Lagy ve hře - prosba o pomoc komunity
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
SvetaPan
- Lv.24

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Re: Lagy ve hře - prosba o pomoc komunity
jestli maj new jadro spatne optimalizovany tak muzou za drop fps
a proc by nebyl drop fps lag? seka se ti to u toho seka takze nejde to plynule muzes to oznacit za lagy
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Omlouvám se, ale měl jsem pekelný pracovní týden, k něčemu jsem se dostal až dnes. Tak že před chvilkou mi notebook zahlásil nedostatek virtuální paměti. Dám se 2x4 obrázky. Neni to ani tak o tom, co v danou chvíli žere Ekura, měl jsem i 600 mega na velké okno a nějak jsem nesledoval, že by to padalo. Spadlo to, ale až tehdy, když haplo celé okno při změně postavy nebo změně kanálu. Jde o to, že něco prostě přetéká, jinak si nedokážu vysvětlit, proč je nedostatek virtuální paměti. Zde slíbené obrázky.
- Cepino
- Lv.38

Bohužel musím udělat více příspěvků, víc jak 3 obrázky mě to nenechá vložit.
- Cepino
- Lv.38

- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Omlouvám se,ale psal jsem scriptovi,když vyšel tento ,,velkolepý" update,že se mi začal sekat kůn sesedl jsem v pohodě...když chci nasednout tak to trvá 2-3 sekundy,zkoušel jsem stáhnout metiny ze všech uložišt,a dělá to všude,pckem to nebude,v minulé verzi, to nedělalo,jinak pc mám dost vykoné 16 postav v hg v klidu,nalogované,ve věži sotvga 3 a brutalní lag...
-
Wolfikk
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Mam stejny problem leze to na kone 2-3 vteriny v minule verzy vse hned slo. Ale s tim nikdo nic uz neudela a musime s tim zit a nebo odejit jako dost lidi uz.MostEVILEK píše:Omlouvám se,ale psal jsem scriptovi,když vyšel tento ,,velkolepý" update,že se mi začal sekat kůn sesedl jsem v pohodě...když chci nasednout tak to trvá 2-3 sekundy,zkoušel jsem stáhnout metiny ze všech uložišt,a dělá to všude,pckem to nebude,v minulé verzi, to nedělalo,jinak pc mám dost vykoné 16 postav v hg v klidu,nalogované,ve věži sotvga 3 a brutalní lag...
- MadWizard
- Lv.21

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Lezeni z kone neni nic moc ale kdyz si vemes od19:00 - 20:30 lxs lagy v HG skusali sme kadejako kazde HG ine dmg kazde HG ine poskozeni od monster muzem delat a tocit veci na max i tak se stane ze nektery HG muzes mit na max sipy magie moby ale ani to ti nepomuze....lahko povedane od noveho jadra sa to zmenilo dost presli upravy s ktorymy niesme niektory este stotozneny ...co uz ...lepsie to nebude boli sluby o novych mapach ...premenach a nikde nič... este pockame ...ak nebude pujdem o dum dal ako to Vy češi vraviteWolfikk píše:Mam stejny problem leze to na kone 2-3 vteriny v minule verzy vse hned slo. Ale s tim nikdo nic uz neudela a musime s tim zit a nebo odejit jako dost lidi uz.MostEVILEK píše:Omlouvám se,ale psal jsem scriptovi,když vyšel tento ,,velkolepý" update,že se mi začal sekat kůn sesedl jsem v pohodě...když chci nasednout tak to trvá 2-3 sekundy,zkoušel jsem stáhnout metiny ze všech uložišt,a dělá to všude,pckem to nebude,v minulé verzi, to nedělalo,jinak pc mám dost vykoné 16 postav v hg v klidu,nalogované,ve věži sotvga 3 a brutalní lag...
- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
No mě ,,laguje" jen ten kůn nic jiného,žádnou změnu že bymi mobové brali více,v hg jsem nezaznamenal,wolfíku,ale některým to stím koněm vůbec nedělá
-
nox125
- Lv.2

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Spoiler:
7 FPS
AMD FX-4100 3,6GHz Čtyřjádrový, 8GB RAM, GeForce GTX 750Ti 2GB, Windows 7 64-bit
Okno 1920x1440, stíny vypnuté
Spuštěné 1 okno
Subj. pocit: po 3 měsících se vůbec nic nezměnilo hra je stále nehratelná fakt dobrá práce
- Eltarez
- Lv.6

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování