No takže začnem tým že ked som sa zo začiatku prešiel po tržnici skoro som vyplul dušu...tie ceny niektorých vecí sú neskutočné..úprimne nechápem ked nejaká vec stojí na PvP 40kkk, ako toto má nejaký normálny človek zarobiť? osobne zarábam za swamp 1kkk za hodinu a pol a to je ešte ten lepší prípad..nedaj bože ked niekto zarába 500-600kk..no neviem ako si takí ludia majú zarobiť na nejakú PvP výbavu..a niesom nejaký nerd čo tu sedí 24/7 takže swamp dám maximálne 3x týždenne..to znamená že by som musel ísť 40swampov aby som mal na 1 jedinú vec..nejdem to ani dokopy počítať kolko by to bolo na mesiace..proste moc..lepší spôsob zarábania bohužial neviem nájsť..možno tak okrádanie ludí ale to neni moja šálka kávy, na to sú tu iní..prekup vecí ma tiež napadol no ako som podotkol začal som nedávno a v cenách vecí sa vôbec neorientujem takže nemám šancu vedieť prekupovať veci..Samozrejme už nejakú tú PvP mám..no aj tak je to celkom o ničom ked cez 60šaman a 50mágia dostávam 10k na rev...od hry to trošku odrádza ked človek nemá karmu na P biologa hotového a výbavu za 300biliónov tak si vo válke ríši ani len neškrtne...Ešte sa chcem vrátiť k tomu swampu..úprimne nechápem ako je naprogramované zbieranie predmetov..ked chcem zobrať nejaký prut tak medzi tým dvihnem 70 lukov 45mečov 80sudlíc než sa dostanem k tomu prutu/karme..neviem prečo sa nenastavia priority na veci ktoré sa najviac zbierajú (pruty karmy atp.) napr že by sa tieto cenné veci zobrazovali stlačením alt a tie bezcenné veci by sa zobrazovali napr. písmenom Y...
toto už je síce trošku off ale aj napr točenie vecí sa mi nepáči že je spravené totálne na náhodu a neni tam najmenší algoritmus ktorý by vám dával troška nádeje..Neviem kde je spravodlivosť v tom že niekto natočí napr. v schopke za 4točky 4x15 a 20 rychlost kouzla a niekto vytrieska 45miliard a padne mu tak s ťažkosťami 2x15..Od začiatku sa podla mňa tento metin zmenil tak že skrátka začiatočník nemá proste šancu sa ani len na kúštek vyrovnať topke...čo podla mňa bohužial vôbec neni dobré ako pre komunitu tak pre server...keďže takto sa noví hráči nenalákajú..
Neberte to žiaden hate alebo niečo len skrátka som sem napísal môj názor na vec a kto má iný názor tak určite nech napíše, rád si prečítam aj názory druhých a možno prehodnotí ten môj