť, sundám pečetidla, ale když budu prodávat účet s věcmi, tak mi to může lehce vzít...
Nebo snad nemám pravdu? Byl bych pro nechání pečetí + zrušení lhůty prodeje. 
sINDICATE, byl dobrý server. TOP server když začínal, řekl bych že stále velmi dobrý je, ale už ten server nikdy nebude jako býval. Kdo nepoznal začátek, neví o čem je řeč!!
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: HeroMarket
lhuta prodeje je podle mne dobra vec protoze nemuzes pak saskovat s postavami a porad menit majitele a pak nevedet komu pises ve hre atd
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- BlueStorm
- Lv.3

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Já mám ale za to, že ta lhůta prodeje jde obejít, ne? Když si založím novej účet a dám na něj yangy, tak pak ten účet s lhůtou prodeje můžu vložit do nabídky, i když to není 30 dní, že?
„Strach lže a ty mu věříš.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
-
Ing
- Lv.4

Netuším, asi půjdu zkusit.
Slyším to poprvé...
sINDICATE, byl dobrý server. TOP server když začínal, řekl bych že stále velmi dobrý je, ale už ten server nikdy nebude jako býval. Kdo nepoznal začátek, neví o čem je řeč!!
-
Nix
- Lv.16

- Dal poděkování: 107 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Účet, který prošel za posledních 30 dní úspěšně přes HM, nelze vložit ani jako nabídku k jinému vystavenému účtu.BlueStorm píše:Já mám ale za to, že ta lhůta prodeje jde obejít, ne? Když si založím novej účet a dám na něj yangy, tak pak ten účet s lhůtou prodeje můžu vložit do nabídky, i když to není 30 dní, že?
... budeš příčinou svého vlastního pádu, neboť svým chováním připravuješ si kříž,
na němž dokonáš ...
na němž dokonáš ...
- BlueStorm
- Lv.3

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Aha.Sibyla píše:Účet, který prošel za posledních 30 dní úspěšně přes HM, nelze vložit ani jako nabídku k jinému vystavenému účtu.BlueStorm píše:Já mám ale za to, že ta lhůta prodeje jde obejít, ne? Když si založím novej účet a dám na něj yangy, tak pak ten účet s lhůtou prodeje můžu vložit do nabídky, i když to není 30 dní, že?
„Strach lže a ty mu věříš.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
- Nippousek
- Lv.23

- Dostal poděkování: 136 poděkování
Nene,do nabídky to fakt nejde.
A lhůta co nesmíš hrát,je nějako 2h či tak a nesmíš mít pečetidla.
A lhůta co nesmíš hrát,je nějako 2h či tak a nesmíš mít pečetidla.
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !
-
RemykCZ
- Lv. 11

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Je to dobrá věc.. když pak postavu má 20 majitelů je v tom docela zmatek...
Jinno

8.8.14
8.8.14
Mno, jesli chceš vydělávat na tom, že koupíš levně postavu od někoho, kdo nezná ceny a pak najdeš někoho dalšího, co nezná ceny a dáš mu to 2x tak dráž, tak by se ti to určitě hodilo. Pokud ovšem chceš koupit / prodat postavu, která už je ti na nic a nehraješ s ní, pak ti může být nějaký limit u :warn: ...
Ps. pokud si chceš vydělat, zajdu si swamp / HG... za den si vyděláš mnohem víc než co by sis vydělal přes HM :normal?:

Ps. pokud si chceš vydělat, zajdu si swamp / HG... za den si vyděláš mnohem víc než co by sis vydělal přes HM :normal?:
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
-
Ing
- Lv.4

Nejde o výdělek, jen jsem si koupil postavu s tb, na který jsem se zapomněl podívat a nechci ji. Nerušil bych limit, ale dal bych ho na týden... Navíc, když fakt budu prodávat třeba postavu do swampu, s věcmi, tak zruším pečetidla a někdo přes key loger mi zjistí heslo a jsem jasnej, postavu mít budu, ale už nebudu mít věci... Což mě mrzí, myslím že ty pečetidla byli dobrý!