včera proběhlo vyhodnocení naší další velké soutěže, která se konala 3. srpna 2014

Ohlasy byly pozitivní:)
Reaguji na vaše přání, abych průběh soutěže sepsala pro všechny, kteří se nemohli zúčastnit. Každý úvod k další části byl zveršovaný, a ve verších skrytý úkol.
Tak tedy: Podstatou této soutěže bylo najít ukradený poklad cechu Pretoriánů.
Soutěžící byli rozděleni do dvou skupin a za každý splněný úkol dostala skupina odměny v podobě šperků a další výbavy, kterou potřebovali v PVP části, z nichž tentokrát vyšli dva vítězové.
Bylo tedy potřeba, aby proběhl otázkový rozstřel mezi nimi:)
Jedotlivé části - sběrač listů Ginko, rybář, biolog, rybář. Každé NPC přes převykládané slovo generálů (Meripa, Nugetka, ItaloFernand), určilo úkol.
První část:
Podle našich zpráv, které se nám dostaly od informátorů, první indicie zní:
Ten, který vám něco poví, leží nehybně na zemi, však zatím mluvit může. Najděte ho, mrtvého, prý vám pomůže.
Úkol: 10x Gango, 10x houby Tue, 10x Datle
Slovo sběrače listů - který byl rychle nalezen

Ležím tu na zemi, hrob žádný nemám. Oni přišli a řekli: "Mluv!" Já však odmítl vás zradit, za to jsem měl nejvyšší cenu platit! Když ležel jsem a sotva ještě duši držel v těle, slyšel jsem mluvit nepřátele. Smlouvali se, za kým dále jít. Tam, kde se každý z nás narodil, 219,982 - tam je vaše naděje, váš nový cíl.
Úkol: 3x Malá ryba, 3x Candát, 2x Kapr
Slovo rybáře
Každý den s lodí na vodu vyrážím a ryby lovím. Dnes však jsem žádnou nechytil. Zvláštní, to vám povím! Čáry a kouzla v myšlenkách mi leží, možná biolog by věděl, oč tady vlastně běží. Děkuji za ryby a tu máte něco z mé malé sbírky. Když jsem byl ve válce, dělal jsem králi ochránce. Ty věci si nechte na památku!
Úkol: 10x ledová kulička
Slovo biologa
Každý den tu vidím zástupy lidí. Jedni odvážní jsou, další se stydí. Potkávám také velmi zvláštní tvory, však pro svůj výzkum nesmím se k nim otáčet bez důvěry. Prý čáry a kouzla - PCHE! Rybář se bojí o svůj život, proto vám neřekl, co ví. Jděte na ním a buďte k němu milí, ať vás znovu neošálí. Poklad snad bude někde blízko, nemyslím, že by ho schovali někde na jiné mapě, v dáli. Tady máte něco za své služby. Snad pomůžou vám tyto věci, aby se vám poklad vrátil a splnily se vaše tužby! Hodně štěstí!!
PVP část:
Je mi líto, ale rybář nám oznámil, že cesta k našemu uradenému pokladu je tak nebezpečná, že je nemožné, aby se jí zúčastnili všichni bojovníci. Jen ten, který dokáže vyhrát v klání, se může stát hrdinou a vrátit cechu ukradený poklad.
Druhé slovo rybáře
Vážení hrdinové našeho cechu, rybář nám konečně prozradil, kam lupiči ukryli poklad.
Je to místo s padlým sloupovím, kde běhá jejich velitel - děsnej skunk, to vám povím! Pozor na něj, špatnou až brutální náladu mívá, Brutální - to se také v jeho jménu skrývá!

Tam na vítěze čekali generálové, kteří předali dvě tajemné truhly.
Doufám, že se všem ceny líbily a hlavně, že se pobavili a seznámili nově příchozí členové se stávajícími členy cechu. Sehrát se a společně vytvořit větší společenství přátel, to bylo hlavním cílem celé soutěže.
Další velká soutěž by mohla proběhnout na konci prázdnin, uvidíme

Papa všem