Standartně mám zaplé jenom dva účty a jede to normálně.
Hold aby začali spolupracovat hráči mezi sebou a ne si každej hrabal akorát pod sebe

Pokud sis nevšim, tak tu lidi píšou že se jim to laguje i při jednom spuštěném okně, takže tě zklamu, ale jsi hnidopich..budaso20 píše:nechci být hnidopich, ale pokud se někdo snaží tahat dvacet postav (s nadsázkou samozřejmě) na jednom stroji, tak se lagům ani moc nedivim.
Hold aby začali spolupracovat hráči mezi sebou a ne si každej hrabal akorát pod sebe
To trénovanie môžem potvrdiť a nie len v ohnivej mape je tento problém.Sabousek píše:Při trénování základního koně se nezobrazují oranžové šipky na cíl (minimálně v ohnivé mapě). Upřesnění, první cíl se zobrazí, následné ne.
+
Při obchodování přes skupinu (přetažením předmětu na lištu hráče ve skupině) se sice obchod otevře, ale bez daného předmětu.
Nevim proc by to melo byt logicky jasne? Ja jsem presvedcen, ze to TEAM nedomyslel a ani o tom nevedel, ze po nasazeni EVENTOVE dyne na hlavu se smazou trpytky, za ktere hraci tvrde plati SDckama !!!Chyumgo píše:Když se nad tím logicky zamyslíš, tak je to asi jasné ne?DrTom píše:Hlásím skvělou věc ohledně eventu. Měl jsem nově účes se třpytkami, nandal jsem dýni a je po třpytkách.. zbýval skoro celý měsíc, takže SD jsou v prdeli !! Váže tyhle úžasné eventy na místo opravy nového jádra, palec nahoru a tleskám![]()
na nějaké to vteřinové zamrznutí při průjezdu jiného hráče okolo jsem za nějakej ten rok více méně zvyklej, takové lagy jsem měl vždy.Night24 píše:Pokud sis nevšim, tak tu lidi píšou že se jim to laguje i při jednom spuštěném okně, takže tě zklamu, ale jsi hnidopich..budaso20 píše:nechci být hnidopich, ale pokud se někdo snaží tahat dvacet postav (s nadsázkou samozřejmě) na jednom stroji, tak se lagům ani moc nedivim.
Já mám jen takové nároky, aby mi to beželo jak předtím, tudíž mít zaplé 2 účty ve swampu bez problému. Potom budu naprosto spokojená. Po opravách už 2 účty ve swampu sice zapnu, ale pořád je to zalagováno tuhostí, tudíž vše trvá 2x déle a do půl hodiny mi to stejně zamrzne. vylepšení od minulého týdne vidím jen v tom zamrzání (druhé okno už němá tendence hned zamrzat). ale stejně za půl hodiny to zamrzne a rovnou obě okna, nemluvě o tom, když se přihlásím na místo, které už je obsazené... Tam nemám šanci se přihlásit bez problému/ zamrznutí.budaso20 píše:na nějaké to vteřinové zamrznutí při průjezdu jiného hráče okolo jsem za nějakej ten rok více méně zvyklej, takové lagy jsem měl vždy.Night24 píše:Pokud sis nevšim, tak tu lidi píšou že se jim to laguje i při jednom spuštěném okně, takže tě zklamu, ale jsi hnidopich..budaso20 píše:nechci být hnidopich, ale pokud se někdo snaží tahat dvacet postav (s nadsázkou samozřejmě) na jednom stroji, tak se lagům ani moc nedivim.
První týden na novém jádře se to skutečně nedalo hrát, ale po opravách mi to šlape lépe než dříve.
Každý máme zjevně jiné nároky na chod hry