Můj Stroj:
Windows 7 home premium
Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz 2.30Ghz , při zapnuti turbo boost až 3,4GHz.
RAM 8,00 GB
64bitový operační systém
Jinak nastavení hry mám takovéhle
Zatím jen od pohledu hra běží plynuleji a bez potíží .. Večer dodám FPS a oblastiSaggitarius píše:Opět poprosíme o nové záznamy, dnes při údržbě byla provedena úprava hry.
Díky předem.
u záhradky mi stúpli FPS na iné mapy som sa pozerať nebol ale určite o niečo lepšieSaggitarius píše:Opět poprosíme o nové záznamy, dnes při údržbě byla provedena úprava hry.
Díky předem.
Včera jsem byl ve Swampu a při velkém namnožení monster se to jen trošku lagovalo, takže je to lepší.Saggitarius píše:Opět poprosíme o nové záznamy, dnes při údržbě byla provedena úprava hry.
Díky předem.
Už som to písal v chybách v novém jádre. Mne sa to tiež stalo už veľa krát. AnomáliaNight24 píše:Dneska jsem si zašel věž s dropem kvůli upomínkám a celkem to šlo (v 5. patře je hodně příšer, tak klasicky šli FPS dolů, ale ne nějak hrozně), ale pak jsem se dostal do 6. patra a najednou 5FPS i když sem to tam skoro celý vymlátil tak pořád 5FPS (dvě postavy jsem měl), ale zajímavé bylo, že když sem došel +- k místu kde je kovář, nebo někde poblíž, tak mi to vyskočilo na 25-30FPS ale když jsem zase popošel dál, tak to spadlo opět na 5FPSnevím jestli to mám jenom já, ale stalo se mi to už 2x