Jak omezit lagy ve swampu? - Někdo zkušenější?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Taznovejsi
Lv.30
Lv.30
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 136 poděkování

Re: Jak omezit lagy ve swampu? - Někdo zkušenější?

Příspěvek od Taznovejsi » pát 03. led 2014 0:38:38

seznam píše:Jeste 1 vec. Mam p taky stary Windows XP . Nehorazne lagy mesto a ve swampu nedam nic. Zkusil sem jedno nastaveni v Pc a ve meste sem byl bez lagu a swamp uz se taky dal. Zkuz nabidka Start/SPUSTIT/tam napis MSCONFIG/SLUZBY a nech tam zaskrkle jen sluzby windows a Avast nebo co mas za antivirus.... proste odskrkni veci ktere nepouzivas pri hrani a a dej pouzit a OK. Restartuj pc a uvidis me to zrychlilo Pc i metin' ale jak sem psal na zacatku mam XP na 7 nebo viste sem nezkousel..
Tlieskam .. snáď prvá vec čo mi na tomto šrote pomohla :up:

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » pát 03. led 2014 16:03:36

seznam píše:Jeste 1 vec. Mam p taky stary Windows XP . Nehorazne lagy mesto a ve swampu nedam nic. Zkusil sem jedno nastaveni v Pc a ve meste sem byl bez lagu a swamp uz se taky dal. Zkuz nabidka Start/SPUSTIT/tam napis MSCONFIG/SLUZBY a nech tam zaskrkle jen sluzby windows a Avast nebo co mas za antivirus.... proste odskrkni veci ktere nepouzivas pri hrani a a dej pouzit a OK. Restartuj pc a uvidis me to zrychlilo Pc i metin' ale jak sem psal na zacatku mam XP na 7 nebo viste sem nezkousel..
Moc to nedoporučuji..některé aplikace mohou přestat spolupracovat, nebo pracovat vůbec.

mojeproblemy
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 81 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od mojeproblemy » ned 05. led 2014 15:38:32

Díky moc všem něco z toho mi tu pomohlo :)

I když můj ntb taky swamp strašný jen při namnožení větším se totálně lagne a nejde nic

Intel Core 2.10GHz
RAM 4GB
Grafika 1GB

I když největší chybou bude u mě asi přehřívání - teplota procesoru a základní desky je když mám toho zaplého víc tak se teplota vyšplhá i na 80-90°C

ZKUSIL jsem něco co jste tu psaly a snad to trochu pomůže -> Díky
ObrázekJoshPObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
400k+Shinsoo1475xPFullG6PP30
-
-
„Sarkasmus je poslední útočiště těch, kdo prohráli.“ (R. Hoover)

jambalus
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od jambalus » stř 15. led 2014 13:50:09

Zajímavé je že se mi laguje jen samanka, která stojí na co největší range, aby dostala exp.HLavní postava připomínám bez lagu seka dále :) ,ale buff ne a ne odlagnout :) kouká do země má vše vypnuto a stejnak zamrzne odzkoušeno jak na rozlišení 1920x1080 tak na 800x600 vyjde nastejno(hraju na dvou monitorech). Pc i5 2500 8gb ram 7950 OC 3gb DDR5 grafika, takže grafika nezaregistruje ani metin, výkon procesorů nejde nad 70% a stejnak samanka zamrzne teď poradte? Jinak internetem to není optika je optika :) nende my to do hlavy ze samanka zamrzne a hlavní ne, zkoušel sem napřed samanka lognout a nic samanka zas lagnula

llooovec
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od llooovec » úte 23. zář 2014 7:51:58

Dvoujádro, čtyřjádro, je to jedno, někdo už tu psal, že metin využívá jen jedno jádro procesoru a navíc to není jen o taktu jádra ale také o cache. píšete kolik GB RAM ale nenapíšete frekvenci. Já mám dvoujádro, frekvence 3,0 ghz, 2gb ram na frekvenci 1600 mhz a sdílenou grafiku o taktu jádra 400mhz 0.75 gb paměť a swamp běží jak med i když neustále tahám a množím pejsky. dokonce nemusím vypínat ani jména, jen zásahy. Pokud někdo dokáže zapnout pro metin víc jader, bude po problému, na jedno jádro tak vychází 1mb cache. To se týká většiny procesorů krom např. I7 ****MQ - ten má na své 4 jádra 6mb cache. Hezké hraní váš skladatel a prodejce pc:-)
Ninja
Jméno postavy llooovec
Na zemi a barvě nezáleží, je to o lidech....

Hronaro
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Hronaro » úte 23. zář 2014 10:43:07

zmenšit na minimum okno , vypnout ukazování zasahu ,řadek s chatem , jména
mlha malo , kamera daleko a podiv se v MSCONFIG pc jestli ti jede procesor na plno .. samozřejmě rychlejší internet

LachimoS
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od LachimoS » úte 23. zář 2014 11:30:23

Já mám problém, že mi kolísá FPS. Je to zřejmě kvulí přehřívání. Prý někomu pomůže tento program.
http://www.slunecnice.cz/sw/rightmark-c ... k-utility/
Ale nezkoušel jsem to, jelikož ti to muže uvařit procesor. :-D

kirtap007
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od kirtap007 » čtv 25. zář 2014 10:01:07

mám stejnej problém jako většína v této diskusi... pokud nechám namnožit větší množství mobů, tak se mi obraz zasekne (sice nezčerná), ale už se téměř nikdy nerozjede (max až když po uplynutí buffu zemřu)

... tento problém mám již od zakoupení Lenovo IdeaPad Y580 s parametry

procesor Intel Core i5 3210M
Frekvence procesoru 2,5 GHz (2 500 MHz)
Počet jader procesoru 2×
TDP procesoru 35 W
Funkce procesoru Automatické přetaktování, HyperThreading, Model se sníženou spotřebou, Podpora Virtualizace

Paměť grafické karty 2 048 MB
Čip grafické karty NVIDIA GeForce GTX660M
Počet stream procesorů 384×

RAM: 8GB

=> když se mi to sekne tak procesor jede tak na 70% a to mám nejnižší grafiku, vypnuté stíny apod.

je to fakt opruz: jediný co můžu dělat je ničit bažinu s vysokýma procentama na všechny typy mobu a zabíjet to buffkou i dropem ve stejnou chvíli... vypínání buffky nebo její stání opodál vede k lagům

Hronaro
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Hronaro » čtv 25. zář 2014 11:41:35

llooovec píše:Dvoujádro, čtyřjádro, je to jedno, někdo už tu psal, že metin využívá jen jedno jádro procesoru a navíc to není jen o taktu jádra ale také o cache. píšete kolik GB RAM ale nenapíšete frekvenci. Já mám dvoujádro, frekvence 3,0 ghz, 2gb ram na frekvenci 1600 mhz a sdílenou grafiku o taktu jádra 400mhz 0.75 gb paměť a swamp běží jak med i když neustále tahám a množím pejsky. dokonce nemusím vypínat ani jména, jen zásahy. Pokud někdo dokáže zapnout pro metin víc jader, bude po problému, na jedno jádro tak vychází 1mb cache. To se týká většiny procesorů krom např. I7 ****MQ - ten má na své 4 jádra 6mb cache. Hezké hraní váš skladatel a prodejce pc:-)
S tím že využívá jen jedno jádro až tak nesouhlasím .. zkus si swamp s 1 jadrem a se 4 Alespon u mě to je rapidni rozdíl a totalních lagů sekaní obrazu mi to jedé téměř v pohodě

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » čtv 25. zář 2014 14:13:40

Hronaro píše:
llooovec píše:Dvoujádro, čtyřjádro, je to jedno, někdo už tu psal, že metin využívá jen jedno jádro procesoru a navíc to není jen o taktu jádra ale také o cache. píšete kolik GB RAM ale nenapíšete frekvenci. Já mám dvoujádro, frekvence 3,0 ghz, 2gb ram na frekvenci 1600 mhz a sdílenou grafiku o taktu jádra 400mhz 0.75 gb paměť a swamp běží jak med i když neustále tahám a množím pejsky. dokonce nemusím vypínat ani jména, jen zásahy. Pokud někdo dokáže zapnout pro metin víc jader, bude po problému, na jedno jádro tak vychází 1mb cache. To se týká většiny procesorů krom např. I7 ****MQ - ten má na své 4 jádra 6mb cache. Hezké hraní váš skladatel a prodejce pc:-)
S tím že využívá jen jedno jádro až tak nesouhlasím .. zkus si swamp s 1 jadrem a se 4 Alespon u mě to je rapidni rozdíl a totalních lagů sekaní obrazu mi to jedé téměř v pohodě
Zrovnávaš jablká a hrušky..Je to tak, metin pracuje len na jednom jadre..A rapídny rozdiel to je len preto, lebo keď hráš na nejakom starom PC kde máš jedno jadro, tak je nad slnko jasné že to asi pôjde horšie ako na nejakom 4jadre :D
ende

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline 7lukas 
offline Mionix 
offline Valkaryan 
offline tasik1