Offline stánky

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Chcete rozšíření tržnice ?

Ano
142
87%
Ne
22
13%

Celkem hlasů: 164

princik
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Re: Tržnice a její rozšíření

Příspěvek od princik » úte 10. lis 2015 18:31:46

z pohledu provedení, bych měl jakýsi pomyslný způsob jak by to mohlo fungovat. Převedu svoji myšlenku na systém, který se používá i v PHP MySQL databázích. TAKŽEna tržnici by se nacházelo NPC, které by vám umožňovalo založení offline stánku. Po promluvení s danou NPC by se vám otevřela tabulka, stejná jako při tvorbě stánku. Po té, co by jste nasázely itemy a určily ceny, by jste "odeslali" požadavek na vytvoření stánku. Na pozadí by se do databáze uložila IP, ze které jste stánek vytvořili(jeden-2 offline stánky na IP), ID itemu (každý item má svoje ID), cena itemu, pozice pole pro item a nějaké ID účtu, ze kterého byl stánek založen. Poté by se vytvořilo ("spawnulo") NPC v podobě stánku, které by si tyto data z databáze načetlo a na jejich základě "sestavila" stánek přesně tak, jak byl hráčem vytvořen. Hráč by mohl dále normálně hrát, přičemž při prodeji ze svého offline stánku, by dostal do chatu notifikaci o prodeji a svoje peníze si mohl vyzvednout u stejné NPC, jako u ní vytvářel stánek. Toto je můj pohled na věc, jak si myslím, že by to mohlo fungovat :) Třeba se tento postup nějak upraveně využije(byl bych poctěn) nebo to někteří označí jako za blbost :)

Edit: (jeden-2 offline stánky na IP)
Dovoluji si upozornit, že několik hráčů může mít totožnou IP adresu/Luna
PrincBenHur 110 war

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 29. lis 2015 13:22:00

skvělej nápad a ty měšce by třeba šly koupit za sd
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Bellinna
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 133 poděkování

Příspěvek od Bellinna » ned 29. lis 2015 14:48:38

Já bych měla trošičku jiný návrh. :)
Offline stánek
• po kliknutí na ikonku
Spoiler:
Obrázek
• se zobrazí tabulka
Spoiler:
Obrázek
• při kliknutí na " Otevřít stánek " se zobrazí
Spoiler:
Obrázek
• při zaškrtnutí libovolného času a zadání jména stánku se zobrazí
Spoiler:
Obrázek
Pár drobností:
  • • rozšíření políček ve stánku
    • yangy, které získáte prodejem předmětů se ihned přičtou do inventáře
    • když se stánek prodá, tak se automaticky vypne
    • v závorce by bylo jméno hráče, kterému stánek patří - příklad: Offline stánek (Bellinna) z důvodu kdyby vás někdo chtěl kontaktovat, tak ať zjistí zda tu dotyčný/á hráč/ka je nebo není
    • přes stánky by se dalo procházet
Pokud vás napadá nějaké zlepšení, tak prosím do :pm:.
Budu ráda za jakékoliv názory či kritiku, díky. :)

cavozulice
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od cavozulice » úte 15. pro 2015 11:05:56

Skvělý nápad ale spíš bych založil na webu hry něco jako blackmarket,kam by se dali věci a v offline režimu by se dali prodávat.Akorát nwm jak by to bylo s počtem předmětů k prodeji? :) Myslim že npc postava ve hře by narušila ekonomiku tržnici jako takovou a výdělek stánku na tržnici by pak klesl.. :off:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 15. pro 2015 12:54:11

Co se týče k NPC "prodavačky" má to své výhody i nevýhody.

:-:
- překupníkům by se ztížil výdělek
- ztráta atmosféry (mně chybět nebude)

:+:
- navýšil by se počet zákazníků, jelikož věřím, že nejsem jediná, co běhaní po tržnici neholduje
- dostupnost zboží v jakýkoliv čas
- úspora času z ušetření hledání
- prodej neomezený zapnutým pc, člověk se může věnovat něčemu jinému nebo šetřit elektriku :)

Další výhoda i nevýhoda je, že ti co nemají obchodní smysl (jako já) by konečně měli představu za kolik se co prodává, tudíž by nekazili ceny extrémní nízkou hodnotou, případně velmi nadsazenou.

Co se týče návrhu stánku v offline režimu, taky dobrý nápad, aspoň ušetříme na té elektrice, ačkoliv pro mě jako zákazníka se nic k pozitivnímu moc nezmění. Pokud chcete zachovat atmosféru tržnice navrhuji změnit mapu. Tady ten kulatý čtverec, kde v jednom rohu je tolik stánků, že pomalu nevidím ani vlastní postavu je opravdu nechutný. Některé stánky otevřu pak 10x aniž bych chtěla=ztracený čas. Jo můžu si pamatovat ty nicneříkající názvy stánků, ale bohužel nejsem majitelkou fotografické paměti.

Můj návrh nahrubo by byl takový: Udělat tržnici s předurčenými místy prodeje (nejlépe seřazeny do jakýchsi uliček, prostě jako klasický trhy, inspirujte se třeba na Staroměstkém či Plzeňském náměstí a jim podobné), prázdné místo by označoval jakýsi kolík, který po otevření stánku by se proměnil na naši milovanou ceduli či jiný grafický stánkařský výmysl. Člověk by to mohl procházet systematicky a návrat ke/ nalezení stánku, kde se nám něco zalíbilo by byl dle mého podstatně jednodušší.

No rozhodně jsem pro, aby se co nejdříve udála změna, kde nebude podstatně mít pro prodej předmětů zaplého klienta. I jen to bude velký krok kupředu.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 15. pro 2015 13:39:34

No v tomto vidím jeden velký problém a to, že by to dopadlo jak dnešní BM s pruty. Jeden dá věci za 100kk, druhý za ním za 99kk, třetí za 90kk a ten první je zas podrazí. Tržnice má kouzlo v tom, že za prvé nakupuji zboží co vidím, procházím regály ;-), okoukávám zboží a za druhé i dráže prodávající hráči mají šanci prodat. To v případě obdobného stylu jako BM nikdy neprodají, pokud tedy zas nepodrazí ty další.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

CaptainFt
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od CaptainFt » pát 29. pro 2017 17:31:09

Zdarec, přidání offline stánků si osobně myslím mohlo zvětšit komunitu celé Ekury jako takové, přeci jen je to rapidní
zásah do ekonomiky serveru, která je už sice stejně ztracená :) ale není divu server běží už několik let tuším že je to
nějakých 7-8 let. Sám osobně jsem tu před několika roky začal a nebylo to od nuly. Měl jsem swamp a buff výbavu, bylo to
dlouhé rok než jsem vše dodělal, na výbavu jsem si vydělával čistě jen swampováním až do zblbnutí jiný způsob vydělávání
pro mě nebyl možný neměl jsem možnost si nechat stát stánek tzv. 24/7 přeci jen kdo by chtěl platit měsíčně kolik tisíc
korun za elektřinu kvůli hře :). Přidal se královský systém podle mě skvělá věc - věci s talismany jako takové začali mít
normální přijatelnou a hlavně dostupnou cenu pro nově začínající, i já osobně jsem na sloupech vydělával. Tedy z5 k
tématu rozhodně to bude mít za důsledek rapidní snížení cen jakéhokoliv spotřebního zboží, snížení ceny výbavy, ale
zároveň to bude mnohem snazší tu začínat pro nováčky, možnost překupu bude dále stejná možná že už si někteří jedinci na
tom nevydělají takové kkk jako je tomu nyní, ale stále se na tom bude dát vydělávat hodně a nejen pro momentální
překupníky ale i pro lidi co momentálně nepřekupují tak s tím budou moci začít :) budou mít tu možnost kterou nyní nemají.
To asi kolem offline stánků.
Pt. - Uvědomte si věci, postavy jsou majetkem serveru nikoliv naše :) mi máme tu možnost se na tento server jít odreagovat
nachvíli se distancovat od reality zapomenout na špatné věci přejít s myšlenkami jinam. Tedy jestli by tento zásah do hry
měl nějaký dosah na lidi co kupují a prodávají za reál dobře jim tak :). Přece je to jen hra tak si hrajme. S pozdravem TheLycan.

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » sob 30. pro 2017 1:51:08

Já v tom teda žádné pozitivum nevidím. Jen by to zlikvidovalo jakékoli dropovani, které je postavené na prodeji dropnutych věcí, kupříkladu dropovani v Kerindoru. Pokud by se cena spotřebního zboží snížila na polovinu, což věřím, že by bylo možné, pro běžného smrtelníka by jediným možným zdrojem peněz byl zase swamp. Navíc pochybuju, že by to mělo kýžený efekt v pomoci malým levelum, i droperum z pritazlivky by radikálně klesly příjmy.
Pokud bych měl mluvit za sebe, hráče, kterého "živí" pouze obchod (nazýván také překup), musím říct, že by to bylo likvidační. Dropovat někde dlouhé hodiny nehodlám, na manuální a stereotypní práci bohužel nejsem stavěny, radši používám hlavu. Navíc si tím vydělám mnohem víc než jakýmkoli dropovanim, nemluvě o zlomku času, který mě to stojí oproti dropovani. Pro mě osobně, stejně jako spoustu dalších, by to znamenalo konec.

Upřímně doufám, že Ekura k tomuto formátu "pseudoserveru" nikdy neklesne. Navíc, jeeez, kam bychom všechny ty stánky dali? :D
Hraju, protože jsem debil...

CaptainFt
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od CaptainFt » sob 30. pro 2017 11:17:33

Jaké pak zlikvidování dropování v mentinlandu? Zlodějky a expáky teď stojí 1kk to už zlikvidované je a to k tomu nebylo nic ani potřeba, právě ty offline stánky nabídnou lidem možnost prodeje takže budou moci kamkoliv jen budou chtít do jakékoliv lokace s tím že budou vědět že to dokáží prodat. Překupníci v tom vidí problém no holt už nebudete kupovat věci o 50% levnější zkrátka už se na vás každej slušně řečeno vykašle :) z5 k tématu neměl by být problém jak to do hry přidat tak odebrat, takže za zkoušku se nic nedá buď to komunitu zvětší a nebo zůstane stejná vidím v tom akorát to že když to serveru nebude prospívat tak proč to zkrátka a jednoduše neodebrat :). Přeci jen od toho tu máme ekura team který mají určitě nějakou návštěvnost denní takže podle toho usoudí jestli je to pro server jako takový opravdu vhodné a nebo jestli to stojí za nic.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » sob 30. pro 2017 12:36:17

Spoiler:
CaptainFt píše: sob 30. pro 2017 11:17:33 Jaké pak zlikvidování dropování v mentinlandu? Zlodějky a expáky teď stojí 1kk to už zlikvidované je a to k tomu nebylo nic ani potřeba, právě ty offline stánky nabídnou lidem možnost prodeje takže budou moci kamkoliv jen budou chtít do jakékoliv lokace s tím že budou vědět že to dokáží prodat. Překupníci v tom vidí problém no holt už nebudete kupovat věci o 50% levnější zkrátka už se na vás každej slušně řečeno vykašle :) z5 k tématu neměl by být problém jak to do hry přidat tak odebrat, takže za zkoušku se nic nedá buď to komunitu zvětší a nebo zůstane stejná vidím v tom akorát to že když to serveru nebude prospívat tak proč to zkrátka a jednoduše neodebrat :). Přeci jen od toho tu máme ekura team který mají určitě nějakou návštěvnost denní takže podle toho usoudí jestli je to pro server jako takový opravdu vhodné a nebo jestli to stojí za nic.
Přesně tak souhlasím, offline stánky jsou v podstatě to samé, jako online stánky, jen za rok ušetříte podstatně větší část za elektřinu(aspoň lidi, co mají nonstop stánky) a aby z toho měl i něco provozovatel, tak bych offline stánky zpoplatnil, třeba 5sd na týden na 1. ip adresu nebo tak něco.(jako s HM, taky je to offline prodej a je tam jen poplatek). :)
Osobně mi je to celkem jedno, překupník jsem nikdy nebyl a věci co jsem chtěl, jsem vždy dokázal do 24h prodat. 8-)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:

Who is chatting