Májový event - otázka pro vedení
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Psicek
- Lv.16
- Dal poděkování: 236 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Re: Májový event - otázka pro vedení
Vážení a milí,
celý rok mojí hry pracuji na levelu 100, mrzí mě že jsem prošvihl Vánoční event a sněhuláky...
Májový event:
Zkuste si sakra (vy co naříkáte, jak jste diskriminováni), alespoň jednou dojít přes údolí do hradu a k májce - dá vám nějaké požehnání, po 8 hodinách k ní tadá zase !! Přestaňte laskavě fňukat, kdyžtak hru odinstalujte, aspoň tady neuslyšíme pláč lidí, co jsou líní se i snažit !!
celý rok mojí hry pracuji na levelu 100, mrzí mě že jsem prošvihl Vánoční event a sněhuláky...
Májový event:
Zkuste si sakra (vy co naříkáte, jak jste diskriminováni), alespoň jednou dojít přes údolí do hradu a k májce - dá vám nějaké požehnání, po 8 hodinách k ní tadá zase !! Přestaňte laskavě fňukat, kdyžtak hru odinstalujte, aspoň tady neuslyšíme pláč lidí, co jsou líní se i snažit !!
JINNOvatka 

ve hře hlavně na obchodní postavě Ieden(měkké i)
- ddt007
- Lv.20
- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Naprosto fasinující nářek hráčů co nemají vyšší lvl..Na lvlu 50 máš neuvěřitelný množství věcí co dělat - bio, herb, 110 a karmu, spousta map před tebou, pvp, prostě všechno. Lvl 150, který má všechno hotové, stojí u skladu a nudí se. Tak by si za tu snahu a hodiny práce snad zasloužil nějakou odměnu v podobě zpestření hry, ne...?
Hrozný, se mi zdá, že by se hráči co tu hrajou měsíc chtěli díky eventu srovnat s TOP hráči za tejden a pokud možno bez práce...to je asi blbost, nemyslíte?
Hrozný, se mi zdá, že by se hráči co tu hrajou měsíc chtěli díky eventu srovnat s TOP hráči za tejden a pokud možno bez práce...to je asi blbost, nemyslíte?

-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM 

-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
Re: Májový event otázka pro vedení :)
Můžeš mi upřímně říct proč ještě tuhle hru ty vůbec hraješ, když se ti na ní vůbec ale vůbec nic nelíbí.... neustále na forku na vše nadáváš. Věř mi, že na malém lvlu ti např. expáků padne víc, než mě na lvlu 147.... to samé u zlodějek a dalších předmětů. Já pokud nechci expáky, zlodějky, pergy wara, příručky o kování atd. atd. kupovat, si musím udělat dropa na menší metiny, do swampu apod. A co už vůbec nechápu, když někoho hra nebaví tak jak je stavěná, že jí hraje dál a spamuje na forku a kritizuje úplně vše co tým udělá. Pokud vím, tak např. vánoční event. s expením na sněhulácích ti umožnil dosáhnout o hodně větší lv než je lv 50... a kdyby nebylo těch velkých lvlů, tak by si ani ti malí nenaexpili ani 1 jediné procento, protože malí sněhuláka (na exp) neumlátili a co jsem si při tom eventu všimla, velcí lvly hodně spolupracovali. EVENT není prostě na výdělek, ale jen na zpestření hry a podle mne je stavěný právě na spolupráci říše jako takové - aspoň tento, vánoční atd.Tipek123 píše:konečne nekomu došlo že na lvli 50 nemám na luxus PvM a PvP výbavu na velký lvl abych si mohl užít ten event proto mi vadí to že vždi a vždi mají proste event lepší večšie levele a tí menší nech sa pozeraju ako sa druhý zabávakonecne to nekomu došlo saggi taky by si mohl zapojit mozek ako on
Edit: Warn za team insult.
/Script
Dále nechápu proč by měl SAGGI kvůli jednomu jedinému nespokojenci (který dle mě má ten malý lv záměrně - protože není problém naexpit se na lv 100 během chvíle) a který neustále a neustále vše, co tým udělá, jen kritizuje, event vypínat.
Osobně si myslím, že by si spíš celý tým zasloužil poděkování za to, že konečně vymysleli něco nového, neotřelého, protože když hraješ delší dobu (server běží pomalu 4 roky) a eventy se neustále opakují, pak tě prostě nebaví a jednoduše event vypneš.
Takže závěrem jedna rada tobě..... vypni si event u strážce a expi si postavu tak, abys měl při dalším eventu "ten velký lv" a nebrečel a nenadával si tu opět (což zřejmě ty budeš na cokoli že?)
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tipek123 a ostatní plakalové. Na minulém eventu, kdy se odevzdávali pásy zapomnění, tak po odevzdání vždy určitého počtu, jsi dostal jako prémii několik elíků okouzlení, to se stupňovalo s počtem odevzdaných pásů. Po odevzdání všech myslím že jich bylo potřeba 44 kusů, jsi dostal speciální úkol a to jít si vykopat poklad. Kamarádka všechny pásy odevzdala a po vykopání pokladu dostala dalších 58 kusů okouzlení. Což dohoromady dělá neuvěřitelných přes 100 lahviček. Hodnota těchto lahviček je baj očko 1,5kkk. Tak mi řekněte, co vás tak na tom eventu diskriminovalo? Mohli jste si nahrabat takovej majlant, o kterém se vám ani nesní, ale spíše tu vidím jen vaší lenost a potřebu neustále do něčeho štourat, plakat a stěžovat si. Když vás to nebaví, jak již zde bylo řečeno, tak to vypněte, odinstalujte a oprostěte nás ostatní o vaši neustálou kritiku. Není nic čím by se vám člověk zavděčil.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, že na ně ještě reagujete. Úplně nezakrytě si tady z nás dělají legraci, protože takhle blbej nikdo být ani nemůže 
Ps. Saggi dlužíš mi poděkování, ale tak né že by na tom nějak záleželo .)

Ps. Saggi dlužíš mi poděkování, ale tak né že by na tom nějak záleželo .)
- Psicek
- Lv.16
- Dal poděkování: 236 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Jak funguje očarování májky? Je to pro jednotlivce či pro celou říši?
Já jsem se rozhodl to totiž jít jako jedinec (asi 739 bodů) očarovat sám

Tak jsem donesl 739 bodů
no, a celá říše si může požehnat !!

Tak jsem donesl 739 bodů

JINNOvatka 

ve hře hlavně na obchodní postavě Ieden(měkké i)
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
mna by zaujimalo ako sejmut majku napr zltym asi ked maju az ocarovanie a ako sa to vlastne robi diky vopred za pomocPsicek píše:Jak funguje očarování májky? Je to pro jednotlivce či pro celou říši?Já jsem se rozhodl to totiž jít jako jedinec (asi 739 bodů) očarovat sám
![]()
![]()
Tak jsem donesl 739 bodůno, a celá říše si může požehnat !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS:D na zaciartku prispevku som ze som sa vypol a teraz konecne som vetsi lvl konecne som dosiahol navrch a mozem si uzivat s postavamy s ktorou sa mi ch od 65 lvl az po 150 tento event

Edit: Warn za otevírání starých témat.
/Script
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Stačí mít pilu a kliknout na májku.MadWizard píše:mna by zaujimalo ako sejmut majku napr zltym asi ked maju az ocarovanie a ako sa to vlastne robi diky vopred za pomocPsicek píše:Jak funguje očarování májky? Je to pro jednotlivce či pro celou říši?Já jsem se rozhodl to totiž jít jako jedinec (asi 739 bodů) očarovat sám
![]()
![]()
Tak jsem donesl 739 bodůno, a celá říše si může požehnat !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS:D na zaciartku prispevku som ze som sa vypol a teraz konecne som vetsi lvl konecne som dosiahol navrch a mozem si uzivat s postavamy s ktorou sa mi ch od 65 lvl az po 150 tento eventale zas
za to ze vcera mi toho padalo ovela viac
Zobrazí se ti tato tabulka:

Až oranžová barva vyplní celý bar, tak je májka uřezaná.
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
Re: Májový event otázka pro vedení :)
To by udělal radost maximálně Tobě, mám pro tebe lepší návrh Tipek... vypni hru, počkej až bude po eventu a nekritizuj tady úplně vše, co tým udělá, protože v Tvém případě, i kdyby se členové týmu postavili na uši a chodili po nich, Tobě by se nikdy v ničem nezavděčili.Tipek123 píše:kvúli neschopnosti tímu mám pit? snad nechceš abych se kvôli saggimu upil k smrti jen mu reknu proste to co mi leží na srdci a nezajíma mne či mi dá banán ked budem vedet že aj tak ten ban saggimu plné účty penazí neprinesieMadWizard píše:čo piješ??Tipek123 píše:Saggi nechápu proč tu tedy vyhrozujes a skutek utek tak ten podelanej na nic event proste vipni . Nejdná se o to že tam ten event je pro ty lvlvi a tam ten proty. Tam ten event je pro malé lvl hovno natom získají tamten zase je pro velké lvlvi a nech si naberou koštata a blbosti . Nevidím problém v tom aby si ten event vypnul. Udeláš mi jen radosťMám vás tak všetkých na háku.
I tak velikonocny event stál za hovno.A ted k dalšímu eventu:- rekni jak sem mnel z lvlvem 50 zabít čarodejnici nebo rozbít vajíčko ? Rád si počkám na návod ve kterém mi napíšeš ako zabít čarodejnicu s lvlom 50 a dúfam že mi ten návod osobne prepošleš do
... Posledné 3 eventy stalý za hovno možno len v 1 bylo neco zaujimáve pro tie nižšie lvle
.
Jestli si myslíš že mi nejakej posranej strom v hrade zpríjemní hru tak to ste na velkým omylu
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Připadá mi zbytečné otevírat rok staré a nerelevantní téma, pokud tu máme jedno aktuální. Uživateli MadWizard uděluji za toto počínání warn a téma zamykám. V diskuzi prosím pokračujte ve výše zmíněném tématu.

[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »