Cepino píše:Ano bez ostatních to nejde, protože při dnešních obranách a pití elíků, se jeden na jednoho nikdy nezabijete, to můžete do sebe házet kouzla hodinu a válka skončí bez úmrtí. Já netvrdím, že mi současný stav přijde ideální, ale jiný v současnosti není. V nynějším systému mají šanci na zisk CB všichni. Je tu sorta xy levelů a sorta 8 charů. Nikdy nebudou všichni stejně silní. Musí se dát šance na zisk všem. Pokud nebudou získávat i ti horší, nebudou chodit a nebude koho zabíjet.
Dle definice tedy může být vyžírkou každý od levelu možného vstupu do války po level 150 a všech 8 charů. Protože pokaždé může nastat situace, kdy někteří vezmou obránci více, než ten který ho dorazí. Tudíž dle definice v současnosti vyžírají všichni všem. Pak nechápu, proč se nemluví o všeobecném vyžírání všech všem, ale o nějaké skupině, jak kdyby to pisatel nedělal.
Já už fakt nevím, proč píšeš skutečnosti, které všichni víme. Nebo to snad píšu tak nesrozumitelně, že tomu není rozumět? Nikdo neříká, že by malí hráči nedostali žádné CB, dostali by tolik, nakolik moc se podíleli při zabíjení, to je přeci spravedlivé. A pokud nebudou spokojeni se svým výsledkem, můžou přestat chodit, nebo se do toho můžou obout a věnovat vytváření PvP více času, nikdo neudělal kvalitní výbavu za týden.
Druhý odstavec: ano,
každý někomu někdy vyžral a každému bylo někdy od někoho vyžráno, opět skutečnost, kterou všichni znají a ty nám jí tu jen interpretuješ, je to zcela zbytečné, nemyslíš? Píšeš, že ti součastný systém nepřijde ideální, tak co kdyby jsi se nachvilku zastavil a přestal nám tu psát takovéto věci, raději podpoř. Pokud ti tak moc leží v hlavě název " vyžírání ", budu to kvůli tobě nazývat " všeobecné vyžírání všech všem " , je to trochu delší, ale co bych pro tebe neudělal.
Malchus píše:Tak to jsem asi největší smolař pod sluncem. Já se snažím vyžírat všem a kdykoliv a pořád mám prd. Nauč mě jak vystihnout ten pravý okamži, kdy mám někomu vyžrat, prosím prosím.
Děkujem za úžasný příspěvek, který toto téma velmi obohatil.
Malchus píše:Anderson píše:Malchus píše:Tak to jsem asi největší smolař pod sluncem. Já se snažím vyžírat všem a kdykoliv a pořád mám prd. Nauč mě jak vystihnout ten pravý okamži, kdy mám někomu vyžrat, prosím prosím.
Spýtaj sa tých čo to robia vo war, verím, že ti poradia, ja k ním nepatrím
Tak to začni dělat. Budeš mít kopec CB, budeš spokojenej a nebudeš muset zakládat podobná témata, kterých jsem už četl dost a nikdy k ničemu nevedly.
Divíš se, že takováto témata k ničemu nevedou, když se bavíš úplně o něčem jiném?
Docela by mě zajímal názor nějaké vyšší instance, Saggi, Script, zda se jim to líbí, zda je to realizovatelné a jaký na to mají názor.