[quote="rudlaninja"měly by se oddělit body z cido od bodů z válek.Jak k tomu přijdou Ti co mlátí body ve válce,když je pak přetrumfne cbčkama někdo kdo si je vymlátil na droperech.[/quote]
quote="Hakan"]Kdyby se aspoň zavedlo, něco, na redukci vstupu do svaté. Viz nějaké bránění něčeho, co by po zničení znemožnilo vstup do cido na určitý čas.
[/quote]
ahoj. zasa si trochu zamudrujem:
som proti tomu aby sa body za zabitie v svatej (cidonii) oddeľovali od bodov z vojny. pripadá mi to ako menenie pravidiel uprostred zápasu, máte možnosť takisto sa dať do pvp a prebehnúť tú mapu a nabrať body na nepriateľoch ako to oni robia vám. myslím že z legiend pvp to tak robila väčšina, nahnali si body na hráčoch čo chceli dropovať z ohňov alebo prebehnúť do kerindoru. ale ak chcete exkluzivitu (kľudné dropenie bez zabíjania) tak potom :
1, cido nejaký čas po vojne rezervovať pre ríšu čo vyhrala vojnu. 1-2 hodiny, dlhšie by to nebolo dobré. predsa len je to mapa kde by sa hráči majú mať možnosť zabíjať medzi sebou za body aj mimo vojny. odporúčal by som 2 hodiny, pri tejto možnosti je to odmena za vyhratie vojny (PVP).
2, viazať vstup na náročnú PVM akciu. to by vyhovovalo aj tým čo vo vojne sú len do počtu. mňa napadá rokle, je to pekná mapa a chodí sa pomerne málo. vstup viazať na záverečného bossa. tam by som dal 1 hodinu od jeho zabitia (je to PVM , nie PVP). obmedzil by som to na 1 x denne pre ríšu aby sa obmedzila možnosť že niekto prebehne mapu, na konci zakempí a bude len zabíjať bossa ( neviem či je to teraz možné, kedysi to tuším niektorí robili).
v oboch prípadoch by to bol systém starého kerindoru. v čase keď bude mať povolený vstup len jedna ríša ostatným vstup nepovolí a ak sa prihlási niekto kto už v mape bol tak ho kopne do mesta.
k možným výhradám: