Koupil sis postavu s TB - tvoje chyba. Chceš ji prodat - počkej si jako ostatní. Natáhneš si do počítače svinstvo - zas jen tvoje chyba, je zajímavé, že jiným se to neděje. Jednou jsou tu nastavená nějaká pravidla a už opětovně je někdo chce měnit, jak se mu to zrovna hodí.Ing píše:Nejde o výdělek, jen jsem si koupil postavu s tb, na který jsem se zapomněl podívat a nechci ji. Nerušil bych limit, ale dal bych ho na týden... Navíc, když fakt budu prodávat třeba postavu do swampu, s věcmi, tak zruším pečetidla a někdo přes key loger mi zjistí heslo a jsem jasnej, postavu mít budu, ale už nebudu mít věci... Což mě mrzí, myslím že ty pečetidla byli dobrý!
HeroMarket
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: HeroMarket
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Spoiler:
Cepino píše:Koupil sis postavu s TB - tvoje chyba. Chceš ji prodat - počkej si jako ostatní. Natáhneš si do počítače svinstvo - zas jen tvoje chyba, je zajímavé, že jiným se to neděje. Jednou jsou tu nastavená nějaká pravidla a už opětovně je někdo chce měnit, jak se mu to zrovna hodí.Ing píše:Nejde o výdělek, jen jsem si koupil postavu s tb, na který jsem se zapomněl podívat a nechci ji. Nerušil bych limit, ale dal bych ho na týden... Navíc, když fakt budu prodávat třeba postavu do swampu, s věcmi, tak zruším pečetidla a někdo přes key loger mi zjistí heslo a jsem jasnej, postavu mít budu, ale už nebudu mít věci... Což mě mrzí, myslím že ty pečetidla byli dobrý!
souhlasím, navíc, asi 4x se tě to zeptá jestli OPRAVDU chceš koupit účet, vždy ti to říká kolik čeho tam je ... navíc, na HM je to NÁDHERNĚ vidět, kolik má TB ... pokud se nekoukáš a kupuješ zajíce v pytli, co k tomu dodat ... :tutununu:
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 6 poděkování
Kdyby jsi kupoval tolik postav, tak v tom máš taky zmatek... Jaký svinstvo? Neměním je jak se mi to hodí, já jen vím že ekura jde hezky do ... Co vždy bylo, tak bylo mnohem lepší.
sINDICATE, byl dobrý server. TOP server když začínal, řekl bych že stále velmi dobrý je, ale už ten server nikdy nebude jako býval. Kdo nepoznal začátek, neví o čem je řeč!!
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Pravda, předtím nebyl vůbec HM a bylo to lepší.Ing píše:Kdyby jsi kupoval tolik postav, tak v tom máš taky zmatek... Jaký svinstvo? Neměním je jak se mi to hodí, já jen vím že ekura jde hezky do ... Co vždy bylo, tak bylo mnohem lepší.

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 108 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Pokud už si do počítače necháte zanést keylogger, nezjistí dotyčný bez problémů jen hesla k účtu, ale také k e-mailu. Pokud bude systém ignorovat, že je účet zapečetěný, stačí se zlodějovi přihlásit na web, vložit váš účet do aukce a sám si ho za hubičku koupit.Ing píše:Nejde o výdělek, jen jsem si koupil postavu s tb, na který jsem se zapomněl podívat a nechci ji. Nerušil bych limit, ale dal bych ho na týden... Navíc, když fakt budu prodávat třeba postavu do swampu, s věcmi, tak zruším pečetidla a někdo přes key loger mi zjistí heslo a jsem jasnej, postavu mít budu, ale už nebudu mít věci... Což mě mrzí, myslím že ty pečetidla byli dobrý!
Navíc pokud zažádate o odpečetění, účet po dobu 48 hodin je stále chráněný a za 48 hodin a 1 minuta ho můžete vložit na HM.
A spousty hráčů si pak na ticketu stěžovali, že byli při výměně/prodeji okradeni. Nejenom oni pak jistě ocení možnost prodat účet nejen legálně, ale především bezpečně.Byoki píše: Pravda, předtím nebyl vůbec HM a bylo to lepší.
... budeš příčinou svého vlastního pádu, neboť svým chováním připravuješ si kříž,
na němž dokonáš ...
na němž dokonáš ...
- Nippousek
- Lv.23
- Dostal poděkování: 150 poděkování
Souhlasím s tím,že kdyby se dala lhůta třeba jen na týden,bylo by to lepší.
Jinak,HM je určitě skvělé zlepšení.. jako nevím,kdo si na něj může stěžovat.
Když se ti nelíbí,nepoužívej ho.
Ale pak nebreč,že tě někdo okradl.
Jinak,HM je určitě skvělé zlepšení.. jako nevím,kdo si na něj může stěžovat.
Když se ti nelíbí,nepoužívej ho.
Ale pak nebreč,že tě někdo okradl.
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 6 poděkování
Já si taky myslím že to vymysleli parádně, ale ta lhůta mě štve a to odpečetění...
sINDICATE, byl dobrý server. TOP server když začínal, řekl bych že stále velmi dobrý je, ale už ten server nikdy nebude jako býval. Kdo nepoznal začátek, neví o čem je řeč!!
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »