Lagy ve hře - prosba o pomoc komunity

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Progrese
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Re: Lagy ve hře - prosba o pomoc komunity

Příspěvek od Progrese » čtv 23. říj 2014 21:54:19

Před updatem 30 FPS tržnice, nyní 60 :)

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 25. říj 2014 4:23:10

Je to výrazně lepší, ale to neznamená, že je to v pořádku.

Win 7 Home premium, procesor AMD A6 -3400M APU with Radeon HD Graphics 1,4Ghz, RAM 4GB, 64bit operační systém, grafi AMD Radeon HD 6520G nebo 6600M and 6700MSeries

Situace: swamp - drop + buff (2 účty)
Edit pozn.: žádná z postav nestojí a nečumí, obě aktivně zabíjejí zvířata (stojící buff má větší tendence zamrzání to vím už dávno předtím)

FPS: u obchodnice okolo 60ti, u metinu při boji začne klesá to na 30 až do postupné 1

Využití procesoru : cca 60%

2 účty v rozlišení 1024x768, Fraps, videtelnost 1 stíny 0 efekty 0

Subjektivní pocit: zpočátku super, pak přituhuje, druhý účet má okamžité tendence zamrzávat i při minimálním počtu příšer, a ten zbržděný kůň tomu moc nepřidává (a to ve 3h ráno, nedokážu si to představit ve dne)

Standartní hra před restartem - okno zamrzlo v případě, když se hodně přemnožili příšery (tak že byla celá světlá/modrá/fialová minimapa, když člověk umřel, čí se odlognul), což se stalo tak jednou za 6h swampování, teď po 10ti minutách

Upravení dropu, co se týče stohování super, ale v opačném směru, kdy druhá postava sebere drop první přeplněné postavě se to nestohuje.

S otravou se dá hrát, ale je to nezvyk :D

Co se týče války říší s jedním účtem už to bylo bez problému, tak aspoň že tak :)
Naposledy upravil(a) Sabousek dne sob 25. říj 2014 4:44:07, celkem upraveno 1 x.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » sob 25. říj 2014 4:31:51

Dnes ráno swampování na misích expert, sekání meteorů všech možných druhů. Subjektivní pocit maličko lepší než minule, ale stále i na meteoru vlkodlaka po menším namnožení mobů začíná okno sekat. Meteor orka někdy nejsem schopný s WPsurou 139 level ani na jedny bufy dosekat. Ke konci meteoru okno téměř zamrzá. Bufíček pro jistotu stále ve změněné postavě, neriskuji smrt okna. :-) Tak že lepší, ale stále je mnoho co zlepšovat. Děkuji
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

kirtap007
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od kirtap007 » sob 25. říj 2014 16:23:33

já si aktivoval bonusy z těch voucherů a šel do swampu.... ale nemůžu tam mít v žádném případě puštěnou víc než jednu postavu (a to bylo mým cílem naexpit pár nakoupených postav na 120 a začít chodit do HG)

-> výsledek jednoduchej, dám všechny postavy na HM (co jiného s nima) a stejně po stabilizaci situace na to asi už nebudu mít čas nebo to už nikdy nebude jako dřív...

- a možná si konečně udělám PvP z těch prodejů :D

- p

Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Wolfikk » pon 27. říj 2014 0:41:41

1,jedna postava ve swampu celkem jde i kdyz neustale otaceni se samanem je desny
2, dve postavy no pekne to zamra
3,obcas do me sekaji neviditelne potvory jak v hg tak swampu
4, sleze z kone pri par potvorach trva tak 2s pak nahozeni 1s cepely ci aury a dale 2 s nalezani na kone to opravdu neni normalni
5,muzem jen vzpominat na zlate stary casy s vydelavanim

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 28. říj 2014 14:38:56

Zajímá to tady vůbec ještě někoho ?

Edit: 70% využití procesoru, 40FPs se 2 mi účty jen u pouhého biologa..... nemám už co na to říct, už třetí zklamání po týdenním čekání.... Možná vás uchlácholilo to, že už si skoro nikdo nestěžuje, vsadila ale bych ruku do ohně za to, že je to jen díky tomu, že ostatní ztratili trpělivost a našli si jinou herní alternativu, a ne kvůli tomu, že to už bylo opraveno, ale tím se vy necpochlubíte, to je mi jasné.

Edit: A čím bychom se měli chlubit?
/Scriot
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

koliiikceek12312
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od koliiikceek12312 » úte 28. říj 2014 16:48:38

Je to strasny. CH3 namesti ,nikde nikdo a laguje se to tak ze se nemuzu ani vymotat z mesta. uz me to celkem dost nebavi. od prechodu na nove jadro problemu spise pribiva nezli se ubívá. Dnes rano bylo vse jeste v pohode. ale ted fakt Hruza!!!

silenecc
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od silenecc » úte 28. říj 2014 18:17:23

Souhlasím s kolegou nahoře.Ráno před údržbou mi jelo vše v pohodě a teďka jsem rád,že se můžu hýbat na ch 2 na námku.Zase v tom bude nějaká kulišárna. :beaten: :beaten: :omg: :omg: :omg:

koliiikceek12312
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od koliiikceek12312 » úte 28. říj 2014 18:21:37

Bohužel, opet se v tom hrabou. Udelali Halloween event. a nic nefunguje. Radsi by se meli vysr..... na eventy. a starat se o to aby hra fungovala tak jak ma. Po udrzbe je to nehratelny. a opravdu už ztracim trpelivost. Sekani z kone za sebe u Samana uz rikate 14 dni ze to resite. Omlouvam se A mam pocit ze na to ''serete'' nez ze neco resite. Jak uz jsem jiz zminil. Problemu ve hre stale pribiva a zadne neubivaji.

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » úte 28. říj 2014 18:37:02

Nevim jestli to uz tady nekdo psal, ale z jakeho duvodu se nedobiji eliky ve valkach???
Edit: Elíky ve válkách se nedobíjí? Tomu nerozumím.
/Scriot

Chudaci Ti, kteri maji mene vykonne PC sestavy nebo laptopy, protoze tahle hra se pro ne stava temer nehratelna !!! Poznal sem to tim, ze kdyz jsem mel rozbitej herni laptop, tak sem pouzival mnohem slabsi laptop, na kterem jsem drive hral Metin2 (offik) a hra bezela bezproblemu, jenze EKURA je na tom slabsim laptopu NEHRATELNA !!!
Je sice pekne mit nektere vychytavky a spoustu uprav, ale kdyz to tak zvysuje narocnost na hrani, tak je to zbytecny, protoze drive ci pozdeji lidi to prestanou hrat z duvodu lagu, narocnosti a atd.
Tahle hra je podle me zalozena na jednoduchosti hrani a male narocnosti, tak proc se z toho stava hra typu Assassin Creed 5???

Zanedlouho tu budou STIZNOSTI, ze pri narocnosti na hrani hry se pali procesory a budou chtit odskodne :D
Naposledy upravil(a) Neos dne pát 31. říj 2014 21:17:19, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix