Chyby v nové verzi

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
budaso20
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 95 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Re: Chyby v nové verzi

Příspěvek od budaso20 » sob 01. lis 2014 11:16:00

nechci být hnidopich, ale pokud se někdo snaží tahat dvacet postav (s nadsázkou samozřejmě) na jednom stroji, tak se lagům ani moc nedivim.
Standartně mám zaplé jenom dva účty a jede to normálně.
Hold aby začali spolupracovat hráči mezi sebou a ne si každej hrabal akorát pod sebe :-D

baaja
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 192 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od baaja » sob 01. lis 2014 12:01:58

Se třemi účty jsem ve swampu ještě nebyla asi nikdy, takže netuším, co by to udělalo. Ale dva účty mi tam jedou v pohodě a stačí mi to tak. A na tržnici ani u zahrádky lagy nemám. :)

Night24
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 44 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night24 » sob 01. lis 2014 15:01:10

budaso20 píše:nechci být hnidopich, ale pokud se někdo snaží tahat dvacet postav (s nadsázkou samozřejmě) na jednom stroji, tak se lagům ani moc nedivim.
Hold aby začali spolupracovat hráči mezi sebou a ne si každej hrabal akorát pod sebe :-D
Pokud sis nevšim, tak tu lidi píšou že se jim to laguje i při jednom spuštěném okně, takže tě zklamu, ale jsi hnidopich..

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 01. lis 2014 18:08:41

Při trénování základního koně se nezobrazují oranžové šipky na cíl (minimálně v ohnivé mapě). Upřesnění, první cíl se zobrazí, následné ne.
+
Při obchodování přes skupinu (přetažením předmětu na lištu hráče ve skupině) se sice obchod otevře, ale bez daného předmětu.

Edit: Děkujeme za nahlášení.
/Script
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Erickk
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Erickk » sob 01. lis 2014 19:23:03

Sabousek píše:Při trénování základního koně se nezobrazují oranžové šipky na cíl (minimálně v ohnivé mapě). Upřesnění, první cíl se zobrazí, následné ne.
+
Při obchodování přes skupinu (přetažením předmětu na lištu hráče ve skupině) se sice obchod otevře, ale bez daného předmětu.
To trénovanie môžem potvrdiť a nie len v ohnivej mape je tento problém. :up:

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » sob 01. lis 2014 21:06:35

Chyumgo píše:
DrTom píše:Hlásím skvělou věc ohledně eventu. Měl jsem nově účes se třpytkami, nandal jsem dýni a je po třpytkách.. zbýval skoro celý měsíc, takže SD jsou v prdeli !! Váže tyhle úžasné eventy na místo opravy nového jádra, palec nahoru a tleskám :no: :ouch:
Když se nad tím logicky zamyslíš, tak je to asi jasné ne?
Nevim proc by to melo byt logicky jasne? Ja jsem presvedcen, ze to TEAM nedomyslel a ani o tom nevedel, ze po nasazeni EVENTOVE dyne na hlavu se smazou trpytky, za ktere hraci tvrde plati SDckama !!!
Nebo snad maji SDcek nedostatek, tak toho zneuzivaji??? Tak to at si eventove nesmysly strci za klobouk, kdyz to maze veci z IS, za ktere bylo tvrde zaplaceno !!!
To je jako kdybych mel na mesic zaplaceny jakekoli premko a ty JAKESI odmeny na 3 dny by mi po aplikovani smazaly PREMKO na mesic !!! Podle selskeho rozumu, by to tak asi nemelo byt, ze??? Nebo se snad mylim, pane Saggi???
A kdyby to tak preci jen melo byt, tak si myslim, ze by si hraci zaslouzili trochu informovanosti !!!

Jeste jsem zapomnel na jednu vec, kdyz se ted sloucilo sindi se sinfortii, tak by mohlo dojit k unbanum tech hracu, co byli potrestani za jakesi vymeny mezi temito servery !!! Stejne mi to pride zvlastni, ze se neco tresta, kort kdyz je to pod jednou strechou a pul roku na to, se to zase sloucilo ...

Edit: Opravena SPATNE vlozena citace!!! I podle meho nazoru je naprosto LOGICKE, ze u noveho ucesu se stare bonusy SMAZOU. Jediny rozdil mezi eventovym a beznym ucesem je v tom, ze se tam nedaji vybrat bonusy nove, nebo NE????? A pokud bych si nebyl jisty, urcite se radeji nejprve ZEPTAM!!!! Vase argumenty povzuji za ZCESTNE a jejich interpretaci UCELOVOU!!! Na poslední odstavec reagovat nehodlam, jelikoz to NENI pravda!!!
Pozn.: Běžný čtenář mi snad odpustí neužití diakritiky, nadužití interpunkce a velkých písmen.
/Script
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

budaso20
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 95 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od budaso20 » sob 01. lis 2014 21:45:58

Night24 píše:
budaso20 píše:nechci být hnidopich, ale pokud se někdo snaží tahat dvacet postav (s nadsázkou samozřejmě) na jednom stroji, tak se lagům ani moc nedivim.
Pokud sis nevšim, tak tu lidi píšou že se jim to laguje i při jednom spuštěném okně, takže tě zklamu, ale jsi hnidopich..
na nějaké to vteřinové zamrznutí při průjezdu jiného hráče okolo jsem za nějakej ten rok více méně zvyklej, takové lagy jsem měl vždy.
První týden na novém jádře se to skutečně nedalo hrát, ale po opravách mi to šlape lépe než dříve.
Každý máme zjevně jiné nároky na chod hry :-)

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od DrTom » ned 02. lis 2014 8:28:10

Ohledne ucesu, ve starem jadre se dalo uces s bonusem zakoupit a pak si dle libosti vybrat uces jak se libil a bonus zustal.. V pripade,ze je to ted brane jako chyba hry a vyuziti chyby hry potrestejte celou pvp komunitu :lol: :lol:
Edit: Že jste chybu zneužíval vy ještě neznamená, že to dělala celá komunita.
/Script

Dalsi vec, dyne neni uces,ale jina hlava.. Navic logicky kdyz pujde zena ke kadernikovy a chce jiny uces,tak si take z vlasu vynda sponky atd. , aby se ji to neposkodilo, tak nechapu jak muzete do sci-fi fantasy hry tahat logiku kdyz samo o sobe to s logikou nema nic spolecneho :normal?:
Edit: Není to sice stěžejní bod hry, ale použití mozku se od hráčů očekává. Stejně jako v každé jiné MMORPG.
/Script

Za sve roky tady jsem nikdy nic nechtel,ale tohle me teda doslova nasere kdyz za to dam sdcka a pak je na to tahle reakce.
Edit: A proto je lepší dvakrát měřit a až potom řezat.
/Script

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » ned 02. lis 2014 8:34:20

budaso20 píše:
Night24 píše:
na nějaké to vteřinové zamrznutí při průjezdu jiného hráče okolo jsem za nějakej ten rok více méně zvyklej, takové lagy jsem měl vždy.
První týden na novém jádře se to skutečně nedalo hrát, ale po opravách mi to šlape lépe než dříve.
Každý máme zjevně jiné nároky na chod hry :-)
Já mám jen takové nároky, aby mi to beželo jak předtím, tudíž mít zaplé 2 účty ve swampu bez problému. Potom budu naprosto spokojená. Po opravách už 2 účty ve swampu sice zapnu, ale pořád je to zalagováno tuhostí, tudíž vše trvá 2x déle a do půl hodiny mi to stejně zamrzne. vylepšení od minulého týdne vidím jen v tom zamrzání (druhé okno už němá tendence hned zamrzat). ale stejně za půl hodiny to zamrzne a rovnou obě okna, nemluvě o tom, když se přihlásím na místo, které už je obsazené... Tam nemám šanci se přihlásit bez problému/ zamrznutí.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » ned 02. lis 2014 19:53:39

Zdravím, velice často se mi stává že se hře nepodaří připojit na server. Po zadání správných údajů do launcheru a spuštění hry, hra vypíše "Budeš připojen na server". I když počkám několik minut, tak se hra se serverem nespojí, pomůže až další spuštění hry. Problém má i více lidí.

Dále jsem si všiml že po opravení bugu se zlatým prsten se u něj zapomněl odebrat čas.

[spoiler="Obrázek"]Obrázek[/spoiler]
A ještě opět chybka s diakritikou v PM.
[spoiler="Obrázek"]Obrázek[/spoiler]
[/b]

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.

Who is chatting

offline Hakan 
offline Mionix