Však jsem také nakonec rezignoval a skupoval to na tržnici, mám toho dvě postavy, sice k ničemu, ale je mi to nějak šumák. Ono je toto neporovnatelné, je něco jiného tam běhat s krumpáčem a něco jiného v plné výzborji. Byly jsme lovná zvěř na které si snadno ostatní dělali CB. Teď je úbytek CB zastaven, pokud by byl i tenkrát, tak ani neceknu, co že mě někdo 100x zabije u žíly, ať se třeba zblázní, tam šlo o to, že při ztrátě všech CB jsi se do Cidonie už nedostal. Je to nesrovnatelné. A jen tak, četl jsem tu, že někomu do toho jdou jak červení, tak modří, tak pokud jste tam jako cech, tak půlka PvP, půlka PvM a berte si to násilím. Ostych stranou, je to PvP mapa, CB neubudou díky úpravě.Malchus píše:Čerstvá zkušenost. Šli jsme tam s cechem. Není problém toho bosse umlátit, problém je najít ho. 3/4 hodiny jsme tam jezdili, za tu dobu jsme se dostali k jednomu bossovi, ze kterého samozřejmě krystal nepadl. To je opravdu o tom kdo má silné nervy a hodně času jezdit sem a tam.
BTW Cepino, když mluvíš o tom, že si můžeš od někoho krystal koupit, škoda že jsi ten samý názor nezastával v době, kdy se v Cidonii kopaly krystaly do tavenin na zdobené šperky...
Na závěr, byl tu návrh udělat vánoční OX a rozdat krystal všem zůčastněným. Jsem pro, z těch co tlučou krystaly jak na běžícím páse, tak ten co byl rozumný a prodával za rozumnou cenu, tak má vyděláno, ten co je hamoun, tak ať mu to shnije na skladě, ale nevím jestli toto projde. Už tak je úkol hodně náročný co se týče elementů a dračích věcí.