Veřejný testovací server (VTS)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Už jste se byli podívat na VTS?

Ano
138
69%
Ne
34
17%
Ne, ale mám to v plánu
28
14%

Celkem hlasů: 200

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Re: Veřejný testovací server (VTS)

Příspěvek od crazy8 » sob 06. zář 2014 17:41:25

tyranka píše:Na VTS přidán nový úkol :
Velitelský výzva

Sice je to krásné udělat nové úkoly. Pro mě nevhodné jelikož PVP nedělám tudíž se nemůžu zapojit. Třeba se v budoucnu dočkám i PVM úkolů.
po tomto príspevku musí saggi neviem ako zuriť... :D :D gj man

Celý čas sa hovorí že zapojte aj pvp do úkolov že pvp je okrem valek k ničemu :D a keď sú úkoly na pvp zahlasi sa že niesu pvm úkoli :D :D ktorých je dosť.

Di si delať:

1. karmu - 1. pvm ukol
2. bio - 2. pvm ukol
3. zrucku - neutrálny/pvm ukol (nie vždy chce makamito nieco čo pochadza z prišer)

Di si delat ukoly k lovci taky to dáva exp za zabijeni monster di si delat knihy misí to máš spoustu pvm ukolu tak neviem čo tu doslova to napíšem že MELEŠ že nemáš pvm úkol!
Spoiler:
netuším či tie nové ukoly u stražcu su pvp ale na zaklade tvojho vyjadrenia to tak chápem ešte som ich na vts netestoval.
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

Itako
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 447 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Itako » sob 06. zář 2014 20:49:30

Moja prvá otázka k tomuto novému systému úloh znie: Prečo to nefunguje aj v malej svatej zemi, keď v cidonii to ide? :?
ObrázekTheItakoObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
102k+ min
Jinno
131
6xP
Hotovo
P
M4
17
P
30
Návrhy:Zrychlené prodávaní,Remake questu "Odplata bažin",Nové úlohy pre knihy misí
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj

"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou" :fight:

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » sob 06. zář 2014 21:15:37

Zdravím, pár poznatků k první části.
- Quest je již od vybrání kouzel, ale první možnost jeho plnění je až v levelu 70, počítáme-li s odpočtem ve válce říše.
Edit: Prozatím tomu tak opravdu je.
/Script

- Při chodu k prvním informacím se ve hře ukáže pouze mapa s bodem na Veliteli, žádný quest v questové oblasti ani po stisknutí klávesy N.
Edit: Opravíme.
/Script
Obrázek:
Obrázek
Obrázek:
Obrázek
- "Vždy ti zadám počet a typ nepřítele, tvým úkolem je vyhledat je v bojových zónách a tím si zajistit nejen věčnou slávu, ale také náklonnost bohů a možná i samotného císaře." Jak můžete vidět, v textu výraz "je" chybí a bez něj nedává moc smysl.
- Taky se mi zdá že "Ú" má před sebou mezeru ale to je banalita.
- Jo a v nadpisu chybí dvojtečky, jak to tak má hodně NPC (Velitel:).
Edit: Vše opravíme.
/Script

Obrázek:
Obrázek
- Opět dvojtečky
/Script

- "Zabij 1x nepřítele" - Je to dobře naformátované? Nemělo by to být za tou dvojtečkou?
Edit: Nejspíše je to tak správně.
/Script

- Zabití nepřítele funguje pouze v Cidonii, v malé svaté se zabití nepřítele nezapočítá. Ve válce říší nebyla možnost otestovat.
/Script

- Pozadí klienta ve fázi připojování je stejné jako při výběru postav, na Sindi jsou tato pozadí odlišná.
Edit: Neviděl bych to jako problém.
/Script

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 08. zář 2014 8:18:55

crazy8 píše:
tyranka píše:Na VTS přidán nový úkol :
Velitelský výzva

Sice je to krásné udělat nové úkoly. Pro mě nevhodné jelikož PVP nedělám tudíž se nemůžu zapojit. Třeba se v budoucnu dočkám i PVM úkolů.
po tomto príspevku musí saggi neviem ako zuriť... :D :D gj man

Celý čas sa hovorí že zapojte aj pvp do úkolov že pvp je okrem valek k ničemu :D a keď sú úkoly na pvp zahlasi sa že niesu pvm úkoli :D :D ktorých je dosť.

Di si delať:

1. karmu - 1. pvm ukol
2. bio - 2. pvm ukol
3. zrucku - neutrálny/pvm ukol (nie vždy chce makamito nieco čo pochadza z prišer)

Di si delat ukoly k lovci taky to dáva exp za zabijeni monster di si delat knihy misí to máš spoustu pvm ukolu tak neviem čo tu doslova to napíšem že MELEŠ že nemáš pvm úkol!
Spoiler:
netuším či tie nové ukoly u stražcu su pvp ale na zaklade tvojho vyjadrenia to tak chápem ešte som ich na vts netestoval.
Milej zlatej, než se do někoho začneš navážet, tak se nejdříve zamysli. Tyranka má karmu P, Biologa hotového na několika postavách, zručku na P na třech postavách, mise děláme neustále, tak mi tu neblekotej něco o tom co má dělat. Není mnoho lidí, co má vše doděláno jako Tyranka. To byl jen povzdech, že PvMkaři se do nového úkolu nemohou zapojit a hlavně ho chtěla na VTSku testovat, což nemůže. Bylo napsáno, že budou nové úkoly, nevěděli jsme, že PvP.
A pro příště si odpusť urážky.
Naposledy upravil(a) Cepino dne pon 08. zář 2014 8:28:48, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

crazy8
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od crazy8 » pon 08. zář 2014 8:27:40

tak tu nemá čo vzdychať gm tým sa snaží a to že niekto je online nonstop za to gm tym nemoze a po takej praci ako pre portal teraz spravil takyto povzdych nepadne dobre. :-:

A to ze kto si alebo ja neviem kto to je ci kolko ma postav s karmou hotovou to ma nezaujima a milej ani zlatej pre teba uz vobec niesom, neblekotam ale pisu a do nikoho som sa nenavazal len objasnil situaciu ted sa navazam do teba! Kdyz ma tolik postav co nema pvp? predpokladam ze ma tak nech dela pvp ukoly ak nie tak je smutne ze nepodpori svoju risu v boji kdyz uz je tady tolko casu ze ma vse vsade hotove :D :normal?:
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Talízman účesu

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » pon 08. zář 2014 9:20:30

crazy8 píše:tak tu nemá čo vzdychať gm tým sa snaží a to že niekto je online nonstop za to gm tym nemoze a po takej praci ako pre portal teraz spravil takyto povzdych nepadne dobre. :-:

A to ze kto si alebo ja neviem kto to je ci kolko ma postav s karmou hotovou to ma nezaujima a milej ani zlatej pre teba uz vobec niesom, neblekotam ale pisu a do nikoho som sa nenavazal len objasnil situaciu ted sa navazam do teba! Kdyz ma tolik postav co nema pvp? predpokladam ze ma tak nech dela pvp ukoly ak nie tak je smutne ze nepodpori svoju risu v boji kdyz uz je tady tolko casu ze ma vse vsade hotove :D :normal?:
Ty jsi úplně mimo. Nemá PvP, proč by ho měla, když je jí proti srsti. Svojí říši chodí do válek říší podporovat tím, že mě a kamarádku chodí dávat útok, rychlost kouzel a bufovat. Neříkej mi něco o podpoře říší, když vás do válek chodí neustále pět a půl. VTS je od toho aby se tam testovalo, přibyl úkol, který otestovat nemůže, nemá na něj výbavu a dělat ji ani nechce, proto ten povzdech. Od tebe jsem neviděl ani jednu věc, že by jsi otestoval, krom navážení do nás a kritizování. Bylo řečeno, že budou přidány nové úkoly viz: od Saggiho: Nové sběratelské úlohy - Bude připraven nový balíček sběratelských úkolů. Netušili jsme, že PvP. PvP se musí dělat s chutí, ne že někoho do něj budete nutit. Mysleli jsme si, že budou přidány úkoly i pro PvM, jelikož dlouhou dobu žádný podobný úkol do hry nebyl přidán. A na závěr ne nejsme tu nonstop, chodíme normálně do práce, na rozdíl od některých, to co máme, je jen díky naší snaze a píli. A teď ti píšu z práce, protože tu možnost ti napsat mám, protože mě práce s počítači živí. :-) A na závěr, pokud si chce provozovatel udržet na serveru jak PvPčkaře, tak PvMkaře, tak musí dělat nové věci pro obě skupiny, aby si je udržel, bez nich server nepojede. Pěkný den.

crazy8
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od crazy8 » pon 08. zář 2014 11:42:17

1. když vás do válek chodí neustále pět a půl.
2. Od tebe jsem neviděl ani jednu věc, že by jsi otestoval, krom navážení do nás a kritizování
3.Mysleli jsme si, že budou přidány úkoly i pro PvM, jelikož dlouhou dobu žádný podobný úkol do hry nebyl přidán.
4.ak musí dělat nové věci pro obě skupiny, aby si je udržel, bez nich server nepojede.

1.
Spoiler:
1. Ja nemôžem za učasť vo válkach ja tam chodím pravidelne to môžem povedať za seba! a za ďalšie neviem prečo mne vyčítaš účasť ríše shinsoo vo válke a ešte za ďalšie ako vidím uplne nám na výhru stačí aj to málo proste pvpčkari sme lepší ako iné početnejšie ríše :)
2.
Spoiler:
2. Nechápu proč do mne cpeš nepovinné testovanie a za ďalšie 1 vec som predsa testoval a bola mi zamietnuta, no neprestal som kvôli tomu ale kôli tomu že som sa rozhodol si počkať na celý updeat a pak si ho naraz vychutnať čiže teď sem ani neviedel presne či je to pvp úkol práve pro to.
3.
Spoiler:
3. Tento dodatek stále nechápu vždyt si sam napsal že pvm ukoly existují a tým pádom mi prídeš sebecký s tvím/tvou kamrátem/kou lebo pozeráš iba na sve pvm ktoré tu roky zavedené je a vobec nebereš ohlad na tie 10tky pvp hráčov ktoré sa z tohto budú tešiť :) vrátane mňa :+:
4.
Spoiler:
4. Nič nemusí, a to znamená že odchádzaš keďže si to napsal tým štýlom že ak neuvidíš nový pvm úkol tak odchádzaš ze servru? :) lebo si te majitel neudrží? alebo sem to už prekrútil.. Ale ok tak dalšie "bez nich server nepojede" tak tohle mňe dostalo asi 99% lidí delá pvm a zarábají aby si pak mohli udelať PvP vlastne sám som sa na to roky tešil kým som spravil luxusní PvP výbavu som toho cez PvM nie málo preskákal :) A to že vy máte záľubu nezmyselne zabíjať pc-botov a šetrit yang na šek to nieje moja starosť.
Snáď sa ťa nič nedotklo napísal som len pravdu o tom čo si myslím jak to funguje a vlastne som podotkol na nepravdivé vety čo si napsal v predošlé správe.
Spoiler:
za gramatiku sa ospravedlňujem psal sem to cez mobil a navyše už ma aj ovplivňuje cz jazyk když píšu do hry/ fora hry a ďalej tu už nebudu odpisovať stejnak nemá význam ti nič psát máš vlastnou hlavu ako vidím a nič do nej nemôžeš vpustit/pripustit!

Talízman účesu

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 254 poděkování

Příspěvek od tyranka » pon 08. zář 2014 12:24:21

Děkuju Cepinovi za to, že se mě tak vehementně zastává.
Jen jsem poukázala na to, že nové úkoly jsou zaměřené na PVP což tam Saggi bohužel napsal. Chtěla jsem něco zkusit otestovat a bohužel jsem chtěla testovat PVP. Nikomu nebráním ani neodrazuju od PVP, osobně ho nemám ráda už od dob kdy jsem hrála na ofiku. PVM mě baví, mám vyděláno dost na to abych si koupila PVP výbavu,ale nevím na co ji shánět když do války jdu jen jako buff a heal.
CRAZY8 pokud se tě osobně dotklo co jsem napsala tak se ti VELICE MOC A MOC OMLOUVÁM.
Vím, že spousta lidí to hraje právě pro to PVP aby mohla zabíjet všechny kde si jen pomyslí. Já osobně to hraju pro kamarádství a kamarády ( někteří neví co to znamená).
Doufám, že se zase tímto někoho nedotknu a předem se omlouvám.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » pon 08. zář 2014 12:40:05

Ty jsi stále úplně mimo napíši zde naposledy, prostě jsi se rozhodl nás krtitizovat, tak pojedeš jak kolovrátek, tohle nemá být téma na krtitiku, ale na testování, tak že naposled. Podívej se do tabulky:
889 Pěšák Leonidas8 Válečník 132 2146 802
1001 Pěšák CepinoBM Sura 131 20736 0
Tak že ty válčíš 14 dní, já už mám něco pozabíjeno, tak mi nepřisuzuj, že já dělám jen PvM a ano i v něm mám téměř vše hotovo. Vyčítal jsem ti to proto, že ty jsi začal první vyčítat jí, že nechodí do válek říší. Tečka bod 1.
Sám si se přiznal, že ani nevíš o jaký úkol jde, ale krtizovat opět umíš řádně, nebyl jsi na VTS, nic jsi neotestoval, nevíš o co jde, ale víš nejlépe odpověď. Bod 2 tečka.
Zase v bodě tři mi podsouváš mé PvM, znova se podívej do tabulky, dělám i PvP, ale když chci na levelu zvednout karmu z G6, tak prostě musím na nějaký čas PvP oželet, těšíš se na něco o čem ani nevíš, protože si tam nebyl, tak o co prosím tě ti jde? Bod 3 tečka.
Nikam nejdu, napsal jsem, že základem této hry je PvM, PvP je až nadstavba, díky hlavně PvM tento server vydělává své peníze, těžko si PvPčkař bude kupovat prémko na exp, yangy, drop věcí. Napsal jsem doslova, že majitelé to musí rozvíjet pro obě skupiny, bez toho nebudou mít peníze a bez toho nebude žádná hra. To že 99% lidí tu dělá PvM aby mělo PvP je pěkná kravina, to si sám nalháváš, to by ve válkách říší bylo pokaždé 1500 lidí a ne 60 jako teď. A zase již potřetí mi podsouváš, že dělám jen PvM. Nějak se ti to zadrhlo chlapče. Bod 4 tečka.
A na závěr, my to nehrajem ani pro PvP ani pro PvM, ale jak napsala kamarádka pro dobrou partu, zabití času a pokecání na TS. :-)
A pokud mi máš stále co napsat, tak prosím PM, ať tu nesviníme téma.
Děkuji a přeji ti pěkný den Cepino

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » úte 09. zář 2014 6:31:58

V novinkách u příležitosti spuštění VTS se píše, že každá postava obdrží 1000 CB pro vstup do Cidonie. Jestli je to pravda, kamarádka může pomocí s testováním.
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Matesak 
offline Mionix 
offline NekronCZ