Změny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Změny

Příspěvek od Denny » pát 12. zář 2014 17:47:48

Fuha, je tu 25 strán, čítal som možno prvé štyri strany, takže ak tu niečo také bolo spomenuté, prosím ospravedlňte ma :).

Ale môj názor zmenu, ktorá tu mala byť už dávno je to, aby sa využívala každá mapa... Pre vyjasnenie čo tým myslím:

Napríklad Metinland - dropujú sa tam duše, zlodejky, expáky a občas nejaká tá mapa = duše využívajú zväčša tie menšie levely a zlodejky, expáky a mapy využíva každý bez rozdielu levelu, čiže táto mapa je plne využiteľná pre tých, čo si chcú zarobiť

ďalej

Swamp - Swamp je trošku iný, tam padajú hlavne prúty a karmy z ktorých máme rovno "cash" na ruku, takže to je tiež super mapa hlavne v kombinácii s expertkami

Haegeron - pre ľudí, napríklad ako ja, ktorí tam chodia zatiaľ len v 8-početnej skupine to je taký nadpriemerný zárobok, ale zase nič ohromujúce. Z jedného priemerného HG si odnášam tak 800kk, rekord mám asi 1,1kkk, ale tým nechcem nič povedať, dá sa tu zarobiť.

ale Kerindor je v dnešnej dobe veľmi "zaostalý"... predávať úlomky je robota na 3-4 dni a máte z toho 200-400kk čiže v podstate nič moc za toľký čas. Výmena úlomkov je to isté - potrebujete sakramentské šťastie na to, aby ste dokázali tých 300-400kk zarobiť ak chodíte len s jednou postavou (beriem do úvahy len jednu postavu, lebo väčšina ľudí chodí len takto) ...

Je veľká škoda, že strepy už v podstate nemajú využitie.. Dnes už robí málokto zdobené šperky lebo už ich je kopa.. Čakal som, že strepy sa budú používať aj na dračie veci - to by držalo ich hodnotu zhruba na tých 50-70kk ako kedysi, takže by "kerindoristi" mali o zárobok postarané..

Chcelo by to podľa mňa radšej zlepšiť stav ekonomiky ako sa len starať o nové mapy a drobnosti, ale tým samozrejme nechcem povedať, že sa na nový update neteším :). :up: :Hello:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 12. zář 2014 18:44:44

Denny píše:
ale Kerindor je v dnešnej dobe veľmi "zaostalý"... predávať úlomky je robota na 3-4 dni a máte z toho 200-400kk čiže v podstate nič moc za toľký čas. Výmena úlomkov je to isté - potrebujete sakramentské šťastie na to, aby ste dokázali tých 300-400kk zarobiť ak chodíte len s jednou postavou (beriem do úvahy len jednu postavu, lebo väčšina ľudí chodí len takto) ...

Je veľká škoda, že strepy už v podstate nemajú využitie.. Dnes už robí málokto zdobené šperky lebo už ich je kopa.. Čakal som, že strepy sa budú používať aj na dračie veci - to by držalo ich hodnotu zhruba na tých 50-70kk ako kedysi, takže by "kerindoristi" mali o zárobok postarané..

Chcelo by to podľa mňa radšej zlepšiť stav ekonomiky ako sa len starať o nové mapy a drobnosti, ale tým samozrejme nechcem povedať, že sa na nový update neteším :). :up: :Hello:
O tohle bych se nebála. Z kerindoru za prvé nepadají jen střepy, ale spousta dalších využitelných věcí (mudrcovky, kovářovky, kosti, runy), kterých je třeba pořád. Je fakt, že hodnota střepů klesla, ale pořád to není tak drastické. Popravdě jsem mnohem radši než v době, kdy stály 80kk a v kerindoru nebylo k hnutí a k tomu všemu to byla velmi oblíbená mapa pro "nemorální" hráče na zabíjení.

Kerindor, co se týče výdělku, mi příjde přímo uměrný vůči ostatním mapám vs lvl. Metinland za 2h vyděláno okolo těch cca 200kk, pokud nepadne mapa (lvly 40-90), kerindor okolo 400kk za 2h, pro lvly (75-110), swamp 700kk (100 - 130/140), no a nakonec HG, kde se vydělává nejvíce. Popravdě mi přijde nesmysl, aby se na mapě pro menší lvly než jsou hlavní postavy většiny hráčů vydělávalo více než v té nejtěžší mapě. Navíc, kdyby tomu tak nastalo. nastane to, že nové mapy budou nevyužíváné a prakticky na výdělečné mapě nebude hnutí. Jak říkám, tento stav je ideál.

Jelikož se plánují nové mapy, tak nějak předpokládám, že do vylepšení nových věcí se střepy zapojí, i když bych to nedělala už v takovém měřítku jako u kerindorských zbraní a zdobených šperků.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Gruji
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gruji » pát 12. zář 2014 18:47:14

Nesmíš myslet jen na sebe. kdybych já myslel jen na sebe, tak se tu raduji z čekaných změn a možná si tu stěžuji že mě hra předem neupozorní že mi zbývá už jen třeba 50 šípů.

Z obecně globálního hlediska jste právě vy drtiči udělali z ekonomiky nesnesitelný bordel a proto se musím všem Gfasterovým posluchačům omluvit. Ekonomika tu je v dost divném stavu a ceny jsou nechutné (holt v ten okamžik jsem ceny ještě nestudoval natolik...).
Grujorin

Love US, Not eat US! Go Vegan!

TOP METIN 2 FAILS! https://www.youtube.com/watch?v=nOzlEiFaUEM

Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » sob 13. zář 2014 0:08:25

Najviac ma dokáže naštvať to, že keď vidím niekoho predávať pirátky pod 90kk. To už je fakt moc. Niekedy išli pirátky po 105-110kk / kus ako horúce rožky a dnes? Dnes sa môžem diviť, že mi nechcú kúpiť pirátky po 90kk / kus keď nejaký s prepáčením dement má vedľa mňa založený shop, kde ich predáva za 85kk / kus :ouch: :ouch:

Night24
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 44 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night24 » sob 13. zář 2014 3:44:27

Denny píše:Najviac ma dokáže naštvať to, že keď vidím niekoho predávať pirátky pod 90kk. To už je fakt moc. Niekedy išli pirátky po 105-110kk / kus ako horúce rožky a dnes? Dnes sa môžem diviť, že mi nechcú kúpiť pirátky po 90kk / kus keď nejaký s prepáčením dement má vedľa mňa založený shop, kde ich predáva za 85kk / kus :ouch: :ouch:
Víc lidí chodí HG = více pirátek na prodej a jinak tohle by sis měl řešit v nějakém jiném tématu ;)

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » sob 13. zář 2014 5:00:50

Vsetci plačete ako kto malo zaraba ja vitam a davam like vsetkym GM ze za tie 3 roky a pol co tu hram pridali HG bolo top a teraz pridaju mapu super pritiahnme to i nejakych hracou .

CO sa tyka keri da sa zarobit pri stasti ano su male ceny ale ku keri dost...

Co sa tyka HG tiez chodim obidva patra a niekedy i ked pootvaram piratky a prejdem HG 3 x moj zarobok nevystupy ani nad 500kk za 3 x HG pac boty 20 kk helma 20kk a stit takisto,dalej schopka len 600kk stala kedysi 1kkk
Ked si pozriem ako saman vyzeram v tpom dracom mno ako chcelo by to zmeny image samana bo je to na nom najskaredsie

Ciže ludia budme radi ze nam daju mapu a netreba revat tu nad zarobkamy pac tu mozme potom vsetci revat ja robim co mozem aby som zarobil dropoval a dvyhal veci a to by ste mali i Vy!!!

Dufam ze nejaky chytrak nebude kukat na pravopis

Byoki
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Byoki » sob 13. zář 2014 13:09:40

A proč zrovna 1:100 a ne 1:10, kdyby to bylo jen o jednu nulu, taky by to hodně pomohlo a byly by to pořád celkem dobré částky, např. 90kk za swamp, místo 9kk..

Rozhodně by to nebyl takový šok a lépe by se na to zvykalo.

Hronaro
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Hronaro » sob 13. zář 2014 13:26:26

Byoki píše:A proč zrovna 1:100 a ne 1:10, kdyby to bylo jen o jednu nulu, taky by to hodně pomohlo a byly by to pořád celkem dobré částky, např. 90kk za swamp, místo 9kk..

Souhlas :)

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » sob 13. zář 2014 14:14:36

Byoki píše:A proč zrovna 1:100 a ne 1:10, kdyby to bylo jen o jednu nulu, taky by to hodně pomohlo a byly by to pořád celkem dobré částky, např. 90kk za swamp, místo 9kk..

Nesmysl musi to byt prave 1:100 protoze jde o to aby se na trznici daly prodat-vystavovat i draci veci velke hodnoty ,napr. takove nabonusovane brnko schopka pvp, vymyslene je to prave skvele :!: Kdo umi pocitat tak to chape :up:

A hlavne je uplne fuk jestli vydelas v swampu 9 kk nebo 90 kk porad to bude mit stejnej efekt jde o to ze tam bude o 2 nuli mene ale vydelek stale stejnej :!: Proc to porad nekdo nechape na co si chces zvykat :?: :what?:

Jedinej sok ale kazdopadne pozitivni bude ze az prijdes na trznici tak tam najdes uplne vsechno, odpadne to tupe spamovani o prodeji a jine nesmysle a bude to nadhera :up: :yeah:
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » ned 14. zář 2014 0:46:21

Tak jak bylo sdeleno, tak je menova reforma zrusena, nicmeeeeeeeeeeene,
doporucuji 35 stranu v diskuzi o VTS
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
Makarov píše: Už je info, jak získat černou pumu venku! :P

kde?
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
@ Grout « pát 5:30 pm »
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... :D a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw. :D
@ noxforko « pát 3:42 pm »
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části
@ LazyMole « pát 2:54 pm »
co nějakou indícii jak na černou pumu? :D drobnou :D
@ OrangEE « pát 1:52 pm »
Keď máš 10 kusov, klikneš pravým na jednu z nich a urobí ti Denník + dílek na výmenu
@ TomasFoxx « pát 1:13 pm »
@ChunjoKing,  možná když jich máš v invu 10 tak na jednu stačí jen kliknout a nabídne ti to, fakt nvm :D
@ ChunjoKing « pát 1:12 pm »
TomasFoxx píše: @ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
tak díky aspoň za info o počte. Skúsim vyheň, soona atď. Ešte raz dík 🙂
@ TomasFoxx « pát 1:08 pm »
@ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
@ ChunjoKing « pát 1:05 pm »
Tak neviem ako ty, ale ja mám fyzicky náročnú prácu na 3 zmeny
@ Vydesenej « pát 7:32 am »
noxforko píše: Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
Pracuju každý den po-pá a už mám 3 pumy skoro :D takže není třeba ale jako ulehčilo by to i mi tu třetí / čtvrtou pumu :D
@ NedGabriel « pát 5:42 am »
Jak víte kolik je stránek knihy ?
@ noxforko « pát 4:48 am »
Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
@ ChunjoKing « pát 2:02 am »
Nemám moc času na hru okrem víkendov a netušil som, že na tortu bude čas obmedzený. Respektíve som očakával, že mám čas do konca osláv. Bohužiaľ mi teda chýba posledný diel talizmanu pumy. Nikdy predtým som sa osláv nezúčastnil. Veľmi rád by som pumu získal. Avšak ani možnosť získania univerzálnej časti skrz súťažný týždeň mi moc nevyhovuje. Ale cez víkendy som aktívny a nadpolovičnú väčšinu stránok som si už dokázal nadropovať. Okrem toho, že ma zaujímal príbeh Ekury mám teraz znova nádej na získanie talizmanu. Budem veľmi vďačný za pomoc. Niektoré stránky mám dvojmo, takže možno by som zasa vedel pomôcť ja vám.
@ ChunjoKing « pát 1:42 am »
@TomasFoxx,  Pane, čo mám s tými stránkami urobiť, keď ich budem mať, prosím?
@ Tomori « čtv 11:13 pm »
Dobrý večer, bylo předáno dalších 98 částí amuletu v rámci soutěží zde na fóru. Pokud jste svou část neobdrželi a jste si 100% jisti, že jste se soutěže zúčastnili, zkontrolujte si prosím ještě jednou, zda jste uvedli dvě jména postav na dvou různých účtech. Hráču, kterých se to týká, budu během 48 hodin kontaktovat.
@ CrazyBull « čtv 8:30 pm »
kONTROLNÍ OTÁZKA - pokud bude za dnešní OX dílek amuletu bude to ten stejný jako minule nebo jiný/ náhradní dílek? Ptám se proto že by pak nemělo smysl chodit se stejnou postavou co posledně. Děkuji
@ diver « čtv 6:01 pm »
driftkin píše: zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Doslova to Mio o pár řádek níže píše, poukazuje na aktualizaci v novince. Sobotní půlnoc je poslední nejzašší termín
@ driftkin « čtv 5:57 pm »
zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel :) :)
@ diver « čtv 5:52 pm »
TomasFoxx píše:
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
:up:
@ TomasFoxx « čtv 5:34 pm »
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
@ diver « čtv 4:14 pm »
TomasFoxx píše: @Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
Zajímavý, složil jsem stránky a dílek žádnej :D asi to je tím, že už pumu mám, nebo novinka ode dneška po údržbě.
@ TomasFoxx « čtv 3:45 pm »
@Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
@ diver « čtv 12:58 pm »
Azi123 píše: Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
:up:
@ Azi123 « čtv 11:22 am »
Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:
1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.
2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.
3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.
4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.
5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.
6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
@ Azi123 « čtv 11:16 am »
Ahoj. :) Zjistil jsem, že mi nevychází díly amuletu do zkompletování pumy, tak zkusím, jestli mi návod na řešení skládačky u truhel pomůže :D
Kdyby to vyšlo, tak mám postavičku AziBuff
@ diver « stř 10:11 pm »
Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
@ diver « stř 9:38 pm »
Hakan píše:
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
Takže novinka nenovinka :D
@ Hakan « stř 9:28 pm »
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
@ Grout « stř 9:18 pm »
jo to píše, úplně jsem se lekl :D
@ diver « stř 9:14 pm »
@ Hakan « stř 9:01 pm »
Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
@ diver « stř 8:06 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Ale spíš jsem to špatně pochopil, ty budou v té 2. části eventu, že? :D
@ diver « stř 7:31 pm »
Zatím jsem žádné svíce nedostal ani kousky dortu, dělám něco špatně?
@ cleo « stř 6:46 pm »
kde najdu prosím to zobrazení donesených surovin stařence na dort?
@ cleo « stř 6:41 pm »
@Mionix,  takže hlášku stařenky, že dnes je posledním dnem, kdy shání suroviny nemáme brát vážně?
@ Mionix « stř 4:10 pm »
viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
@ XTYRKYSX « stř 3:25 pm »
Super diky
@ Dsurman « stř 3:25 pm »
Borec (y)
@ Grout « stř 3:20 pm »
KDYBY SI NĚKDO NEVŠIML, TAK V NOVINCE JE NOVÉ INFO (dole)

Who is chatting

offline Fogru 
offline Heana 
offline Meginecka 
offline Mionix 
offline OhNoRly 
offline OrangEE 
offline Peturek 
offline Turbbi 
offline asdis 
offline dominho9 
offline kajne