Mithra píše:A víš, že máš vlastně pravdu?GiVeMeLoVe píše:Tak to se mi zdá jako velká blbost, přeci jen je jich tam 10 a mají mnohonásobně levnější pvp výbavu než třeba o kategorii víš, možná dokonce i pvm výbavu. To ten kdo by si chtěl vydělat na turnaji yangy by mohl chodit s buffem. Dat 50CB za válku a skončit nejhůře 3GiVeMeLoVe píše:Chtěl bych se zeptat nejlépe GM týmu, jestli výherce ve skupině Super Masters kde je jen 10 soutěžících budou mít všechny odměny ( monokl pero povolení) stejně jako třeba Top Ten. Děkuji
Edit by Mithra: Nevidím důvod, proč by je neměli mít. Za to, že je ve skupině tak málo soupeřů přece nemohou.ale vás turnaj vaše pravidla:)
Turnaj není o výdělku. Tak já ty odměny od GM teamu zruším kompletně.
Stejně mám čím dál víc větší a větší pocit, že jen ony jsou předmětem všech nářků a křiku tady.
No ono by bohatě postačilo, aby v cenách bylo napsáno + speciální odměna GM TÝMU. Nic víc nezveřejňovat, třeba bychom tak předešli transferum a jiným nepříjemnostem. Třeba příště pokud bude mít někdo odvahu toto všechno zrealizovat, určitě to zabralo hodně času a myšlení ale zatím sem nadmíru spokojen.