Hugo -Swamp

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Re: Hugo -Swamp

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 10. pro 2015 21:39:53

MadWizard píše:
MostEVILEK píše:Vy tu brečíte že se vám spawnou ve swampu,ale v hg se ti spawne bugne se ti do skaly a musíš relog a celé hg projet znovu....ano vypnout si to můžeš,ale pak by jsi neměl ani zbytek eventu takže..
ja som presiel cele HG a ziaden Hugo ani seminko smrcku a co tie stromky GM mozeme to i my??

Samozřejmě že to není pokaždé...a ano můžeme je i my
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » čtv 10. pro 2015 21:42:54

MostEVILEK píše:
MadWizard píše:
MostEVILEK píše:Vy tu brečíte že se vám spawnou ve swampu,ale v hg se ti spawne bugne se ti do skaly a musíš relog a celé hg projet znovu....ano vypnout si to můžeš,ale pak by jsi neměl ani zbytek eventu takže..
ja som presiel cele HG a ziaden Hugo ani seminko smrcku a co tie stromky GM mozeme to i my??

to uz je spam a tie stromky ako??

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 10. pro 2015 21:44:12

MadWizard píše:
MostEVILEK píše:
MadWizard píše: ja som presiel cele HG a ziaden Hugo ani seminko smrcku a co tie stromky GM mozeme to i my??

to uz je spam a tie stromky ako??

Psal jsem ti že je můžeme i my hračí,vezmeš semínko stromečku,zasadíš,jdeš na sohan klikneš na tu surku,něco napíše a pak klikneš na stromeček a on se postaví
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 11. pro 2015 8:06:59

Sněhulák tě bugne mimo cestu, pokud sedíš na koni, stejně jako třeba bossík, pak jsi v textuře mimo hratelnou oblast a musíš relog. Pokud si na zemi bez koně, hugo tě nebugne. Made není možné, že máš event vypnutý? Zkus zajít za strážcem města (tuším že se tak jmenuje) a zkus si znova naklikat zapnutí eventu. Já včera za hodinu asi 7 hugoušů, 14 dárků, 2 sobíci, 2 jablka a 4 sazeničky.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

budaso20
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 95 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Příspěvek od budaso20 » pát 11. pro 2015 8:37:42

Hugou letos opet dostal sve povesti a plni sve ukoly na jednicku. V prvni chvili se sebehli hned tri a rozpalili me do ruda nez jsem si na na ne opet trochu privykl :-D
Jen doufam v trochu lepsi drop z duvodu nemoznosti rozbalit darky hned, ale az pod stromkem

mojeproblemy
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od mojeproblemy » pát 11. pro 2015 18:54:22

Prosím vás jen to napisi sem když si vypnu na dropovi event budu ho mit na hlavní která je na jiném úctě?abych to nevypl a najednou to nezmizelo že všech úctu :-D
-
-
„Sarkasmus je poslední útočiště těch, kdo prohráli.“ (R. Hoover)

Ignis
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ignis » sob 12. pro 2015 14:06:01

Hugo do swampu prostě nepatří, nikdo ho tam nechce. Množství namnožených příšer prostě neumožnuje okamžité zabití Huga, vyžaduje to bud opuštění místa, nebo vysekání, což není okamžitě proveditelné. Navíc Hugo už ani nejde odvést, resp. mě se to ted nedaří. Když si ho odvedu a opustím ho, aby stál na místě, tak se vrací zpět, odkud jsem ho odvedl ( :up: ) Takže jediné řešení je vypnutí eventu, moc díky :)

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 260 poděkování
Dostal poděkování: 252 poděkování

Příspěvek od tyranka » sob 12. pro 2015 14:14:14

mojeproblemy píše:Prosím vás jen to napisi sem když si vypnu na dropovi event budu ho mit na hlavní která je na jiném úctě?abych to nevypl a najednou to nezmizelo že všech úctu :-D
Tam kde úkol vypneš tam je vypnutý, jiných postav se to netýká.
Je asi dobré se u strážce stavit a vyzkoušet zda je zapnutý. Osobní zkušenost.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2801 poděkování
Dostal poděkování: 1163 poděkování

Příspěvek od Chyu » sob 12. pro 2015 14:16:49

Ignis píše:Hugo do swampu prostě nepatří, nikdo ho tam nechce. Množství namnožených příšer prostě neumožnuje okamžité zabití Huga, vyžaduje to bud opuštění místa, nebo vysekání, což není okamžitě proveditelné. Navíc Hugo už ani nejde odvést, resp. mě se to ted nedaří. Když si ho odvedu a opustím ho, aby stál na místě, tak se vrací zpět, odkud jsem ho odvedl ( :up: ) Takže jediné řešení je vypnutí eventu, moc díky :)
Tak si hold budeš celý prosinec brát do Swampu prapory.

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování

Příspěvek od Neos » ned 13. pro 2015 14:54:43

Chapu, ze to muze lest na nervy, protoze ne kazdy ma totiz swamp v oblibe a jde do swmapu jen pro vydelek. Takze spam snehulaku Huga je sice pekna cast eventu, ktera ke hre patri, ale i presto by se to melo vyresit!!!
Slo by to celkem jednoduse a to, ze by se na snehulaka kliklo a vybrala by se moznost ZMIZET, pak by se mohlo vydelavat v klidu dal nebo treba jen snizit pocet spamu Hugu ve swampu. Moznosti by se nabizelo cela rada, takze by se nad tim meli herni admini zamyslet.
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Odpovědět