Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
-
MERCIFUL
- Lv.7

- Dal poděkování: 2 poděkování
Příspěvek
od MERCIFUL » pon 14. zář 2015 9:40:37
Ahoj lide zkušený!
měl bych dotaz ohledně BMka co se týče PvM
1) kde expit když je sura lvl 128?
2) jaká výbava do HG ( kůn/země/proměna)?
3) PvM spíš do průmky/ schopky?
za každou další připomínku ohledně pvm i expení Vám budu vděčný
za kžadou radu budu nesmírně vděčný!

-
bysta
- Lv.25

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
Příspěvek
od bysta » pon 14. zář 2015 9:50:34
videl by som to do HG na prumku ber to akoby si bol wp bez cepele ale zato mal kosti do obrany schopky samozrejme co najviac na prisery a prumka a sekame

-
MERCIFUL
- Lv.7

Příspěvek
od MERCIFUL » pon 14. zář 2015 9:57:53
děkuji jenom poddotaz 1./2. patro ? samosebou musí být se mnou buff 100% + že ? nějaká alternativa HG kde se dá na mým lvlu expit nebo teoreticky dropovat i když vím že drop BMko zní divně

-
bysta
- Lv.25

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
Příspěvek
od bysta » pon 14. zář 2015 10:59:40
co ja viem buff 100% nepotrebujes nakolko utocia schopnostami (na toto si ale pockaj na potvrdenie nie som si uplne isty) samozrejme je to vyhoda ci uz len kvoli kritiku
-
crazy8
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Příspěvek
od crazy8 » pon 14. zář 2015 11:04:39
v hg treba buff čo viem ved si to skús bez neho a zomreš na 3och lizardov nebo kytky ta udupú
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
-
MERCIFUL
- Lv.7

Příspěvek
od MERCIFUL » pon 14. zář 2015 11:11:53
Děkuji takže buff radši s sebou

každopádně doporučujete jaké patro? a předpokládám na obranu BSko lepší jak schopka na sekání korál uran to je asi fuk že? co se bot týče stačej dračí nebo radši od 65? jinak vyplatí se chodit ještě někam jinam ?
Jinak další komentáře prosím. Opravdu bych rád viděl více názorů jestli se shodnou nebo jsou odlišné

-
MERCIFUL
- Lv.7

Příspěvek
od MERCIFUL » čtv 17. zář 2015 8:51:36
mohl by sem ještě někdo napsat jeho nároz nebo nějaký nápad ? děkuji
-
lordwojta
- Lv.13

- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
Příspěvek
od lordwojta » čtv 17. zář 2015 8:58:03
S bm se da chodit vsude stejne jako je tomu i u ostatnich postav.Buff je nutnosti.hg bych volil do promeny ale pokud chces skilovat tak to jde taky jen to trva podstatne dele
-
surals
- Lv.10

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Příspěvek
od surals » čtv 17. zář 2015 9:31:08
Ahoj, ak idem s BMkom HG tak jedine premena

Ide to s ním krásne.
zweite - šaman drak 140lv
erste - war aura - 65lv
Susannie - šaman drak - 110lv
SkaresWP - sura WP - 145lv
-
MERCIFUL
- Lv.7

Příspěvek
od MERCIFUL » čtv 17. zář 2015 9:34:57
to znamená že v hb s BMkem sekat z koně je nejméně učinné ? lepší proměna nebo skilly?
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi
@Ezzo95, tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
ta tipovacka neni potreba?
@Ezzo95, ahoj, ak prejdeš v stredu OX až do konca a ešte si sa nezapojil do vytvárania priania tu na fóre, tak áno.
Ahoj. Je jeste mozne ziskat pumu do konce eventu?
Zdravím. Už vieme, že sa dajú dorty použiť aj po evente. Ale budú sa dať aj ozdobiť po evente? Ďakujem za odpoveď.
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak?
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům
@Grout, Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak?
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobry den bilo by fajn kdyby OX bilo ovikendu je to ve stredu a jsem haji mam odpoledni
Dobrý den, za OX je vždy horní pravý dílek.
Dobrý den, Tomori, víte prosím, jaký dílek se bude rozdávat za středeční OX? Bude to pravý dolní dílek, jako minule?
jogurd007 píše: Tak budu počítat na další víkend
Zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by za Vás někdo nezašel

To máte jistější.
Grout píše: Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3
Budu tam! Doporučím Vám trénovat
Tak budu počítat na další víkend
@Ashen @jogurd007 Bohužel, i kdybych Vám dala anketku tak se nikdy neshodneme na jednotný den ani čas..
Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3
No paráda. OX by bylo lepší dát o víkendu. Ta neděle od 21:00 byla fajn. V týdnu mám odpolední směnu, takže jsem v háji
Ashen píše: OX zrovna na den kdy začíná B4L hm
Podle téhle logiky by ta OX nemohla bejt nikdy

pokaždé by si někdo stěžoval, že zrovna dneska když musím jít ....
OX zrovna na den kdy začíná B4L hm
Dobrý večer, byl přidán rozpis dalšího soutěžního týdne
Je hezký jak je tu aktivní ta Tomori a nemusí to tu táhnout na zádech už jen Mio, máš u mě uplně naprosto bezvýznamnej plus Tomori <3
@Mionix jasny chapu dekuju
@domcopvp, Myslím si, že nám to vůbec nevadí, ale pak si nestěžujte případně, že vám event nefunguje tak jak má.
Dobrý den, mužu se zeptat zda je zakázano si udelat víc veder u kovare ? Dekuju za odpoveď
nepřemýšleli jste o tom, že bychom viděli jak dlouho budou účinky pumy ještě sloužit? třeba jako buff nahoře vedle premek? děkuju za odpověď
Dobrý den, do půlnoci přidám rozpis dalšího soutěžního týdne
Dobrý den, kdy přidáte další rozpis soutěží pro tento víkend a příští týden?
Ahoj, bude rozpis minieventů pro další týden, nebo už minieventy v rámci eventu nebudou?
upečené pochutiny platia len pokedy nezomrem, alebo hodinu aj s úmrtiami?
lukyno10 píše: Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji
Dobrý den, ano půjdou
Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji
KigiB00S píše: Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Že aj šedú aj čiernu

to by ma ani nenapadlo, že sa to vôbec dá mať obe vlastne
No už vím čím to je u mě

já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.
Ale puma už je od updatu opravena jen na "J", alespoň mi to tak včera večer fungovalo
tiež sa mi stalo niečo podobne
To zapínání pumy přes inventář mi teda příjde horší než odklikávat hlášku ano
aha, já stihal jen 3 krát soutěžní týden a bohužel jsem nedostal

, mohli jste být skromější
Dobrý večer, bylo předáno 59 dílků za soutěže na fóru a zároveň 26 univerzálních dílků za soutěžní týden
a za mini eventy už byly amulety s těma co přišli na přání nebo to přijde jinačí várku?
Zdravím, kdy se budou rozdávat amulety?
silouette píše: Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Dobrý den, je potřeba OX dojít. Ale nebojte jsou to lehké otázky.
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Opraveno. Hra je již přístupná.
@marexanax, děkuji za nahlášení, sháním GA.