Proběhla čistka neaktivních členů a aktualizace seznamu členů na webu cechu. (zde) Po opětovném navrácení do hry, v případě zájmu, kontaktujte vedení, a budete přijati zpět. Tentokrát už samozřejmě bez náborového procesu.
Vítám u nás novou členku! Konkrétně Meginecku Stejně tak vítám nováčky, kteří se v současné době nachází v průběhu dvoutýdenního zkušebního období, a to: Susannku a nového majitele postavičky TemnaPomsta
Proběhla další čistka neaktivních členů. V případě zájmu o znovunavrácení do cechu, stačí napsat vedení, a budete (nyní už bez náborového procesu) přijati. Vítám Susannku mezi stálými členy!
Kolektiv se ustálil, a tak jsme se rozhodli opět otevřít nábor. V případě zájmu neváhejte napsat vedení cechu. Nábor bude probíhat za obvyklých podmínek, více informací naleznete v hlavním příspěvku tohoto tématu, nebo na cechovním webu.
Náš LORDxMICHAL vydal nové video. Naleznete ho zde. Vítám u nás nováčka OoActivateoO, kterému přeji hodně zdaru v náborovém období. Stále probíhá nábor nových hráčů. Pokud se chceš přidat do naší letky i ty, stačí si pročíst hlavní cechovní téma, nebo na náš web.
výjimky tam jsou, ale když si to takt spočítáš, tak většina má těm průměr, co sem psal.. Mimo ten průměr jsou akorát ti úplně nahoře, ale těch je kolik? 6? To je zanedbatelné si myslím.. Když se to sníží, ve výsledku stejně nejvíc trpí ti, co jsou low, nebo středně dobří. Ty topky nahoře si to doženou jinak..
No nevím, kdes na to přišel, ale já se teď na to díval a průměrně ty topky nahoře mají za asisty o cca 100cb více a ti dole kolem 50-70cb, což za asisty mi přijde naprosto adekvátní.
assisty su aj tak napi**, dáš mu predposledné kuzlo a dostaneš cb, ale ďalší mu tam dá dmg za 15-20k, mentalovi aj 70 a nedostane nič, mohli dať assist za sposobene dmg a nie že ja mu dám hit šípom predtým než skape a woala mam cb
@TomasFoxx, O nic jakože nepřicházíš. Nedávno ještě před updatem na asisty jsem byl darkblonde...300-400 dáš i prstama u nohou. Jestli chceš těžší obtížnost, tak stačí na 200 penis. A dalších 200 uděláš na asistech teď. Nemáš zač.
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 )
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.