Wolfman?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

Líbila by se vám tato nová postava ve hře?

Ano
51
39%
Ne
74
56%
Je mi to jedno
7
5%

Celkem hlasů: 132

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Wolfman?

Příspěvek od lordsword » pát 21. lis 2014 18:59:11

Mithra píše:Já bych se k tomu i vyjádřil, ale nemám to odzkoušený na "vlastní kůži". Je tu někdo, kdo za tu postavičku hrál? Nebo své názory prezentujete pouze na základě zhlédnutých videí z YT?

Abychom dodrželi pravidla tohoto fora, pak pokud je tu někdo, kdo zná server, na kterém je možné to otestovat, pak prosím PM. Nepište to do vlákna.

Stále se to dá vyzkoušet na test serveru offiku.To snad není žádná propagace :)
Už sem to tam zkoušel a není to špatné.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Revelation
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od Revelation » pát 21. lis 2014 21:30:40

wolfman je již na oficialnim serveru mt2 takže nemusíš případně hledat testovací ;) + je tam nove kouzlo pro ninje a wary
Život je jako bonboniéra. Tlustým lidem nevydrží dlouho.

PekisS - War 57 lvl Only foR Fun

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » sob 22. lis 2014 8:04:34

Mám několik kamarádů, kteří stále ofik hrají a wolfmana si založili ze zvědavosti. Včera mi referovali. A to tak, že zatím jak je to nastaveno na ofiku, tak převládají spíše negativní reakce než positivní. Říkají, že až postava bude hotová v budoucnu, tak asi bude dobrá na PvP, ale zatím prý jim to příde nějaké nedomyšlené, nic na to prý nepadá a jejich hlavní poznatek je, že to Němci nasadili hlavně pro vytažení nemalých peněz od hráčů. A propo jsou zavedeny dvě nové odolnosti na vlka, tak že totálně rozhozená hra a vše co maj lidé natočeni na PvP je na vyhození. Zas jen taktika němců k vytažení peněz.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » sob 22. lis 2014 9:27:15

Cepino píše:Mám několik kamarádů, kteří stále ofik hrají a wolfmana si založili ze zvědavosti. Včera mi referovali. A to tak, že zatím jak je to nastaveno na ofiku, tak převládají spíše negativní reakce než positivní. Říkají, že až postava bude hotová v budoucnu, tak asi bude dobrá na PvP, ale zatím prý jim to příde nějaké nedomyšlené, nic na to prý nepadá a jejich hlavní poznatek je, že to Němci nasadili hlavně pro vytažení nemalých peněz od hráčů. A propo jsou zavedeny dvě nové odolnosti na vlka, tak že totálně rozhozená hra a vše co maj lidé natočeni na PvP je na vyhození. Zas jen taktika němců k vytažení peněz.
Toto bude pravda a dava to smysl kdyz se nato vsichni podivame takto tak musime byt zasadne poroti zavedeni na eruku (i kdyz predtim sem to videl jinak)
Jedine ze by to NASE vedeni zasadilo do hry jinak (jak psal nekdo predemnou) a nenarusovalo by to uz zabehnuty system hry.Nejhlavnejsi je nenarusit ty pvp obrany protoze to by tady ostatne tak jako jinde odradilo trictvre hracu od hrani ja osobne nez bych mel tocit znova uplne vse odesel :?
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » ned 23. lis 2014 9:17:57

Presne toto je ten zámer, čiže vyjadrujem súhlas s Cepinom a Krkovičkou.

Teraz nenarážam na vedenie Ekury, ale na Nemcov. Prečo si myslíte, že by vyrábali nový charakter, nové bonusy, nové veci a upravovali viac ako polovicu jadra hry? No z nudy alebo z účelu spestrenia hry to určite nebude. Ako hovorili Cepino-vi kamaráti, je to všetko vidina nemalého zisku. Už keď sa s tým takú dlhú dobu, pekne povedané, babrali, tak nech sa im to aj oplatí, že?

Prepáčte, ale zase sa budem opakovať - kebyže narušia terajší PvP systém a celkovo bonusy a ako spomínal Krkovička - keby terajšie kombinácie PvP bonusov boli k ničomu, s 1000% istotou by som to prestal hrať aj ja. Pochybujem, že niekto, kto vrazil do PvP nemalé hodnoty yangov rátané na "kkk", by pretáčal znovu celú PvP výbavu kvôli nejakému vlkovi. Nie, dík.

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » ned 23. lis 2014 15:06:37

Denny píše:Presne toto je ten zámer, čiže vyjadrujem súhlas s Cepinom a Krkovičkou.

Teraz nenarážam na vedenie Ekury, ale na Nemcov. Prečo si myslíte, že by vyrábali nový charakter, nové bonusy, nové veci a upravovali viac ako polovicu jadra hry? No z nudy alebo z účelu spestrenia hry to určite nebude. Ako hovorili Cepino-vi kamaráti, je to všetko vidina nemalého zisku. Už keď sa s tým takú dlhú dobu, pekne povedané, babrali, tak nech sa im to aj oplatí, že?

Prepáčte, ale zase sa budem opakovať - kebyže narušia terajší PvP systém a celkovo bonusy a ako spomínal Krkovička - keby terajšie kombinácie PvP bonusov boli k ničomu, s 1000% istotou by som to prestal hrať aj ja. Pochybujem, že niekto, kto vrazil do PvP nemalé hodnoty yangov rátané na "kkk", by pretáčal znovu celú PvP výbavu kvôli nejakému vlkovi. Nie, dík.
Asi tak stejně jako se přecházelo na zdobené a dračí. Přestaňte se bát o to svoje PvP. Berte to jako výzvu.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » ned 23. lis 2014 15:09:00

Nemyslím si. Je rozdiel zaviesť novú veci (veci) ako nový char, na ktorý je treba úplne iné predmety a bonusy.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » ned 23. lis 2014 18:21:55

lordsword píše:
Denny píše:Presne toto je ten zámer, čiže vyjadrujem súhlas s Cepinom a Krkovičkou.

Asi tak stejně jako se přecházelo na zdobené a dračí. Přestaňte se bát o to svoje PvP. Berte to jako výzvu.
Možná se pletu, ale pokud je mi známo, tak ty Mansari jsi zrovna toho moc v této hře dokonce nedotáhl, tak proč tak bazíruješ po novém charu? Budeš to podstivě expit, dělat vše potřebné? Nebo bys ho jak 99% jiných hráčů vyexpil jinou postavou? Pochybuji, že za to někdo bude hrát od začátku do konce a vše dělat jen tou postavou. A propo tvoje odezva na naše PvP, kdo ti dal právo požadovat nový char a s tím i nové obrany na PvP, když ostatní hráči dali do hry nemalé peníze, teď mluvím o reálných penězích, aby právě třeba měli výborné PvP a ty jim to svým požadavkem teď sebereš? Nevím, nepřijde mi to férové.
Němcům jde v první, v druhé a v poslední řadě jen a jen o zisk, nasadí plošně novou věc, GA jednotlivých zemí jim to zadarmo přeloží a oni už jen kasírují a kasírují, nějké námitky nebo připomínky hráčů je nezajímají, je zajímá jen jejich kapsa. Zde naštěstí majitelé občas na ohlasy hráčů dají, protože vědí, že bez hrajících a spokojených hráčů mít zisky nebudou.
Jo a pokud tedy bez Wolfmana nedokážete žít, tak tedy nechápu, proč za něj nejdete hrát na ofik?
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

bOOmer
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od bOOmer » ned 23. lis 2014 19:16:22

Určitě bych to tady zavítal, bylo by to velké spestření hry, dost lidí by to sem nalákalo a nemyslím si osobně, že by kvůli nové herní postavě skončili :), takže za mne určo ANO!
Vykupuji zmrzliny - více info PM

kopec6
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od kopec6 » ned 23. lis 2014 19:54:56

Co jsem tu postavu zkoušel tak Lycan používá aspon si to myslím a vypadá to tak.. tak používá dýky... A Magii... Takže si myslím že to zas tak moc do PvP systemu momentálně nezasáhne... Jen že by se musely dodělat třeba zbraně na Lycana atd.. ale protáčet celé výbavy si myslím že ne...

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Sabka « stř 9:00 pm »
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
@ ChunjoKing « stř 8:59 pm »
A budú sa dať aj ozdobiť po evente?
@ ChunjoKing « stř 7:17 pm »
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
@ ChunjoKing « stř 7:16 pm »
To je pravda. A je to super!
@ Mionix « stř 7:08 pm »
Tak prý i když jste nepekli, tak můžete každý den v Donji část dortu získat.
@ Mionix « stř 7:03 pm »
Tak to bohužel nejde a nepůjde.
@ Mionix « stř 6:02 pm »
Zjišťuji. Já žil v domění, že neozdobené půjdou normálně prodávat, ale očividně prý nejdou.
@ cleo « stř 5:03 pm »
@Mionix,  zdravím, to je záměr zavést, že i loňské kousky dortu nejdou přendavat, když to do nedávna šlo?
@ ChunjoKing « stř 10:26 am »
Dnes je posledný deň na účasť na výročnej tipovačke
@ Mionix « stř 8:45 am »
Ano v pravidlech fora je povolen jen jeden účet.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?

Who is chatting