Anderson, práve od teba by som takúto tému nečakal

. Myslím, že každý (kto už je teraz aspoň trošku "za vodou") si prešiel obdobím, ktoré tu ty popisuješ - beznádej a zúfalstvo. Veď aj ja ešte behom prvého roka keď som tu začal hrať som asi 3x dočasne skončil, lebo som nevedel pochopiť, ako niekto môže mať výbavu 50x drahšiu ako ja, proste nechápal som to. Lenže stále ma dostalo späť do hry pomyslenie na to, že raz taký môžem byť aj ja, ale čumením na námko to asi nedosiahnem. Čas plynul, ja som dropoval a zlepšoval výbavu a peniaze pribúdali. Noví ľudia tuto ma už asi nepoznajú pod postavou "DennisDrop" (už tak pol roka nepatrí mne), ale tí "starší" ma pod ňou zrejme poznajú a vedia, že som v Metinlande fakt strávil kus svojho života - čo dokazuje aj cez 70k nahraných minút na DennisDropovi (podotýkam - stále som stagnoval na leveli 61). Zo začiatku bolo ťažké dať dokopy výbavu, ktorou by som si mohol slušne zarábať a neprerobiť. Neskôr sa dropovanie v Metinlande stalo mojim herným "hobby" a vôbec som nedropoval nasilu, naopak - bavilo ma to. A keď vás niečo baví tak to robíte často. V tých časoch (nechcem sa chváliť, len citujem ľudí, ktorí mi to hovorili) som bol zrejme najlepší droper na leveli 61. Potom pribúdali nové mapy - Kerindor, Swamp, HG a pod. a mňa trošku mrzelo, že si ani do jednej mapy nemôžem zájsť. Trošku som závidel ľuďom, ktorí do tých máp chodili, keďže ja som v Metinlande za jedne zlodejky zarábal tak 300-500kk a ľudia v Keri, Swampe či HG si to v pohode dávali aj cez 1kkk za cca 1 a pol hodiny. Po dokončení zručnosti na P na dropovi som sa rozhodol predať výbavu aj celú postavu. Verte, že mi za ňou bolo tak prvý týždeň po predaji brutálne ľúto, zdokonaľoval som si ju deň po dni počas 3 rokov

. Z predaja som mal nejakých 20kkk a tak som sa rozhodol, že si spravím postavu s vyšším levelom do Swampu a neskôr do HG. Začiatky boli tak ako všade dosť ťažké, no predsa len sa ľahšie hrá ak máte čo to našetrené, lenže vyexpiť to na level 110 bolo pre mňa časovo celkom náročné. Keď sa tak už stalo, tak som si postupne prešiel "celým" Swampom, zarábal som, expil som a po doexpení 120 som sa dal na HG. HGčko ma veľmi bavilo a tak som si to tam tiež chcel dávať sám. Tak opäť nasledoval kolobeh dropovania a zarábania, dával som si postupne, po kúskoch, výbavu dokopy a dnes si už prejdem HG sám behom 1 hodiny. V hre som už hodný čas nebol, návrat ani neplánujem, ale stále mám na túto hru pekné spomienky a obzvlášť na "úplné" začiatky, keď som ani nevedel, čo je čo a na čo sa to používa.
Týmto by som chcel povedať, že ak ťa to baví a chceš to hrať, tak len buď trpezlivý. Ako vidíš, v tejto hre naozaj platí, že "trpezlivosť ruže prináša". U mňa to tak bolo v obidvoch prípadoch, kedy som začínal ako "obyčajný" war a vypracoval som sa toho času na vrchol "malých" droperov. Tak isto som spokojný so svojou postavou do HG, nemám tam už ani najmenší problém.
P.S. Sorry za sloh, no nevedel som sa vyjadriť stručnejšie.
Prajem vám príjemné chvíle strávené pri tejto hre a samozrejme, pevné nervy.